Wednesday, May 23, 2012

Tagamõttega Küsimus

Ma olen blogis endast lakkamatult lobisenud, kuid nüüd palun, et hoopis sina minuga muljetaksid. Nimelt on mul plaan uurida välja, millised on sinu uued ja vanad lemmikparfüümid!  
See küsimus on tagamõttega, aga mõttest kõnelen sulle hiljem. Kirjuta kommentaariumis kõik hingelt ära! Milliseid parfüüme sa ihkad? Millise kaubamärgi lõhnu pole iial sinu kapil piisavalt? Mida sa poes parasjagu noolimas käid? Millist lõhnaõli oled alati valmis uuesti ostma? 



Ma ise olen juba mõnda aega vaimustuses Bvlgari parfüümist "Omnia Coral". Pudel on tilgatumaks kasutatud ja mõtlen uue soetamise peale. See lõhn on kerge, magus (kuid mitte liiga magus) ja joovastav. Bvlgari "Omnia Coraliga" seostub mulle nutikas kleit, mida on võimalik kanda nii helgel hommikul, lõbusal lõunal kui ka õdusal õhtul. Aga see kleit ei ole kindlasti must. Selles kleidis on värvi. Nagu ka selles parfüümis.

Lõhnas annavad muu hulgas nooti bergamot, goji mari, hibiskus, vesiroos, granaatõun, seeder ja muskus. 

Kümnest punktist kümme!
SHARE:

14 comments

  1. Mulle üheks armsamaks ja parimaks lõhnaks on: Ralph Lauren HOT! Igakord kui just seda peale panen, siis tunnen, et see on nii Mina!

    suvimariliis.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Alati olen valmis ostma Chanel'i Coco Mademoiselle'i, kui see vaid veidi taskukohasem oleks. Lisaks ei saa mul iial küllalt Diesel'i Loverdose'st :)

    ReplyDelete
  3. Kui viimati endale lõhna otsisin, valisin kolme lõhna vahel - Marc Jacobsi Daisy eau So freshi, Elizabeth Ardeni Pretty Hoti ja Mason Martin Margiela Untitledi vahel. Lõpuks ostsin esimese - seega on need teised kaks oma järjekorda ootamas. Aeg-ajalt käin nuusutamas D&G meestelõhna Le Bateleur, mis sobiks minu arvates ideaalselt ka naistelõhnaks. Samuti tahaksin hirmsasti lõpuks ära nuusutada ka need kuulsad Sephora "Clean" sarja lõhnad.

    ReplyDelete
  4. Stella McCartney Stella in two Peony on natuke vanaaegse hõnguga lõhn, mida pudelisse jäänud piisakese tõttu iga päev ei raatsigi enam piserdada. Suvisemal ajal kasutan sama lõhna kehakreemi, juba mitmes pudel läheb aastate peale.
    Hiljuti kingiks saadud Burberry Body tõukas mõnedki lemmikud troonilt mõneks ajaks. Stella sensuaalsusele vahelduseks särtsakamaid nüansse igatahes.

    ReplyDelete
  5. Milliseid parfüüme sa ihkad?
    * Ihkan kunagi luua oma parfüümi, mis oleks segu vürtsist, kirest, loodusest, armastusest ja magususest.

    Millise kaubamärgi lõhnu pole iial sinu kapil piisavalt?
    * Dolce & Gabbana, Hugo Boss ja Miss Diore

    Mida sa poes parasjagu noolimas käid?
    * Just soetasin endale Dolce & Gabbana The one'i ja Boss la Femme. Ja meeste lõhnu nuusutan ka poes käies pidevalt, kuna enamus neist on jalustrabavalt head!

    Millist lõhnaõli oled alati valmis uuesti ostma?
    * The one'i

    ReplyDelete
  6. üks lõhn, mida olen testerite viisi kasutanud on Christina Aguilera "By night". Ma ei tea, mis mind selle juures tõmbab, kuid see on imehea.
    Väga vähestes kohtades olen seda näinud ja kui tekiks võimalus osta, siis on sellele hetkel midagi muud vaja, ning kui oleks uut lõhna vaja, siis kuskil enam ei ole.
    Kindlasti tahan seda lõhna endale kunagi ja soovitan soojalt. Parimatest parim parfüüm! Hetkel seisab kapis üks viimane tester, mida ei raatsi ära kanda :D
    Mul on eriline tõmme meeste lõhnade juures, parimad võtavad põlvest nõrgaks. Hetke silmarõõm kasutab seda : http://4.bp.blogspot.com/_4C1svh5Ksp8/TDYBhU0eM_I/AAAAAAAADoc/3a_NN1XPRAA/s320/VERSACE+EAU+FRAICHIE.jpg ning igakord kui tunnen seda, sulan. ;)

    ReplyDelete
  7. Kindel lemmik on Dolce & Gabbana Light Blue. Vahepeal kasutasin ka Miss Dior Chérie L'Eau'd ja järgmisena on plaanis soetada Escada Especially Escada.

    ReplyDelete
  8. Minu absoluutne lemmik on juba aastaid olnud Issey Miyake L'Eau D'Issey. Värske, puhas ja naiselik lõhn. Võrratu!

    ReplyDelete
  9. Iga kell ostaks uuesti Valentino parfüümi Valentina, mis on mu igapäevane parfüüm. Ja teiseks Serge Lutensi Nuit de Cellophane. Hing ihkab tõsiselt Serge Lutensi Tubéreuse Criminelle järele aga see pole hetkel veel Eestis saadaval.
    Ilmselt Serge Lutensi polegi piisavalt minu riiulil. Paraku on selle hind nii metsikult krõbe, et võtab hambad krimpsu :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tere, Iris, tore kuulda, et ka Sina oled Serge Lutensi austaja. Mul tekkis kohe Tubéreuse Criminelle suhte huvi, sest seda Eestis tõesti pole. Ma ise armastan nende parfüüme. Millised Sulle veel peale Nuit de Cellophane`i meeldivad? Ma ise olen viimasel ajal kasutanud Lutensi parfüümi "Jaux de peau". Aga tal on palju-palju häid asju. St.

      Delete
  10. Minu lemmikparfüüm on Miss Sixty Rock Muse. Väga originaalne. Tipunoodid greipfruut, bergamot, punane sõstar, südamenoodid heliotroop, jasmiin, yerba mate, jääroos; põhjanoodid patšuli, sandlipuu, vetiver, basmati riis, muskus.
    Soovin kõigidele proovida kindlasti!

    ReplyDelete
  11. Lõhn, mis peab riiulis olema ja mida kandes ma olen saanud kõige rohkem komplimente oma elus on Givenchy Amarige. See on ka väga muretu lõhn, paned hommikul peale ja hilja õhtulgi kommenteerib keegi, et "Sa lõhnad nii hästi".

    ReplyDelete
  12. mul peab alati olema riiulil armani acqua di giò. kuigi mul on parfüüme umbes 10 ringis, siis tegelikkuses eelnimetatu ja armani acqua di gioia on need, mida ma kasutan igapäevaselt :)

    ReplyDelete
  13. Minu lemmikud on veidi kummalised tegelased. Kuigi ammu otsas ega ole seda käeulatuses ei Eestis ega lähiriikides,
    Comme des Garçons'i Rhubarb, mis ongi selline värske rabarbrilõhnaline tujutõstja. Päeval lihtsalt super. Öös on asju-stiilis südamemurdja on aga Fendi Theorema. Seda minu arust enam ei toodeta paraku...

    ReplyDelete

Blogger Template Created by pipdig