Friday, February 15, 2013

Mida leidub sinu garderoobis kõige rohkem?

Suvel tegin oma garderooobis suurpuhastuse ja märkasin, et kui üks riideese on mulle mingil ajajärgul meeldima hakanud, siis tähendab see automaatselt seda, et ma olen endale neid rõivaid ohtralt "varuks" ostnud. Näiteks pildil olevaid musti kõrge kaelusega kampsuneid on mul tosin. 

Sama lugu on helesiniste, heleroosade ja iseäranis valgete päevasärkidega, mida olen endale aastate jooksul kümneid kokku ostnud. Garderoobi sorteerimine annab aimu erinevatest maaniatest, mis mul on peal käinud. Siin on aga kaks talvist kaadrit mustas, mis on tehtud läinud aastal ajakirja Cosmopolitan pildistamisel. Valisin foto jaoks riided, milles tunnen end kõige paremini - must kõrge kaelusega polo ja lihtsad liibuvad püksid. Milliseid rõivaid on sinul kapis kõige rohkem?


FOTOD: Kaspar Saaremets MEIK: Meelika Tammeveski
SHARE:

18 comments

  1. Sul on nii kadestamisväärselt vallatud juuksed! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma mäletan, et olin pildistamise päeval oma juustega kimpus ja polnud rahul. Kuid fotol jäid nad tõesti kelmikad!

      Delete
  2. Loomulikult kingi!
    PS Naeratus sobib Sulle!

    ReplyDelete
  3. Mulle on kogunenud kappi väga sarnaste lõigetega kleite, mille puhul võõra silm eristab vaid värvi. :) Minu jaoks on nad kõik küll väga erinevad, ainult teised ei taha uskuda.
    Sukapükse on mul kapis alati terve rodu, just kelmikamaid ja silmapaistvamaid. Ja siis kui selgub, et oleks vaja ihuvärvi, vaatavad vastu ainult mustrilised.
    Samuti on mul arvestatavalt flare-lõikelisi pükse. Täielik sõltuvus!

    Ausalt oleksin arvanud, et valid oma kõige mugavamaks riietuseks hoopis mõne kleidi või seeliku!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mul on kleidikestega sama asi. Peamiselt šikid ja lihtsa lõigega kleidid. Toredaid kleite on mul ka, kuid mis saab olla mugavam kui kõrge kaelusega polo? Sinna juurde võib kanda nii seelikuid kui pükse.

      Delete
  4. Minu kapi ühtne joon on must - kui ma midagi endale tahan (mitte ei osta hetke emotsiooni ajel) siis enamasti võimalikest värvidest valin musta või poes juba nii muuseas satuvad kätte musta värvi riided. Mulle lihtsalt meeldib musta lihtsus ja samas saab mustaga seksikusega mängida. Kuid jah, kevade-suve-sügise poole ikka üritan värve ka kappi sisse segada.
    Kuid selliste perioodide kõige ehtsamad näited on teksa või üldse püksilõiked, kõik sellised laiema säärega või alt laiemaga on kas kapist ära kadunud või kuskile taha poole jäänud ja hetkel näiteks domineerivad skinnyd; samuti on suviti kindlat stiili näha lühikeste pükste või seelikute ja kleitide valimisel :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mul tuleb blogisse õige pea riidekapi pood ja ise olen just paljudest mustadest asjadest loobunud. Uus lemmikvärv on tumesinine, kuid seda ei saa jälle kahjuks iga asjaga miksida. Ometi on tumesinises midagi, mida mustas pole (võib ka vastupidi öelda). Aga võimalik, et need minu meeleolud seoses värvidega tulenevad hoopis täiskuust :D

      Delete
  5. Sa oled uskumatult kaunis naine. Silm lausa puhkab su peal! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aitäh, armas Maris :) Ma panen Sulle aga lähiajal ühe paki teele, kus on lisaks Sinu võidule veel üks asi, mille kohta ütleks mu tütar midagi sellist: "See algab k-tähega ja lõppeb l-tähega." :)

      Delete
  6. Minul on suur kogus sukapykse - domineerivad mustad, aga on ka teistes vàrvides (punased, ihukarva, neoonroosad, lillad). Ja vaja làheb neid harva, kuna kleite kannan hàbematult vàhe. Ja suvisemate kleitidega jàllegi ei làhe sukapykse tarvis.
    Ka minu kapis on yks kòrge kaeluse, kuid lyhikeste varrukatega musta vàrvi polo - seda on tòepoolest mugav kanda nii pykste kui seelikutega.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Minu konkurentsitud lemmikud on ihukarva sukkpüksid. Need ei vea kunagi alt ja nendes tunnen end kõige paremini. Teisel kohal on mustad ja lihtsad sukkpüksid. Ja siis aegajalt valin ka mõne värvilise paari, kuid enamasti ikkagi jõuan ihuvärvi sukkpükste juurde tagasi.

      Delete
  7. Tahtsin alustuseks öelda, et Sul on nii ilus naeratus ning tõeliselt vallatud lokid, iga naise unistus, ma ütleks :)

    Kuna mul on raske endale hästiistuvaid teksapükse leida, siis ostan tavaliselt igaks juhuks ühe paari alati tagavaraks :) Tegelikult peaksin ostma hoopis palju rohkem kleite ja seelikuid, aga fakt on see, et kõige mugavamalt tunnen ennast ikka teksades.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aitäh. Mu juuksed punastavad :) Nii palju komplimente võib neile ohtlik olla :)

      Delete
  8. Ma tahtsin sama kirjutada, mis Anna Elisabeth. Lihtsalt võrratud juuksed! :) Muide, ma ei olegi tähele pannud, et siin väga oma juuksetoodetest kirjutanud oleksid? :) Milliseid brände soovitaksid pesuks, palsamiks ja viimistluseks?

    ReplyDelete
  9. Üks põhjalikum postitus ilmus päris blogi alguspäevil ja selle leiab siit: http://www.stellaarium.blogspot.com/2012/03/vallatud-kurvid-mu-peas.html Kuid nüüd on tulnud palju tooteid juurde, mida olen testinud ja kuu aja jooksul on ka postitust oodata.

    ReplyDelete
  10. See esimene pilt on ajakirjakaane vääriline, need juuksed ja see roosa huulepulk, super! Mul käivad jällegi mustri-, või värvimaaniad peal, mingi hetk näiteks hakkasin ainult musta-valgetriibulisi tooteid poes otsima, täielik nuhtlus, sest maania möödudes ei tundu üldsegi nii ahvatlev, et pool riidekapist on triibuline ja selga polegi nagu midagi panna. :))

    http://genefic.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Muide, selle fotoseeria tegemisel rääkis meigikunstnik Meelika Tammeveski mulle (hele)roosa huulepulga saladusi ja nii ma neid siis katsetama hakkasin. Peaksingi tegema postituse sellest, mida kõike kavalat kannab endas üks roosa huulepulk. Mustrilised asjad leiad paari-kolme aasta pärast jälle üles ning algab uus maania :) Mul on olnud nii villaste seelikute, triibuliste ülikondade ja päevasärkidega.

      Delete

Blogger Template Created by pipdig