Monday, February 29, 2016

Winter Bedside Table Beauty Essentials


I like the phrase "there are things in the night", but let's be honest - there are also things in the evening. The night is introduced by a pleasant evening with its rituals. Today I'm introducing my bedside table beauty products that I also use every once in a while after removing makeup in the bathroom. Every woman knows that beauty doesn't start with makeup but from washing your face in the evening and pampering skin properly if necessary. For me, going to sleep is a collection of rituals, so I'm devoting a separate post on it.

The post 'Winter Bedside Table Beauty Essentials' collects products I use during winter this time. All the products that I've gathered on my bedside table, don't have a strong scent that could have an awakening effect. I am a very slight sleeper and I am happy on those days I can fall asleep at all. So, all the scents have to have a calming effect, and I have tested them thoroughly before.  
Estonian climate is very changing. We don't have a decent cold winter. Once it's raining, then it's sleeting, and then you get some crisper cold. This kind of weather is bad news for the skin, and evening beauty rituals are especially important for me. My nightstand has products for every occasion, but mainly it's necessary to moisturise and nourish the skin in the evening.



The first thing I'm going to write about is the O Way toner that should be good for people who prefer organic products. O Way toner is like a lovely potion of herbs and patting your face with it introduces the rest of my beauty rituals. I also use Radiance Face Balm from O Way at the moment. When your skin feels tight in the evening, the balm is spot on. When I doubted if products that promise to give you radiance even work, then a fresher face is a definite result. Another product I've used for five or six years is the Annemarie Börlind LL Generation cream mask. You can apply it as a mask and rub into the skin afterwards. I always use the cream mask when my skin needs a pick me up and I sometimes add some more in the evening. I always have Kiehl's Midnight Recovery and I sometimes use it by itself and in the winter, under a lighter cream. I have written about Midnight Recovery previously here. Many ladies use cream on their face, but forget their neck and decolletage. I have a special neck cream by PH Formula, and believe me, when you've got yourself a cream especially made for the neck, you'll surely be using it.


Clarins has a very effective nourishing cream mask that can also be left on the skin for the night. These products are on my night stand from the time I was studying to become a makeup artist at the International Make Up Center and my skin put up with an unprecedented amount of makeup. My skin wasn't used to those kind of levels of layer, so I collected a lot of nourishing cream masks and rich balms on my night stand.  I don't understand those who say eye creams are a waste of time and they don't work at all. You can perhaps say that the one who has the last laugh, laughs better because I believe eye area needs special care and I have the Vestige Verdant eye serum for that, and I've written about it before here. Decleor's Aroma Nutrition dry oil is a product with a unique scent, and it's like a lullaby on the skin. I have written about the Aroma Nutrition Body series previously here. If you thought this endless list will finish, then oh no! I'm using Decleor's luxurious lip balm at the moment, and another one I use as a lip mask is the Nuxe balm. I recently wrote about my lip balm collection hereI never sleep with my rings in my fingers, and I always also take off my watch, so the rings patiently wait for me in the morning on a tray. By the way, my biggest beauty sin is that I often forget to moisturise my hands, so I've put Dove Derma Spa hand cream on my nightstand as a reminder. 

The brand This Works has created various sprays that are made for those who want to make bedtime rituals especially pleasant. I like spraying the product on both the pillow and linen. Sleep Plus Pillow Spray should make you wake up fresh, but when it comes to me, I could easily sleep until midday every day and only then wake up fresh... Anyway, I like the sprays by This Works, and it's nice to believe in them. In the beginning of December I got the sleeping mask by the Estonian company Ööloom as a present, and from the first night, we're inseparable. I named my Unicorn Lisa, because I discovered it not from my home country, but from the video by the much loved British makeup artist Lisa Eldridge, who recommended Ööloom as a Christmas present. Ööloom deserves praise, because it really stays on your eyes until morning, and sort of gives me the last signal of the day that it's time to go catch that sleep. Here you will find a selection of Ööloom sleeping masks. 

By the way, there's also a White Rabbit on my nightstand, who's named Alice. So that's the feminine company on next to my bed. What's on your bedside table and which products would you like to read more about?



Mulle meeldib ütles: "Öös on asju", kuid olgem ausad, õhtus on samuti asju. Öö juhatab sisse just meeldiv õhtu koos oma rituaalidega. Täna tutvustan sulle oma öökapi ilutooteid, mida kasutan vahelduva eduga pärast seda, kui olen vannitoas hoolikalt meigi maha võtnud. Iga naine teab, et ilu ei alga jumestusest vaid sellest, et õhtul pestakse nägu puhtaks ja vajadusel poputatakse nahka korralikult. Minu jaoks on magama minek üks rituaalide kogum ja seepärast pühendan sellele eraldi postituse.   

