Wednesday, May 22, 2013

LOOS: Võida 1.juunil Bastioni kleit!

Kas sa tead, mis päev on 1. juuni? Ülemaailmne kleidi kandmise päev. "Wear a dress day" traditsioon sai alguse Facebookist ja on kolm aastat vana. Mina olen alati kleidi poolt, sest kleiti kanda on kaunis. Just sel põhjusel loosime 1 .juunil koostöös Bastioniga ühele õnnelikule välja mõnusalt suvise kleidi.

Bastion loob oivalisi kleite igas eas naistele ja nende valikust leiab endale kauni kleidi ka kõige nõudlikum naine. Bastion ja Stellarium tuletavad sulle üheskoos meelde, et see on imetore päev, mil end tõeliselt naiselikuna tunda.


Kuidas võita?
 

Sa pead olema Facebookis nii Bastioni kui ka Stellariumi sõber. Kasuks tuleb, kui oled Stellariumi follower - see on imelihtne - kliki paremal Join This Site ja oledki kohal!


Bastioniga Facebooki lehega saad liituda SIINStellariumi Facebooki uudistega saad ühineda SIIN.

Jaga seda linki enda facebookis/twitteris/blogis. Kirjuta Stellariumi Facebooki selle loo alla, mis värvi kleiti sa kõige meelsamini kannad. Tähelepanu! Mängus osalevad vaid need, kes on mõlema Facebooki lehe sõbrad ja seda linki kindlasti sheerivad. 1. juunil loosime välja õnneliku võitja, kes võib valida endale just sellise kleidi, mida hing kõige enam ihaldab.
SHARE:

24 comments

  1. Igasuguseid erksavärvilisi kannan kõige parema meelega :) Ehk siniseid kõige rohkem.
    Jagasin twitteris.

    ReplyDelete
  2. Meeldib kanda ilusaid kirjuid suviseid toone :)

    ReplyDelete
  3. Otseselt kõige lemmikumat värvi kleidil polegi, enamus on mul kirjud, kuid võidu korral on vaimusilmas just kollane värv . Selline suvine ja hästi nunnu :) Igal juhul olen jaganud ja follower ja ka like mõlemale lehele pannud . Loodan nüüd oma võidule :P

    ReplyDelete
  4. See ju täiesti oleneb! Praegu otsin endale suveks lihtsat värvilist maksikleiti ning kollast kleiti, mis on must have :)

    ReplyDelete
  5. Jagatud FB-s. Kannaksin meelsamini erksamat roshelist tooni :)

    ReplyDelete
  6. Hästi istuvat kleiti või kena seelikut eelistan iga kell pükstele. Aga ekstra FB kontot küll looma ei hakka.

    ReplyDelete
  7. Jagatud facebookis :)
    Minule meeldib kanda kõiki kauneid kleite .Olen soetanud endale kauneid maksikleite ja ka neoonroosa ja oranzi kleidi ,mis kõigi pilke püüab :).Sinine on ka suteks lemmikvärviks saand kleitide valikus :)

    ReplyDelete
  8. Jagatud facebookis :D meeldivad kleidid sinakates toonides.

    ReplyDelete
  9. Minu vaieldamatu lemmik on väike must kleit. Suvisel ajal kannan meelsasti lillelisi sinistes või roosades toonides kleite. Jagatud facebookis :) PS Uus kleit kuluks küll suvel eesseisvateks üritusteks marjaks ära!

    ReplyDelete
  10. Minu vaieldamatu lemmik on väike must kleit. Suveks eelistan roosades või sinistes toonides lillelisi kleite :) Uus kleit kuluks eelseisvaks sündmusterohkeks suveks marjaks ära!

    ReplyDelete
  11. Jagasin twitteris ja olen ka blogi follower. Kõige enam kannan rohelist, kollast või punast.

    ReplyDelete
  12. Kõige meeldivamat värvi kleidid on olenemata värvist mugava ja ilusa lõikega kleidid.

    ReplyDelete
  13. Jagatud FB's ja ka sinna postitatud. Blogi follower ka.

    Valget või tumedaid värve.

    ReplyDelete
  14. Blondide juuste tõttu sobivad väga hästi kleidid, kus türkiissinist ja kuna garderoobis on palju helepruuni-kuldse värvigammaga asju, siis kleidid, kus on valget/kollakat/kuldset/helepruuni/koralli meeldivad väga!

    ReplyDelete
  15. Kannan kõige musta värvi kleiti. Kuid ei ütle ära ka teistele värvidele. :)

    ReplyDelete
  16. Viimati soetasin endale kollase kleidi, ootan kuna nahk natuke päevitub et kanda saaksin. Suvel võiks kanda midagi värvilist v heledat aga muidu meeldivad ka tumedad toonid, oleneb mustrist ja lõikest.

    ReplyDelete
  17. Minu lemmikud on kirkad, puhtad värvid, näiteks täiroheline või karmiinpunane

    ReplyDelete
  18. meeldivad väga helesinised, lillelised, täpilised nii lühikesed kui ka maksikleidid :)

    ReplyDelete
  19. Oi, ma juba kujutan end ette türkiissinises või punases kleidis :)

    ReplyDelete
  20. Kena lillakates toonides kleit on suvine valik!

    ReplyDelete
  21. Minule meeldivad kaunid värvid,erksad värvid,ja õrnad ja naiselikud kangad.Kleiti peaksid naised tihedamini kandma,sest kleit on naiselikkuse sümbol!!Mina panen hommekindlasti kleidi selga :)

    ReplyDelete
  22. Hetke lemmik on õhuline heledates toonides lilleline kleit. Kui saaksin Bastioni kollektsioonist endale kleidi valida, siis oleks see aga kirju, erksares toonides Digi kleit ;)

    ReplyDelete
  23. kleite peab
    iga meeleolu jaoks erivärvi olema

    ReplyDelete

Blogger Template Created by pipdig