Friday, May 24, 2013

Girl Friday: Kübar aastast 1943

Ma olen endale koju kümmekond kübarat kogunud ja kannan neid ilmse mõnuga. Mõned kübarad on lausa nii jaburad, et toovad kaasinimeste pilkudesse vahel ilmselge hämmingu. Siinkohal luban, et teen kord oma kõige veidramatest kübaratest eraldi postituse.

Girl Friday on Stellariumi uus rubriik, kus igal reedel ilmub üks meeleolukas outfit. Ja mõistagi avame rubriigi ikka pidulikult - kübara, loori ja sulgedega! Selle imelise peakatte sain läinud aastal kingituseks. Ta saabus Inglismaalt oivalise karbiga ja kübar on loodud aastal 1943 - ehk ta on sama vana kui minu kallis emake - 70aastane. Kandsin seda D.J. Healy Shop Detroiti kübarat ühel pidulikul hommikueinel hotellis Telegraaf. Pööra tähelepanu ka Pierre Cardini vintage jakile, mis on mind juba aastaid truult teeninud.

FOTO: Ardo Kaljuvee

Käekell on Tiffany & Co sarjast "Atlas" (VAATA SIIT) ja käevõru ning kõrvarõngad Pi-Ret Jewelry (VAATA SIIT). Meigi autor Karim Sattar. 

Need "kübarmoori" kaadrid on tehtud läinud aasta lõpul, kui Dr. Hauschka rahvusvaheline meigikunstnik Karim Sattar käis Eestis "Dear Eyes" komplekti esitlemas. Olin nad unustanud, kuniks eilseni. Nimelt ostsin eile ühest second-hand poest enda kollektsiooni uue šiki kübara, millega koju laekusin. Uksel küsis mu abikaasa: "Eee... Kas nendest, mis sul juba on, ei piisa?" Mina vastu: "Eee... Ei piisa." Meie pere klassika.
 
SHARE:

6 comments

  1. nii armas ja positiivne postitus! mul tuli lõpus lausa naeratus näole :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Palju rõõmu ühest kõigest 70aastasest kübarast :)

      Delete
  2. Sa oled kõige stiilsem blogija ning üldse väga kaunis naine.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aitäh. Kõik on selle kübara süü!

      Delete
    2. No see kübar on absoluutselt võrratu, kuid väga vähesed suudavad seda välja kanda. Võta kompliment omaks :P!

      Delete
    3. Võtan omaks ja panen komplimendi karbikesse, kus teised juba ees ootavad. Siis neil tore koos juttu puhuda :)

      Delete

Blogger Template Created by pipdig