Thursday, October 3, 2013

Ilumessi kutsed, Diori parfüüm ja Nurme Seebi rõõmud loositud!

Täna saab Stellariumis läbi õige mitu loosi. Põhjust tähistamiseks on kuhjaga - Stellariumi Facebookis saab läbi kaks mängu ja lisaks loosime välja kaks pääset Ilumessile pluss külastuse Annemarie Börlindi boxi, kus võitjaid ootab kingitus!

Alustame algusest. Stellariumi 5900 Facebooki fänni täitumisel loosisime koostöös Nurme Seebiga välja kolm roosi näovett. Võitjad on Grete Äärmets, Svetlana Zahharova ja Ulle Lui. Palju õnne!


Meil on põhjust tähistada ka 6000 fänni täitumist ja sel puhul loosin välja Christian Diori lõhna "J`adore". Palju õnne, Maarja-Ly Kuslapuu!  "J`adore" on sinu!

Juba homme, 4. oktoobril toimub ilumessil kell 15.00 – 18.00, Biotrendi messiboksis C-022, Annemarie Börlindi mineraalkosmeetika esitlus, kuhu saavad kutse Katrin Lugina ja Merit, kes kirjutas Stellariumi kommentaariumi, et ta kolis alles Tallinnasse ning ilumess oleks tema jaoks esmakordne külastus. Palju rõõmustamist kõigile!

Head võitjad! Palun kirjutage info@stellarium.ee

Need, kes täna ei võitnud, uurige kindlasti Georgio Armani parfüümi "Si" loosi, mis saab läbi sel pühapäeval! Mängu leiad SIIT. Samuti ootab osalejaid suur parfüümiloos, mille leiad SIIT.

SHARE:

No comments

Post a Comment

Blogger Template Created by pipdig