Sunday, September 1, 2013

August läbi Instagrami

Mul on hea meel tervitada septembrikuud ja jätta hüvasti ainulaadse augustiga, kuhu mahtus nii palju sündmusi ja seiklusi. Olen vahepeal olnud väga hõivatud ühe põneva projektiga, millest saan sulle lähemalt rääkida kuu lõpus. Seniks rõõmustan sind uudisega sellest, et homme stardib Stellariumi Klubi. 

Milliseid üllatusi St. Klubilt oodata ja milliseid uhkeid kingiloose see endaga kaasa toob? Kõigest saab lugeda juba esmaspäeval! Uuel nädalal tuleb välja ka Stellarium Box "Sulnis September". Vabandan nende ees, kelle kirjadele seoses boxi tellimisega ei ole jõudnud veel vastata - luban, et parandan oma vea õige pea! Seniks armsad hetked augustist.


Kas sina juba oled Stellariumi follower Instagramis? Leiad minu tegemised SIIT.
SHARE:

6 comments

  1. Ootan väga homset! St. on Stellariumist väga sinulik lühend! Hääd septembrikuud.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aitäh! Homset tasub oodata eriti nendel, kes armastavad parfüüme :) St. on tegelikult lühend Stellast, kuid see sobib hästi ka Stellariumi lühendiks :)

      Delete
  2. Loodetavasti tuleb Stellarium Box ka oktoobris, teeksin endale sünnipäevaks kingituse. Tean, et Boxe on piiratud koguses, kuidas on lood tulevikus, kas juba tellinutele piiranguid ei ole ? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hei, Katrin, mul on juba armsad püsitellijad olemas ja Sinagi oled nende hulka teretulnud! Muide, paljud naised tellivad seda endale just sünnipäevaks :)

      Delete
  3. Kas boxi võib nüüd selle nädala jooksul koju oodata?:)

    ReplyDelete

Blogger Template Created by pipdig