Friday, August 26, 2016

Girl Friday: Teasing Meisi Again


It was a sunny day when the wind was playing in the hair and with the hem. We picked that day to invite our photographer Meisi to Girl Friday. If the wind that day had been a man, he would have surely asked for Meisi's phone number. I think he was teasing Meisi during the whole shoot - pulling the skirt, baring legs, and tried to blow the dress away.

Meisi was very pleased with how things were going, and she was incessantly giggling. We were shooting on the terrace of Hilton and caught the eye of several restaurant guests. It seemed that every look that stopped on Meisi, made her laugh even more. I liked being behind the camera for a change. Who knows, perhaps we'll repeat it very soon.


Outfit details:

Dress: Perit Muuga Shoes: & other stories Bag: Kadri Kruus



Oli üks päikeseline päev, kui tuul sasis juukseid ja mängis meiega lõputult peitust. Just sellisel päeval pildistasime Stellariumi fotograaf Meisi Volti rubriigi Girl Friday jaoks. Kui tuul oleks sel päeval olnud mees, oleks ta kindlasti Meisilt tema telefoni küsinud. Minu meelest kiusas ta Meisit kogu pildiseeria ajal, sikutas seelikut, paljastas häbematult sääri ja üritas kleiti seljast minema viia. 


Meisi ise oli asjade sellise käiguga väga rahul ja muudkui kihistas. Me pildistasime hotell Hilton Park hotelli terrassil, kus asub ka restoran The Able Butcher ja pälvisime külastajate pilke. Tundus, et iga tuuleiil, mis Meisit sakutas, tegi teda veelgi meelamaks ja ajas naerma. Mulle meeldis üle pika aja kaamera taga olla. Kes teab, võibolla kordame seda õige pea?  



PHOTOS: Stella K. Wadowsky
SHARE:

10 comments

  1. Väga lõbus :) must kleit toob nii ilusasti esile ilusad "värvilaigud" - juuksed, huuled,kingad, küüned :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mulle väga meeldib, kui kapis ripub üks must kleit, sinna saab värvilised kingad või jaki juurde panna ja kõik alati klapib.

      Delete
  2. Aitäh Stella, et lasid mul vahepeal naaatukene ka edev olla! :)

    ReplyDelete
  3. Oled kaamera taga suurepärane ja särav Meisi ning elegantne must kleit teevad suurepärast koostööd vallatu Mr Tuulega :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Soe tuul on pildistamistel alati parim sõber, samal ajal kui külm tuul on minu arvates masendav. Ma võin kleidiga seista talvel lumehanges ja ei ole midagi hullu, kuid külma tuulega ei taha ka suvel pildistada. Meisil vedas, sest temaga flirtist lakkamatult soe tuul.

      Delete
  4. Vahva, et sa pilte teed ja kutsud Meisi blogisse poseerima. See teie sõprus käsikäes koostööna on väga põnev. Arenete aasta aastalt. Minu lemmikseeriad on olnud ikkagi Londonist ja Kõue mõisast.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eks see on ikka nii, et kuigi Tallinn ja iseäranis vanalinn pakub ilusaid võimalusi, kus pildistada, siis kodulinnast välja sõites näed kõike teise pilguga.

      Delete
    2. Jah, Londoni ja Kõue seeriad on ka minu mälus teistest kuidagi eredamalt.

      Delete
    3. Kui saab argipäevast ära ja kodune melu jääb seljataha, on pilte hoopis teine asi teha. Saad 100% pühenduda ühele asjale ja see on pildistamine. Lisaks annavad uued kohad energiat ja ideid. Seega uued sihid ja minek, Meisi.

      Delete

Blogger Template Created by pipdig