Monday, August 20, 2012

Giveaway: võida päikest ja Australian Goldi supertoote!


Stellarium koostöös päevituskeskusega Päike loosib esmaspäevast esmaspäevani kestvas mängus välja 12 minutit tasuta päevitamist sulle sobivas Päikese päevituskeskuses ja et päevitamine turvaliselt kulgeks, saad lisaks Australian Gold supertoote minipaki. Enne, kui ma sulle reeglitest kirjutan, tänan südamest kõiki, kes osalesid MaxFactori mängus, mis täna lõppes. Teid oli kokku ligi 300 inimest!

Tänan toreda vastukaja eest. MaxFactori kosmeetikakoti võitis Kadri Niine. Aga auhindu sajab täna õhtul veelgi! Kuna osalejad kirjutasid nii südantsoojendavalt, siis lisas Max Factor kaks lohutuskinki. Need võidavad Airika Tamm ja Stefi Suvi. Instagrami auhinnad lähevad Annika Evestusele, Kadi Tambaumile ja Merlin Kasele. Palju õnne! Võtan võitjatega ühendust. Need, kes sel korral ei võitnud, unustage mossitamine! Saladuskatte all võin öelda, et Stellariumis on tulemas õige magusaid mänge. Juba täna algab uus giveaway. 



 Eesti suvi on selline, et randa saab heal juhul kõigest mõned korrad. Kuid pisut D-vitamiini ei tee ju paha. Päevitusaparaat kiirgab samasugust valgust nagu päike ja oma D-vitamiini doosi võid kätte saada ka siis, kui ilmad on mornid (nagu eile ja täna ...).  Päevituskeskus Päike on mõeldud kõigile, kes austavad ilu ja naudivad elu, läbi tervisliku ja teadliku päevitamise. Ma olen valinud sulle päevitamiseks eriti turvalise firma - päevituskeskus Päike on enam kui kümne aastase kogemusega päevitussalongide kett. Nad propageerivad tervislikku ja mõõdukat päevitamist. Päikese salongid on esindatud üle Eesti.

Kuidas võita? 

Sa pead olema Facebookis nii päevituskeskuse Päike fännilehe kui ka Stellariumi sõber. Kasuks tuleb, kui oled Stellariumi follower.
  
Päevituskeskuse Päike fännilehega saad liituda SIIN
Stellariumi Facebooki lehega saad liituda SIIN

Jaga seda linki enda facebookis/twitteris/blogis. Kirjuta Stellariumi Facebooki selle loo alla jagatud või muljeta, kuidas oled endale kauni jume saanud. Tähelepanu! Mängus osalevad vaid need, kes linki kindlasti sheerivad.

Kellel ei vea Facebookis, võib vedada Instagramis. Ühe päevituse loosin välja nende vahel, kes liituvad Stellariumi Instagramiga SIIN

  Päikeselist nädala algust!
SHARE:

3 comments

  1. Jään auhinda ootama:)

    ReplyDelete
  2. Kõik vajalik tehtud!
    Jagasin linki facebookis ( public) kõikidele sõpradele ja facebookaritele! Olen nii Teie kui ka Päikese pikaajaline ja ustav fänn!
    Instagramis hakkan kohekohe followijaks, pean telefoniga sisenema, sest arvuti kaudu ei saa liituda.
    Ja..palju päikest soovin! :)

    ReplyDelete
  3. jagasin facebookis ja twitteris, liitusin ka mõlema lehega facebookis :)

    ReplyDelete

Blogger Template Created by pipdig