Monday, November 14, 2022

Ära lase end röövida! Need asjad on välismaalt tellides odavamad


Ajal, mil elektriarved on meeletud ja toit läheb iga päev aina kallimaks ning vahel on tunne, et ei tea üldse, mis homme saab, tasub panna absoluutselt kõik hinnad võrdlusse. Sellest võib vahel isegi sõltuvusse jääda, kuid hinnavõrdlus on hea sõltuvus. Ja iga võit on võit. 

See on Stellariumi hinnavõrdluse kolmas postitus ja sel korral on teemaks advendikalendrid, üks väga hea puuder ja vihmavarjuhoidja ... Enne, kui soovin sulle "Head lugemist!", mainin ära, et mitte ükski firma ega e-pood selles postituses ei ole minu koostööpartner. Huh. Head kokkuhoidmist!

Advendikalendrid - parim viis vanemaid röövida

Jõulukalendrid on suurepärane viis, kuidas eelkõige vanematelt raha välja pressida, sest oma laste arvelt ei taha me ju sageli kokku hoida. Seda enam, et jõulud on vaid korra aastas ja mis siis ikka - ostame ühe suurepärase jõulukalendri, mis siis, et see maksab terve varanduse. 

Sel korral teen otsa lahti just advendikalendritest kirjutades. Ma ei saa sellest üle ega ümber, sest need on Eestis lihtsalt nii kallid. Me räägime siin 20-30 € hinnavahest, mis on täielik absurd. Tegelikult märkasin seda juba möödunud aastal, kui tellsin kogu perele Amazonist Lindti advendikalendrid ja ühte nooblisse toidupoodi sisenedes avastasin, et minu kolm advendikalendrit maksid peaaegu sama palju kui nende üks Lindti šokolaadikalender. Alguses mõtlesin, et näen valesti aga siis mõistsin, et isegi prillidega näen õigesti.

Ma ostan koju tavaliselt üks-kaks advendikalendrit... Või noh kolm, sest mulle lihtsalt meeldib oma tütart hullupööra hellitada ja möödunud aastal kinkisin ühe kalendri oma vanematele, et neil oleksid karged detsembrikuu hommikud kohvi kõrvale magusamad. 

Tulles hindade juurde tagasi, siis minu lemmik Lindti kalender maksab hetkel Saksa Amazonis 15,69 € (link tootele SIIN), kuid kodumaises luksuslikus toidupoes pead selle eest pea 40  välja käia. Väike rehkendus kinnitab, et tellides kalendri Saksa Amazonist, oled isegi saatmiskulu lisades suures võidus. Lindti poe koos teiste advendikalendritega leiad Amazonist SIIT

Advendikalendrite juurde tulen sel aastal veel blogis tagasi, sest õige pea jõuavad mitmed erinevad kalendrid meile koju, seega saame siis veel hindu võrrelda.


Kui palju maksab sinu puuder? 

Terve aasta toimetasin oma meigiga selliselt, et ei kasutanud puudrit. Kuid nüüd, mil erinevaid kutseid pidudele tuleb uksest ja aknast, hakkasin ka ise jumestamise vastu uuesti suuremat huvi tundma. Seega otsisin välja oma torisevad ja tolmuseks läinud tolmpuudrite karbid. Mulle hakkas silma firma Revolutioni puuder Banana Light. 

See puuder tundus sedavõrd perfektne ja näonahk jäi nii klaariks, et otsustasin uurida, kas seda enam üldse müüakse ja mis on selle hind. Revolutioni ametlikul leheküljel on suur valik erinevaid toone ja puudri hind on 5.99 € (lingi puudritele leiad SIIT)  

Mida küsivad selle sama puudri eest kohalikud poed? Paar päeva tagasi kõndisin ringi ühes suures toidupoes, kust saab osta ja Revolution tooteid. Terve väljapanek nägi välja selline nagu oleks kamp röövleid rüüstamas käinud, kui see selleks ... Minu pilku püüdis röövellik hind 9,59 € Seega neli eurot originaalhinnast kallim. See on siin mõistagi kõigile mõttekoht, kas neli eurot on suur või väike raha. Minu jaoks, nagu sa juba tead, on see põhimõtte küsimus ja nelja euroga on mule vähemalt 44 ideed, mida sellega korda saata. 

Paraku on Revulotioni poes ka saatmiskulu. Seega, kui plaanid osta kõnealust puudrit, siis soovitan testida teisigi Revolutioni tooteid. Nendel on head allahindlused ja eriti põnev on minu jaoks lauvärvide värvikirev valik. Seega osta tooteid sõbrannaga kahasse või võtta kampa kolmas ja neljas iluhuviline, nii muutub saatmiskulu 5.95 € imepisikeseks. 

Soodsa vihmavarjuhoidja jälgedes

Viimane toode muutus minu elus ootamatult aktuaalseks siis, kui ühe stilistitöö jaoks tellisin tosin vihmavarju ja äkki avastasin, et pean neid nüüdsest ka kuskil hoiustama. 

Seega otsustasin, et ostan endale ühe korraliku vihmavarjuhoidja. Põnev maailm - ma tõesti ei kujutanud ette, et midagi sellist endale otsima asun. Aga siin ma olen - kiikasin kodumaistest veebipoodidest ja hinnad, mis seal salata, olid krõbedad. Pealegi on see asi, mille ostad elus arvatavasti korra (või kaks), seega tasub mõelda, milline mudel on selline, mida iga päev esikus näha soovid.

Nüüd hinnavõrdluste juurde - selliste firmade nagu VidalXL ja Songmics vihmavarjuhoidjad maksavad näiteks ühes kodumaises poes kuni 60,99 € ja suur oli minu üllatus, kui Saksa Amazonis maksid samad vihmavarjuhoidja alates 27,99 € (link SIIN). Praegu on seis selline, et ma polegi endale vihmavarjuhoidjat veel ära ostnud, kuid mu pilk on jäänud pidama pisut kallimal iludusel, mis on firmalt Yamazaki ja mille leiad SIIT. Aga noh, kuivõrd tegemist on hea brändiga, tuleb ta kokkuvõttes ikka odavam, kui raha kohalikele röövlitele ära anda. 

Tasub meeles pidada!

Mainin postituse lõpus traditsiooniliselt üle, et igal veebipoe tellimusel on enamasti saatmiskulu ja seda iseäranis Amazonis, millest oli seekord kahel korral juttu. Soovitan testida Amazon Prime'i, mis on kuu aega tasuta ja ükskõik kui palju asju sa ka ei osta, jääb saatmiskuluks 9,99 . Kui soetad rohkem vajalikke asju, mida soovid varuks või kogud juba jõulukinke, siis oled igaljuhul võidus. Lisaks usun, et absoluutselt igaüks leiab endale kaks sõpra või isegi neli, kellega üht-teist mitmepeale tellida. Kui sul on veel ägedaid kolleege, keda saad ühte tellimusse haarata, näitab väike matemaatika, et oled absoluutses võidus. Kui sul on mõni tore e-pood, kus müüakse midagi põnevat tunduvalt soodsamalt kui Eestis, anna kommentaariumis teada.

Loe "Säästa Stellariumiga" rubriigi esimest postitust SIIT, teist postitust argistest asjadest, mis välismaalt tellides odavamad loed SIIT ja loo Stellariumi sooduskoodidega leiad SIIT.

FOTO: Unsplah
SHARE:

No comments

Post a Comment

Blogger Template Created by pipdig