Monday, February 25, 2013

Iluhommik Dr. Hauschka meigivõluriga

Dr. Hauschka tuli äsja välja oma uue piiratud koguses silmameigikollektsiooniga "Dear Eyes", mille autor on rahvusvaheline meigikunstnik Karim Sattar. Karim käis mõni aeg tagasi Eestis ja mul oli ühel Dr. Hauschka iluhommikul eriline au olla Karimi jaoks modell. 

Samal üritusel tutvustati kollektsiooni "Dear Eyes", milles on viis toodet - lauvärvitrio, silmapliiats, tihendav ripsmetušs ning kaks lauvärvipintslit. Täna on kõik need tooted juba Eestis müügil, ma ise olen neid saanud katsetada ja pühendan Stellariumis kaks päeva Dr. Hauschka iluhommikul toimunule. Täna algab ka suurepärane Dr. Hauschka giveaway, kus kahel õnnelikul on võimalus neid tooteid võita.

FOTOD: Meisi Volt

Hommik Dr. Hauschka ja Karimiga algas Telegraafi hotellis õige varakult ning mina astusin publiku ette täiesti ilma meigita. Karim tegi mulle Dr. Hauschka jumestuskreemiga hästi kerge põhja ja soovitas mul kasutada igapäevaselt kerget jumestuskreemi.  

 

Dr. Hauschka sai Karimi kollektsiooniga oma perekonda kaks uut lauvärvipintslit - ühe suure ja teise väikese. Pintslid lubavad tänu oma ülimale kvaliteedile saavutada filigraanse tulemuse ka minusugusel asjaarmastajast meikijal. Mõlemad pintslid on sündinud käsitööna Saksamaa ühes vanimas, Nürnbergis asuvas 120-aastase pintslite meisterdamise kogemusega Leonhardy perefirmas. Karimi valikul on mõlemad tehtud siidpehmetest ponikarvadest ja sobivad ideaalset puuderja tekstuuriga meigitoodete jaoks.


Suure pintsliga saab lauvärve vaevata laule kanda ja ülimugavalt hajutada. Suure hajutuspintsli hind on 20.50 eur.

Väikese pintsliga saab meigi täiuslikuks viimistleda: tõmmata lauvärvi ülemisele ja alumisele ripsmepiirile ning pintseldada heledamaid laike kulmu alla ja silma välisnurka. Väikese hajutuspintsli hind on 18.50 eur.

Minu küüntel näed OPI küünelakki "It`s A Girl"

Lauvärvitrios on kolm tooni - säravbeež, pärlroosa ja šokolaadipruun. Oma kogemuse põhjal võin öelda, et kerge säravbeež sobib ühtviisi hästi nii kogu lau katmiseks, kui ka kulmuluule kandes silmadele sära ja ilmekuse lisamiseks.  Kerge sädelusega pärlroosa muudab nii jumestuse kui ka jume värskemaks, matt šokolaadipruun süstib silmadele sügavust. Lauvärvi trio hind 24.50 eur.


Dr. Hauschka dekoratiivtoodete puhul võlub mind jäägitult roosilõhn – nii nende limiteeritud koguses puuder, mida olen blogis korduvalt ülistanud (Loe lähemalt SIIT) kui ka "Dear Eyes" silmapaleti lõhn. See on samuti kerge roosilõhnaga ja mõjub lausa teraapiliselt. Igapäevaselt kasutan sellest paletist kahte tooni – säravbeeži ja ja pärlroosat. 


Dear Eyes sarjas on ka uus ripsmetušš, mille uue kujuga hari koolutab ripsmed kaarjamaks. Mulle meeldib, et nagu kõikidele Dr. Hauschka jumestustoodetele omane, sisaldab ka see ripsmetušš lisaks mineraalsetele värvipigmentidele hooldavaid taimetõmmiseid. Kogu meigi kinnitas Karim Dr. Hauschka toonikuga, mis on samuti üks minu TOP 5 lemmikute seast (Loe rohkem SIIT). Milline meik tuli? Seda näitan sulle juba homme! Aitäh võrratule fotograaf Meisi Voldile, kes kõik need kaadrid klõpsis!

 
Varem on blogis ilmunud kaks meiki, mis on loonud meigikunstnik Meelika Tammeveski ja mis on tehtud koostöös Dr. Hauschkaga. Need leiad SIIT ja SIIT. Millised on sinu kokkupuuted Dr.Hauschkaga? Milliseid tooteid soovitad ja mis on sinu lemmikud?

SHARE:

8 comments

  1. Ma nii lootsin,lõpptulemust näha, ma ei tea, kas ma nüüd magamagi saan jääda. :D
    Nii suurepärased tooted tunduvad, eriti peale seda, kui Sa roosilõhna sinna juurde veel rääkisid...

    http://genefic.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Magama tasus ikka minna, jäänud veel üks päev ja siis ongi meik üleval :) Dr. Hauschka roosilõhnalised tooted on juba osa nende kaubamärgist. Lõhn on sulnis ja luksulik - sõõm rõõmu igasse päeva.

      Delete
  2. Mina olen saanud proovida ainult kreeme (sõbrannade kõrvalt). Kuna tooted on kvaliteetsed seega ka veidi kõrgemast hinnaklassist siis riiulite vahel olen sageli nö. vesistamas käinud :)
    Dr. Hauschka roosikreem on see, mida proovisin ja tõesti on ülihea toode. Kui vanad varud otsa saavad siis luban endale sünnipäevaks ühe kvaliteetsema kreemi :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dr.Hauschka rooskreem on ka mul praegu kasutusel. Selliste ilmadega ideaalne, kuid ma kasutan enne päevakreemi nahal Marja Entrichi nisuiduõli ja kreemile segan sisse piisakese Marja Entrici porgandiõli. Ideaalsed vitamiinid nahale.

      Delete
  3. Minu Dr. Hauschka lemmiktoode on just tänu Sinule, Stella, valgustpeegeldav särapuuder. Selle meeliköitev roosilõhn on saanud asendamatuks hommikuseks äratajaks. Olen suutnud sellega paljusid sõbrannasid ja ka kliente üllatada ning nii mõnigi on selle toote jagu oma meigikotti täiendanud.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jah, Meelika. Seda valgustpeegelavat särapuudrit tahaks endale vähemalt 10 tk kappi varuda... Tore, et Su kliendid on selle samuti avastanud.

      Delete
  4. Nagu ikka, hakkasin piltide pealt otsima lokkis juustega Stellat. Aga et see mul üldse ei õnnestunud, siis vaatasin hoolikamalt ja leidsin hoopis sirgete juustega Stella :) Pean tunnistama, et kahtlustasin algul isegi silmapetet, kuna sirgete juustega tundusid Sa nii võõras, aga seda siiski heas mõttes! Kui lokkis juuksed teevad sinust vallatu ja särtsaka Stella, siis sirged juuksed on puhas šikk! Väga ilus mõlemal juhul :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jah, ma käisin hiljuti sirgete juustega ühel üritusel, kus tuttavad ei tundnud mind ära :D Nii lokkidega ära harjunud. Aitäh komplimendi eest - puhas šikk kõlab kaunilt.

      Delete

Blogger Template Created by pipdig