Wednesday, October 16, 2013

TOP 3: Blogid, mida armastan

Täna toon sinuni kolm väljamaist blogi, mida meelsasti loen. Mul on komme nädalas korra oma lemmikblogid läbi kammida, siis tekib mõnus tunne nagu lappaks virtuaalset ajakirja. 

BLEUBIRD VINTAGE

Minu esimene ja konkurentsitu lemmik on Bleubird vintage. See on ühe perekonna lugu, kus kodus kasvab neli last. Blogi on ilmestatud ilusate kaadritega pere igapäeva elust. Üks suurimaid oskusi on teha argipäevast muinasjutt. Just sellist toredat ja usutavat muinasjuttu pakub Bleubird vintage`i perenaine James - mulle meeldib, kuidas ema oma lastest kirjutab ja viis, kuidas nende kodused tegemised on pildile püütud. Bleubird vintage blogi leiad SIIT


AMLUL

Blogiga, kelle autoriga oled kohtunud, tekib hoopis teistsugune suhe. Teine blogi, kus ma meeleldi aega veedan, on Amlul. Just Amluli autori Gala Gonzalesega kohtusime OPI küünelakkide kollektsiooni "San Francisco" esitlusel Madridis. Ta on Hispaania ilu- ja moeblogijana absoluutne superstaar - lisaks töötab DJ´na, disainib rõivaid ja teeb koostööd erinevate kaubamärkidega. Mina trehvasin Galaga OPI nailbaris, meile tehti kõrvuti istudes maniküüri ja pärast üritust istusime seltskonnaga hotelli rõdul. Gala toksis Stellariumi nime oma telefoni ja soovitas mul soojalt blogi ka inglise keeles kirjutama hakata. Gala blogi leiad SIIT.

     
 LISA ELDRIDGE

Üks parimaid ilu-uudiseid vahendav blogi kuulub Lisa Eldridge`ile. Ta on hinnatud meigikunstnik, kelle videod on minu jaoks ühed kõige inspireerivamad. Ma naudin tema imelist inglise keelt, viisi, kuidas ta vaatajaga soojalt kõneleb ja meiginippe jagab. Eva Green, Cara Delevigne, Carey Mulligan, Cate Blanchett ja Katy Perry on kõigest mõned nimed, kellega Lisa koostööd teeb. Lisa blogi ja videod leiad SIIT
 


Millised on sinu kõige lemmikuimad rahvusvahelised blogid? Jaga oma lemmikuid minuga kommentaariumis.
SHARE:

12 comments

  1. Teda loen (loe: ahmin): http://www.carolinehirons.com/
    Ta lihtsalt teab nii palju!
    Teised lemmikud on kahjuks ainult kutsutud külalistele.

    ReplyDelete
  2. Oh, Bleubird vintage'st sai automaatselt üks minu lemmikutest! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. See on tõesti lummav ja neelab lugeja jäägitult endasse ;) Pildimaterjali, mida vaadata, jagub. Eriti südantsoojendav oli Jamesi viimasele beebiootusele kaasa elada ja nüüd väikese põnni tegemisi jälgida.

      Delete
  3. Väga põnev oleks näha ka lemmikuid Eesti või laiemalt ka näiteks Põhjamaade blogisid! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eestis ma külastan sageli just kokandusblogisid, nende tase on võrratu ja kindlasti kirjutan nendest ka lähemalt :)

      Delete
    2. jaaa, tahaks meelsasti kuulda/näha, millised on su lemmikud kokandusblogid ;)

      Delete
    3. Mina jään ka seda postitust ootama, raudselt on midagi head kahe silma vahele jäänud. :)

      Delete
  4. Bleubird on tõepoolest imeilus ja soe - olen seda viimased tund aega uurinud ja ei suuda lõpetada!

    ReplyDelete
  5. Väga hea postitus! Ei teadnudki, et Eldridge ka blogi peab. Mäletan teda 10 Years Younger telesaatest ja alati ohkasin kui ilus ta on! Vahel kutsusin emagi teleka ette, et temale ka ohata - vaata kui iluuuuus naine!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lisa on oivaline. Tema kasuks mängib minu jaoks naise 20aastane kogemustepagas ehk ta teab millest rääkib ja veel olulisem, ta teab, kuidas paeluvalt kõneleda. YouTube`i meigivideotes on ta minu jaoks valik number üks.

      Delete

Blogger Template Created by pipdig