Monday, May 28, 2012

Minu nädal Collistariga

Kas mäletate seda päeva, kui ma häbitult Collistari Capri kollektsiooniga flirtisin. Pelgalt flirdiks see lugu ei jäänud, sest Stellariumis algab kaleidoskoopiline Collistari nädal! 

Collistari Capri kollektsiooni toonid nõuavad iseloomu ja ma otsustasin esimese pildiseeria jaoks võtta mängu tumeda Adolfo paruka. Seda üldmuljet toetavad ka türkiisidega kõrvarõngad. 


  

Meigi ja fotod tegi andekas meigikunstnik Meelika Tammeveski. Minu arvates on Meelika võlur, see sai mulle selgeks ühel külmal veebruarikuu päeval, kui ta tegi mulle ajakirja Cosmopolitan jaoks fantastilise grimmi. 

 
Silmalaud kattis Meelika ühtlaselt Collistari lauvärviga Avorio Satin nr. 59 . Väga universaalne toon - seda saab ka igapäevase lihtsa meigi puhul edukalt kasutada.

Järgmiseks lisas Meelika silmale Turchese Satin nr. 58 lauvärvi. Lauvärvid on väga siidised, kuid samas tugeva pimendiga ja püsivad peal vähemalt kaheksa tundi. Enne, kui tõmbasime silmale sinise lainerijoone, toonitas Meelika silmi hoopis musta silmapliiatsiga. Siis astus mängu Capri kollektsiooni sinine lainer Mare nr.23. Ripsmed soovitas Meelika värvida esialgu musta ripsmetuššiga ja seejärel lisasime ripsmete otstesse sinist Collistari ripsmetušši "Blu".


Küüntel "Lattementa Lakka"

Collistari Capri küünelaki kollektsioonis on neli värvi. Kui küüntel on münditoon, ei jää see mitte kellelegi märkamatuks. Kui mõned lakid hakkavad küünel "elama" kas heledama või tumedama nahatooniga, siis see küünelakk on universaalne ja sobib iga nahatooniga. 

Kasutasin küünel kahte kihti ja see kuivas kiiresti ning lõpuks lisasin küüntele pealislaki. Läinud nädalal testisin selle sisskande jaoks Collistari küünelakkide püsivust ja need peavad koos pealislakiga neli-viis päeva vastu. Collistari küünelakkidest on sel nädalal oodata ka pikemat postitust.


Huultel "Nudo"


Capri kollektsioonis on neli Topgloss sticki. Täna kirjutan nende "Nudo" värvist. Teiste juurde tulen veel tagasi.

Kogu pildiseeria ajal oli mul huultel Topgloss stick Nudo nr. 16, mis on nude-tooni. Mind paeluvad aina rohkem nude-tooni huulepulgad. Kuid peab tunnistama, et igal firmal on oma arusaam sellest, mis peaks huulel olema nude. Collistari "Nudo" jätab kergelt roosaka varjundi ja minu heleda nahaga see sobib.

Topgloss stickid jäävad huulel hästi pehmed ega kuivata neid. Lisaks jäävad nad huulel omapärase niiske varjundiga.

Alumisel pildil on näha kogu meik. Kuidas meeldib? Muljetage julgelt kommentaariumis.
Sel nädalal ilmub veel Collistari postitusi ning üks huvitavaim on kindlasti samasugune türkiisi tooni meik ja sinna juurde hoopis blondid juuksed.


VAATA KA MEIKI: Blond Capri look
SHARE:

10 comments

  1. Sa näed siin superhea välja. Midagi Rootsi eurolaulja Loreeni võtmes. Ilmselt need tumedad paksud juuksed. Collistari Capri sari on aga lihtsalt imeline! kõike tahaks proovida! Aitäh jagamast! Kas see erksinine ja erkroheline on mõlemad ripsmetushid?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jah, ma muide mõtlesin Loreeni peale, kui selle paruka pähe panin :D Erksinine ja erkroheline on silmalainerid. Ripsmetušš on sinine.

      Delete
  2. uooh, nii ilusad värvid kõik!

    suvimariliis.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aitäh Sulle. See türkiis on selline, et nõuab hästi põhjalikku tegemist. Muidu võib ebaõnnestuda. Aga seekord läks õnneks :)

      Delete
  3. Tõesti väga-väga kaunis ja efektne! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jah, parukas ongi fotodel tihti väga efektne. Pildistamistel ideaalne abimees.

      Delete
  4. Milline totaalne muutumine! Kuidas küll parukas muudab inimest! Värvid on uskumatult kenad ning erksad, nii suvelikud.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tänan, Karmen. Parukad on minu lemmikud juba varasest noorusest. Esimese paruka sain, kui olin 17aastane. Ja neid mul kodus jagub.

      Delete
  5. OH wow! Tõesti üliäge muutus ja minu meelest sa võiks tumedat pead täitsa kaaluda ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mul on olnud tumedad juuksed, kui üks asi on soengusse sätitud parukas ja perfektne hetk ilusa foto näol, teine igapäevane tume juus, mis nõuab hoolitsust ja pole sugugi nii cool.

      Delete

Blogger Template Created by pipdig