Seekordne postitus: "Mis on minu öökapil?" võtab kokku tooted, mida kasutan talvisel ajal. Kõik tooted, mida olen oma öökapile valinud, on tagasihoidliku lõhnaga, mis ei mõju ergutavalt või äratavalt. Mul väga-väga õrn uni ja seepärast peavad kõikide toodete lõhnad olema uinumist soodustavad ja olen neid eelnevalt põhjalikult testinud. Eesti kliima on väga heitlik. Meil puudub korralik miinuskraadidega talv. Kord sajab vihma, siis lörtsi ja pisut tuleb ka krõbedamat külma. Selline ilmastik teeb nahale karuteene ja minu jaoks on õhtused iluritaalid eriti tähtsad. Minu öökapil on tooteid igaks erinevaks juhuks, kuid peamiselt tuleb õhtuti nahka korralikult niisutada ja toita. Esimene pääsuke, millest kirjutan on O Way näovesi, mis peaks meeldima nendele, kes eelistavad ökoloogilisi tooteid. O Way näovesi on justkui mõnus tõmmis ravimtaimedest ja sellega näo patsutamine juhatab sisse minu ülejäänud iluritaalid. Samalt firmalt on mul hetkel kasutusel nende Radiance Face Balm Oway beauty jumet andev palsam. Kui nahk õhtul kergelt kisub, siis see toode on õigel kohal. Kui ma varem kahtlesin, et kas tooted, mis lubavad nahale anda sära, ikka toimivad, siis tõesti nad annavad värskema jume küll. O Way tooted on müügil siin.


Teine toode, mida olen läbi aastate kasutanud, on Annemarie Börlindi LL Generationi kreem-mask. Selle võib kanda nahale maskina ja hiljem nahale masseerida. Ma kasutan seda kreem-maski alati, kui nahk vajab turgutust ja vahel lisan õhtu jooksul paar korda. Kiehlsi Midnight Recovery on mul alati olemas, vahel kasutan seda niisama ja talvisel perioodil kerge kreemi alla. Midnight Recoverist olen varem kirjutanud arvustuse siin. Paljud daamid kreemitavad küll nägu, kuid unustavad kas kaela või dekoltee. Minul on spetsiaalselt kaelale mõeldud kreem firmalt PH Formula ja usu mind, kui sa oled juba kaelale loodud kreemi endale soetanud, siis sa seda ka kasutad.

Clarinsil on väga tõhus sügavalt niisutav kreem-mask, mida saab samuti ööseks nahale jätta. Need tooted on minu öökapi laual ajast, kui õppisin International Make Up Centeris meigikunstnikuks ja iga päev sai nahk enneolematu koguse jumestust. Minu nahk ei olnud sellise grimmiga harjunud ja sestap kogusin endale palju niisutavad kreem-maske ja rikkalike palsameid. Ah jaa... Ma ei saa kunagi aru nendest, kes ütlevad, et silmakreem on raha raiskamine ja sellest pole mingit kasu. Selles küsimuses võib vast öelda, et kes viimasena naerab, naerab paremini, sest minu meelest nõuab silmaümbrus erilist hoolt ja selleks on mul Vestige Verdant silmaseerum, millest olen varem kirjutanud siin. Üks ainulaadse lõhnaga toode on Decleori Aroma Nutrion kuivõli, mis mõjub nahal justkui unelaul. Olen Aroma Nutrion Body sarjast kirjutanud varem siin. Ja kui sa arvasid, et see lõputu loetelu saab otsa, siis oh ei! Oma huuli kosutan praegu praegu Decleori luksuslikku huulepalsamiga ja teine, millega teen huuletele maski, pärineb firmalt Nuxe. Just viimasest ja ka teistest oma huulepalsamitest kirjutasin äsja pikema loo siin.


Ma ei maga kunagi sõrmused sõrmes ja kella võtan samuti ära, seega ootavad mu sõrmused mind hommikul truult kandikul. Muide, minu suurim ilupatt on see, et ma unustan sageli käed kreemitamata ja sestap olen endale meeldetuletuseks pannud öökapile Dove Derma Spa kätekreemi. Sellel on mahedamast mahe aroom ja kreem imendub kiiresti. Selline võib vabalt just kiire imenduvuse tõttu olla ka käekotis. Firma This Works on töötanud välja mitmeid erinevaid spraysid, mis on mõeldud neile, kes soovivad endale voodisse mineku eriti meeldivaks teha. Mulle meeldib seda toodet tuhistada nii padjale kui ka linadele. Sleep Plus Pillow Spray peaks tagama ärkamisel ka värskema enesetunde, kuid mis minusse puutub, võiksin ma vabalt iga päev keskpäevani magada ja alles siis värskena ärgata... Igaljuhul meeldivad mulle This Worksi erinevad sprayd, millesse on vahva uskuda.  Detsembri alguses sain kingiks Eesti firma Ööloom unemaski ja esimesest ööst peale oleme lahutamatud. Ma panin oma Unicornile nimeks Lisa, sest avastasin selle firma mitte oma kodumaalt, vaid hoopis minu poolt palavalt armastatud Briti meigikunstniku Lisa Eldridge`i videost, kus ta soovitas Öölooma jõulukingi ideeks. Ööloom väärib kiitust ja au, au ja kiitust, sest ta püsib tõesti hommikuni silmadel ja annab mulle voodisse heites justkui selle viimase signaali, et nüüd on aeg unehaldjas toast kinni püüda. Muide, minu öökapil elab ka Valge Jänes, kelle tegi oma kätega valmis minu sõbranna Sirli. Jänesel on mõistagi nimi - Alice. Selline naiselik seltskond siis minu öökapil. Mis on sinu öökapil ja millisest toodetest sooviksid lähemalt lugeda?


