Tuesday, August 30, 2016

Search for the Summer


Its not exactly the kind of weather that makes you want to throw yourself into the sea and enjoy a suave swim. However, it doesn't matter that water fun should be forgotten til next summer or a holiday. Some time ago, Meisi and I went to the newly opened Hilton Park Hotel that hides a true SPA paradise. It's an eforea spa by Hilton that's both cosy, and yet lavishly luxurious.

When it comes to spas, it's important for me that children are also welcome. I've had to explain to spa employees a couple of times that my 11-year-old daughter is a well-behaved little human, and finally the precious spa doors were open for us. I remember clearly lecturing my daughter at one fancy spa so that she would behave well and at the same time, some naughty young man jumped into the pool who wildly laughed with his friends in the pool for some time.



I like eforea because they advertise themselves as a child-friendly spa where you can easily take your mini-me with you. We were lucky with the weather, because the sun was out and these images are taken on the eforea spa terrace, but in a rainy August day, it's definitely worth taking a day to lounge by the pool. We also took the warm in at the Finnish sauna where I was lucky enough to find soulmates who also loved throwing water on the hot stones. Those who appreciate Elemis cosmetics, should try out the treatments at eforea. I tested their treatment named "Nordic Peat Detox Wrap". It is a highly active restorative and deeply relaxing treatment, it uses a 100% Nordic peat mud wrap to detoxify while lymphatic massage completes the cleansing process. Basically I was additionally also wrapped in warm blankets like a baby, and the beautician had to wake me up when she entered the room again. One is clear - Tallinn has got one very elegant spa and when it comes to me, I'll be sure to return there to relax if August doesn't bring any nicer weather.



Väljas pole just need ilmad, mil tahaks ennastunustavalt merre viskuda ja sulnist suplust nautida. See ei tähenda aga seda, et veemõnud tuleks järgmise suve või puhkusereisini unustada. Mõni aeg tagasi käisime Meisiga värskelt avatud Hilton Park hotellis, mis peidab endas tõelist SPA paradiisi. Tegemist on Hiltoni keti eforea SPAga, mis on ühtpidi hubane ja samas võrratult luksuslik.

Minu jaoks on SPA puhul tähtis ka see, et sinna on lapsed oodatud. Ma olen pidanud paar korda SPA töötajatele selgitama, et mu 11aastane tütar on tõesti viisakas väike inimene, kes oskab käituda ja lõpuks on meile hinnalise SPA uksed avatud. Mäletan selgelt, kuidas lugesin ühes peenes SPA-s oma tütrele sõnad peale, et tavaliselt lubatakse sinna alles 14aastaseid ja temale tehti erand. Ta lubas olla viisakas ja vaga ning täpselt sel hetkel hüppasid meie kõrval basseini peakat kaks teismelist kutti, kes basseinis tükk aega koos sõpradega naerda ruigasid. Ma ei arva, et käitumine tuleb vanusega, see tuleb kasvatusega. Ja eforea meeldib mulle just seetõttu, et nad reklaamivad endid kui lapsesõbralikku SPA´d, kuhu võid südamerahus oma 11aastase tütre kaasa võtta. Meil vedas ilmaga, sest päike paistis ja need kaadrid on tehtud just eforea SPA terrassil, kuid vihmase augusti valguses tasub kindlasti veeta üks päev basseinis logeledes. 



Lisaks kogusime endasse sooja Soome saunas, kus mul õnnestus leida hingesugulased, kes armastasid samuti kõvasti leili visata. Neile, kes peavad lugu Elemise kosmeetikumidest, siis tasub kindlasti testida eforea hoolduseid. Mina testisin nende hooldust, mis kannab nime "Nordic Peat Detox Wrap". Tegemist on ülimalt efektiivse taastava ja lõõgastava hoolitsusega, kus kasutatakse mürkainete väljutamiseks 100% Põhjamaise turbamuda mähist ning protsessi kiirendatakse lümfimassaaži abil. Põhimõtteliselt mähiti mind lisaks ka soojadesse tekkidesse nagu beebi ja kosmeetik pidi ruumi tagasi tulles mind unest äratama. Üks on selge, Tallinn on saanud juurde ühe väga elegantse SPA ja mis puutub minusse, siis kui september ilusaid ilmu ei too, lähen sinna taas lõõgastuma. Millised on sinu lemmikuimad SPA-d? Kuhu soovitad mul järgmiseks suve otsima minna?




PHOTOS: Meisi Volt
SHARE:

4 comments

  1. Kuna olen suure spaataja, siis tekkis kohe tahtmine sinna minna. Kahjuks ei leidnud kodulehelt päevapileti hinda :/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Päevapilet on minu meelest 29 eur, seal sees on saunalinad, hommikumantel, sussid. Mulle see SPA meeldib eriti keskpäeval, kui seal saab sisuliselt lapsega kahekesi ujuda. Tasub testimist!

      Delete
  2. Ilusad suvehõngulised pildid ning vahva ja trikiga triks, mida saab vist vastavalt tujule paeltega timmida :)

    Kodulinna kena kodanikuna soovitaksin kohe esimesena Aqva Hotel&Spad ja minu jaoks oli tore elamus ka Kubija hotell-loodusspaa külastus :)

    Teemast natuke välja, aga mõte ikka sama, minu viimase aja parim elamus oli Rakvere "Hea tunde tuba" külastus ja reikiseanss.


    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma olen trikoode suhtes väga häbelik. Ma ei suuda kuidagi oma bikiinipiirkonda kogu SPA- või rannarahvaga jagada. Seega on mul alati midagi sellist seljas. Aqva Hotel & Spa on mõnus, olen seal käinud ja õhtul pardipraadi mekkinud.

      Delete

Blogger Template Created by pipdig