Thursday, April 13, 2017

Girl Friday: Spoiled brat?


I have always allowed my daughter everything she wants from my wardrobe. She can borrow my shoes, trainers, handbags, jewellery, clothes... Whatever she wants, she can take. You'd surely want to say - what a spoiled child! But the trick in this story is that by allowing her to wear everything she wants, she has never borrowed a thing from my wardrobe.

I can't remember how I reached this trick, but once I noticed that when a lot of things are allowed, it's enough for her to know that things are not forbidden. And as we know, the forbidden fruit is the sweetest of all. She does have her own nice clothes, handbags, and of course... all sorts of trainers. I'm borrowing those pink adidas trainers that she bought herself last autumn for the second time already. One day she called me to her wardrobe and announced that if I want to borrow something, I can do it. I think I did the same with her some years ago. So, how I have behaved with my daughter, she behaves with me. These images were shot on a changing day - it was snowing in the morning, sleeting around lunch, and in the second half of the day, the sun was shining. I suspect no woman's mind can even change as much as that weather. Have a lovely weekend!


Outfit details:

Jumpsuit: Concept reserved Jacket: H&M Shoes: adidas
Instagram: @stellaarium


Ma olen oma garderoobist oma tütrele lubanud alati absoluutselt kõike, mida ta soovib. Ta võib laenata minu kingi, tosse, käekotte, ehteid, riideid... Mida iganes ta hing ihaldab! Sa tahaksid kindlasti hüüatada: milline ärahellitatud jõmpsikas! Kogu selle loo puant peitub selles, et andes tütrele loa kanda, mida ta soovib, ei ole ta mitte kordagi minu garderoobist ühtegi asja laenanud.

Ma täpselt ei mäleta, kuidas selle nipini jõudsin, kuid kord märkasin, et kui paljud asjad on lubatud, siis piisab talle teadmisest, et asjad pole keelatud. Ja nagu me teame, on keelatud vili magus. Tõsi, tal on ka endal toredad riideid, käekotte ja muidugi... igasuguseid tosse. Näiteks mina laenan temalt juba teist korda pildiseeria jaoks neid roosasid adidaseid, mis ta endale möödunud sügisel ostis. Nimelt kutsus ta mind ühel päeval oma riidekapi juurde ja teatas, et kui ma kunagi midagi laenata soovin, siis võin seda lahkesti teha. See oli eriti armas, sest ta oli toona vist 7aastane ja mulle poleks ükski tema asi selga mahtunud... Kuid üks on selge: tütar on ema peegel ja vastupidi. Need kaadrid on tehtud muutlikul päeval - hommikul sadas lund, lõuna paiku lörtsi ja päeva teises pooles paistis päike. Kahtlustan, et isegi ühe naise meel ei suuda olla nii muutlik, kui aprillikuu ilm ilusal Eestimaal. Soovin kõigile kaunist nädalavahetust!



PHOTOS: Meisi Volt
SHARE:

8 comments

  1. Keelatud vili on magus. Kuid kui see on lubatud, ei tundu ta enam nii magus ega ihaldusväärne. Tore seeria!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jah, see on hea tõde, mida meeles pidada. Mäletan lapsest peale, et isa kõrges kapis olevad keelatud kommid tundusid tunduvalt magusamad, kuid need, mis olid elutoa laual...

      Delete
  2. Keelatud asjad tekitavad alati kiusatust, nii lastes kui täiskasvanutes :) Kui aga tead, et asi lubatud/võimalik alati teha/saada jne, siis ei ole seda kirglikku kiusatust ja piisab lihtsalt teadmisest, et võid seda alati teha, kui soovid ja vahel ei tulegi soovi :)
    Ja nii armas, kuidas tütreke lahkelt lubas ka sinul oma asju laenata :)
    Ja tänavuse kevade ja aprillikuu ilmadega võibki jääda ühest garderoobist väheseks, et suuta valida õige outfit päevaks, kus ilm muutub mitme aastaajajao :)
    Vahvad fotod, kõik kõlab suurepäraselt kokku.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Päevad, mil hommikul sajab lörtsi, lõunal sulatab ja õhtul tuleb jälle rahet, on saanud nii tavapäraseks, et mulle on nad lausa meeldima hakanud. Tõsi, vaid selle ajani, kui külmik on maitsvat toitu täis ja kaminas praksub tuli.

      Delete
  3. Stella, minu jaoks oled sa moodsa ema võrdkuju. Väga armastav, piisavalt kaval, tervitatavalt lapsik. Keegi, kes ei võta elu liiga tõsiselt. Sa võiksid teha blogisse eraldi nurga, kus kirjutad lapse kasvatamisest. PS. Kas sa plaanid veel lapsi?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma olen oma lapsest kirjutanud postituse: http://www.stellarium.ee/2017/03/my-tips-and-tricks-raising-polite-child.html

      Delete
  4. Vau, nii tuus riietus!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tänan. Sellega väisasin eile ka Jazzkaart, vaid käekoti vahetasin ära :)

      Delete

Blogger Template Created by pipdig