Monday, September 12, 2016

To Believe Or Not To Believe: The Nestea Tree


I don't know how old this tree could be, but I've driven past it every once in a while since I was a child, and I've thought that it would be nice to stop by it one day, take time out, and admire this loney tree. It finally happened yesterday. Namely, we were going to visit some people, and this tree is always on the way.  

I called out already earlier that we should make a stop. I had hidden a box of new drinks by Nestea in the car. They are green tea, lime, and peppermint flavoured. I hid a few bottles in my bag and ran to the tree first. The grass was quite high there, but my trusted Hunters didn't think much of it. I threw the bottles on the ground quickly and called my daughter: "Rene, come quick, I shook this tree, and Nestea new drinks fell down!"


If my daughter cleaned her room as fast as she ran to that tree... Anyway, she looked at the tree first - suspecting, then me, and then the Nestea bottles. "You're joking!" she said. "No, I'm not... It's the most famous tree in Estonia. Have you not been told about it in Earth science classes? When you shake it, Nestea bottles will fall down!" Rene took a deep breath and gave me the most suspecting look in the world. "You put those bottles here," she said when openingone. "I didn't... If you don't believe me, Google it. This tree is so famous there are TV programmes about it," I confirmed. We had already drank half a bottle with Rene and she was still looking at me suspiciously. So we stood there next to the Nestea tree, someone had mowed their lawn, and all smelled so good. It was my favourite weather outside. Nice and warm, the autumn wasn't there yet, but it also seemed like it was about to rain. But the rain didn't come after all. Next time I drive past that tree, I'll remember that day when Meisi took pictures of us with Rene, and I called the tree "Nestea-tree". So, if you notice a lonely tree in a field somehwere, it's worth stopping the car to see if any Nestea bottles have fallen out. Those who don't have a tree on their journey, can of course head straight to the shop, because the new green tea, lime, and peppermint Nestea is worth it!

Outfiti details: 

Wellies: Hunter "Midnight"
Poncho: handmade
Belt: Jean Paul Gaultier
 Jewellery: Givenchy ja Pi-Ret Jewelry
Watch: Seiko



Ma ei tea, kui vana võiks see puu olla, kuid ma olen lapsest peale sellest aegajalt mööda sõitnud ja mõelnud, kui tore oleks ühel päeval lihtsalt autoga peatus teha, aeg maha võtta ja imetleda seda üksikut puud. Eile see lõpuks juhtus. Nimelt sõitsime külla ja sealt möödudes jääb see puu alati tee peale. 

Ma hüüdsin autos juba aegsasti, et nüüd teeme peatuse. Mul oli autosse ära peidetud kast Nestea uusi jooke. Need on rohelise tee, laimi ja piparmündi maitsega. Peitsin paar pudelit endale kotti ja jooksin esimesena puu juurde. Seal oli päris sügav rohi, kuid minu ustavad Hunterid ei teinud pikast rohust ei suurt ega väikest numbrit. Viskasin pudelid kähku maha ja hüüdsin oma tütrele: "Rene, tule kähku, ma just raputasin seda puud ja siit kukkusid uued Nestea maitsega joogid alla!"


No kui mu tütar toa ka nii kiiresti korda teeks, kui ta selle jutu peale kohale jooksis... Igatahes vaatas ta esmalt kahtlevalt nii puud, siis mind kui ka lõpuks Nestea pudeleid. "Sa teed nalja!" ütles Rene. "Ei tee... See on Eesti kõige kuulsam puu, kas sulle pole loodusõpetuses räägitud? Kui raputad, kukuvad Nestea pudelid alla!" Rene hingas sügavalt sisse ja saatis mulle maailma kõige umbusklikuma pilgu. "Sa ise panid need pudelid siia!" ütles ta üht avades. "Ei pand... Kui sa ei usu, siis guugelda. See puu on nii kuulus, et sellest on isegi saateid tehtud!" kinnitasin mina. Olime Renega juba pool pudelit ära joonud, kui ta ikka piidles mind kahtlustavalt. Nii me seal Nestea-puu juures seisime, keegi oli just muru niitnud ja kõik lõhnas nii hästi. Õues oli minu lemmik ilm. Sulnilt soe, sügist polnud veel kohal ja samas ähvardas iga hetk sadama hakata. Kui tol õhtul sadu ei tulnudki. Kui ma kunagi taas sellest puust mööda sõidan, meenutan seda päeva, kui Meisi meid Renega pildistas ja kuidas Rene üritas mulle kukile hüpata... Igatahes ristisin ma selle Nestea-puuks. Seega, kui sa märkad lagendikul üksikut puud, tasub täitsa auto kinni pidada, puud raputada ja vaadata, ega mõni Nestea pudel alla ei kuku. Need, kellele üksikud puud tee peale ei jää, võivad muidugi otsejoones poodi minna, sest uus rohelise tee, laimi ja piparmündi maitsega Nestea on seda väärt! 


PHOTOS: Meisi Volt

SHARE:

3 comments

  1. Sa võiksid kirjutada mõne postituse ema ja tütre suhete teemadel. Millised on sinu motod emana, kuidas oma preiliga toime tuled ja kasvatuse raskuspunktid. Sul on laps juba täitsa suur inimene ja mul nii soe tunne alati, kui temast kirjutad. Vapustavalt ilus pildiseeria, kuid see viimane on minu lemmikpilt.

    ReplyDelete
  2. Sinu puhul ei tea kunagi, mida sa järgmiseks selga paned ja see teeb sinu outfitid nii huvitavaks. See pontšo on koos saabaste ja vööga teistsugune. Tundub, et sa kannad iga stiili välja. Selle postituse peale võtan homme Stockmannist ühe Nestea.

    ReplyDelete
  3. Nii maagiline postitus! Lihtsates asjades peitubki võlu, endalegi meeldib mõnikord teisi imeasju uskuma panna! Super!

    ReplyDelete

Blogger Template Created by pipdig