PHOTOS: Stella K. Wadowsky
SHARE:

10 comments

  1. Tere!

    Taaskord mõnus lugemine ning ka hea meeldetuletus - meenusid nii mitmedki võrratud tooted, mille uuesti kasutusele võtmist olen endale korduvalt lubanud ja siis jälle unustanud...
    Kiehls'i Midnight Recovery järgi lippan juba lähipäevil kaubamajja. Sellest paremat näoõli annab soovida. Ja veel selle mahe (lavendline) oivaline lõhn enne uinumist. Kannan seda ohtralt näole, kaelale, dekolteele.
    Lisaks on V&V eye serum just see toode, mida üha enam tunnen vajavat. Sain seda sõbranna juures pärast kosutavat sauna proovida ning armusin koheselt.
    Aitäh selle pisikese "äratuse" eest ja palju päikest Sulle!
    K.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oh, ma mäletan sinu armastust Kiehlsi "Midnight Recovery" vastu. Loodan, et saame peagi istuda maha ja ilujutte (lisaks kõigele muule) ajada. Sinu Katy Perry pildiseeriat meenutatakse veel tänagi. Loodan, et kohtume veel!

      Delete
  2. Mulle meeldib, et Sa kirjutad sellistest brändidest, mida teistes Eesti blogides ei kohta. Muidu on ühed ja samad firmad. Nuxe ja This Works on päris kaua minu ja mu õe lemmikud. This Worksi avastasingi tänu õele, kes on seda firmat kaua kasutanud. O-Way Eestis? See on hea uudis. Kiehlsi kasutasin ka juba siis kui seda veel Eestis ei olnud. Muidugi tekkis küsimus, mida sa hommikul endale näole kannad, kuid õhtul on nii rikkalik kandik?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mul on This Worksilt päris mitmeid tooteid. Üks huvitav kreem ootab testimist, pole lihtsalt olnud aega ja kõiki tooteid ei taha korraga lahti võtta. Ah jaa... Üks huulepalsam on veel ka ootamas. PS. Hommikul on ikka kerge pesu, O Way toonik, La Roche-Posay näokreemn ja silmakreem. Kogu lugu.

      Delete
  3. So far, of all the lip balms that I've tried (and I've tried near everything, high end and low end) Decleor is the only one that has ever done anything for my lips, which have been dry and chapped since my 20s. The price is very decent for the amount given, and for the results it gives me. The packaging is nice, no mess.

    ReplyDelete
  4. Mul on öökapil alati kätekreem, sest käed lähevad koguaeg kuivaks. Käte kreemitamist ma ei saagi ära unustada.
    Näokreemidest kasutan ma D'Difference 4D öökreemi praegu.
    Silmakreeme kasutan harva kuigi ma tean, et tegelikult võiks ja peaks seda ka tegema.

    ReplyDelete
    Replies
    1. D'Difference 4D öökreem? Kõlab väga põnevalt! Kas see on Eestist pärit?

      Delete
    2. Täitsa Eesti toode :)
      http://ee.dominaelegans.com/tooted/natural-beauty-et/4d-nourishing-night-cream-50-ml/

      Olen ka teisi tooteid proovinud ja minu meelest väga head. Siiani olen igati rahul!

      Delete
  5. Kui sõna-sõnalt võtta, siis mu öökapil on 3 raamatut, vesi ja raamitud pilt :) Kokkuvõtvalt on silmakreeme lausa kolm - NOVExpert, Shisheido ja kolmas hetkel ei meenu, aga pigem meeldib neid kasutada hommikuti. Õhtuti teen kas VV maski, savimaski või puhastan näoveega. Kui nüüd mõelda, siis kätekreemi kodus polegi, pigem on neid kolm töölaua sahtlis. Ma ei tea, mis kala on, aga kui mingi toode (nt kreem, shampoon) hakkab vaikselt otsa saama, siis soetan uue ja see natuke-veel-on-toode jääb nagu nurka kohati, kasutan küll, aga mitte enam esmase valikuna ning nii neid asju siis juurde tekibki :D ehk ma pole ainuke :)

    ReplyDelete

Blogger Template Created by pipdig