Monday, February 18, 2013

KOLM KAADRIT: Kaks head uudist

Täna hommikul helises minu nõudlik äratuskell õige vara. Kell 6.00 hommikul. Pikutasin veel pool tunnikest voodis ja siis asusin tegutsema - ees ootas sõit Kosele, kus luuakse Nurme Seebi tooteid. Just Nurme Seebiga koostöös valmis Stellariumi sünnipäevakuul esimene bloginimeline toode - sidrunheina ja tsitronella sojavaha lõhnaküünal.

Pildistasime üles mitmed küünla tegemise etapid. Enne, kui fotografeerima asusime, tuli end muidugi puuderdada ja pisut sättida. Kui nüüd asisemaks minna, siis mul on sulle kaks head uudist. Esimene - juba lähiajal saad pikemalt lugeda ja näha, kuidas valmib üks sojavahast lõhnaküünal. Ja teine uudis: Stellariumi küünal on tänasest müügil ka Nurme Seebi netipoes, mille leiad SIIT.

SHARE:

7 comments

  1. Ah et oligi lõhnaküünal -järelikult arvasin ära:) Restoranis oli kollane ka, nagu tähed ikka.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jah, ikka kollane :) Kuidas muidu. Küünal on ilus ja praktiline ning lõhnab hästi. Varsti tuleb ka pikem lugu.

      Delete
  2. Oeh Stella, Sa muutud ajaga ainult ilusamaks!
    Muide lugesin ükspäev alles Su ammu-ammu mulle kirjutatud kirja. Jah mul on alles siiani kiri, mille sa mulle vähemalt 7 aastat tagasi sünnipäevaks saatsid. Siiani kadestan Su ilukirja!

    Sinu "pisike" Kelli.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nii tore Sinust kuulda, armas Kelli. Ma kuulsin, et Sul on üks suur uudis :) ja mul oleks põhjus uus postkaart teele saata. Aitäh ilusate sõnade eest :) Loodan, et kuuleme õige pea.

      Delete
    2. Ja, mul on üks ütlemata armas uudis. Oeh, postkaartide kohta ütleks nii palju, et mul nii nii kahju, et need tänapäeval facebooki õnnesoovidega asendunud on :(

      Aga ma loodan sama!

      Delete
  3. Mmm ja juba tunnen ninas seda mõnusat kevadist ja päikeselist lõhna..
    Sõbrannaga oleme mu parajad püromaanid ja küünlasõltlased. See oleks talle päris vahva kink.
    Sean sammud netipoodi ja loodan, et see ei jää ühekordseks aktsiooniks, vaid et millalgi üllatad meid kas uue lõhna või hoopis teistlaadi tootega. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tore, et küünal huvi tekitab. Ma olin esimestel kordadel küünlameistriga kohtumisest nii elevil, et süda tagus ja pea hiljem valutas. Loodan, et osa sellest elevusest on ka küünla sees ja lõhn kevade peatse saabumise puhul meeldib.

      Delete

Blogger Template Created by pipdig