Tuesday, February 9, 2016

Sea of Shoes: Puss in Boots


Who wouldn't like leggylady boots? With the weather right now, I can't imagine myself muddling through the snow and salt with them, but spring isn't too far. For a change to the tens of pairs of wellies I've written about in the blog, a series of leggylady boots doesn't hurt. I was still in secondary school when I bought myself a similar pair of boots. I still remember the excitement when I was walking with my head down, admiring the boots. It's a miracle I didn't walk into a lamp post doing that.

I haven't decided whether boots like this will find their way into my wardrobe. I often look at those, who manage to wear every new item en vogue, regardless of whether it suits them or not, and try to make smarter decisions myself. But then again, who am I to judge? In the end, we only have one life and you should wear whatever you want. All the more so since the most important thing is to like it yourself. The others don't matter. And often it happens to be that when you like yourself, others will like you, too. Lace-up boots remind me of Puss in Boots, which is one of my favourite tales throughout times. So ti wasn't difficult to find a title for this post. What's your relationship with over-the-knee boots?


14. CASADEI  

Kellele ei meeldiks ülepõlve saapad? Praeguste ilmadega ei kujuta muidugi ennast ette nendega loikude sees jalutamas, kuid ega see kevad enam kaugel pole. Vahelduseks kümnetele kummikutele, millest olen blogis kirjutanud, kulub üks ülepõlve saabaste seeria marjaks ära. 

Ma käisin veel põhikoolis, kui ostsin endale samalaadsed saapad. Mäletan siiani seda elevust! Meenub seegi, kuidas pea maas kõndisin ja oma saapaid imetlesin. Ime, et ma ennast imetledes hoogsalt vastu posti ei sammunud. Ma pole veel otsustanud, kas sellised saapad leiavad uuesti tee minu garderoobi. Ma vaatan sageli neid, kes jõuavad igat moeröögatust kanda, sõltumata sellest, kas see sobib neile või mitte ja püüan ise targemaid valikuid teha. Samas, kes olen mina, et kedagi teist arvustada? Lõpuks meil üks elu ja selga võib panna, mida hing ihaldab. Seda enam, et kõige tähtsam on meeldida eelkõige iseendale. Teised arvesse ei tule. Ja sageli kipub olema nii, et kui meeldid endale, siis meeldid ka teistele. Minule meenutavad need jalanõud Saabastega Kassi. See on mu lemmikuim muinasjutt läbi aegade. Seega polnud raske postitusele pealkirja mõelda. Mis on sinu suhe ülepõlve saabastega? 
SHARE:

19 comments

  1. Armastan ülepõlvesaapaid. Teiste jalas imetlen kõrgekontsalisi variante, ise olen kiindunud kontsata Saabastega Kassidesse :)
    Mäletan samuti nende eelmist tulemist ja olemist ning vahva, et nad jälle pildis on :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kusjuures minu elus on hetkel suur müsteerium. Mul olid hallikad ülepõlvesaapad, mida ma iial ei kandnud. Ma tõesti kõnnin vaid kummikutes. Ja ma ei suuda neid leida, kahtlustan, et viskasin riidepunkti ära.

      Delete
  2. Olen isegi sel teemal juurelnud ning mõelnud, kuni mõne aasta eest ühed sellised pooljuhuslikult ise mu kingariiulisse sattusid ning kuna tegu oli ühtlasi ka mõnusate soojade saabastega, siis päris palju kandmist leidsid. Praegu ma uusi endale leidnud pole, mis tõesti meeldiksid ka ning hetkel jalutan ringi selliste põlvealustega, mille sarnast 9. pildil näha võib ja olen ka väga rahul :) Eriti nende täistaldadega, ma lihtsalt ei suuda päris ilma igasuguse kontsata jalanõusid kanda, mulle tundub, et nendega on palju mugavam!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mulle meeldib saabaste puhul enamasti ka väike konts. Ja kui võimalik, siis ikka platvormsaapad. Täna õhtul vist leidsin endale ikka ühed. Eks näis, kas läheb ostuks. Internetist ostmine on alati riskantne. Mul on riiulil vist kuus paari täiesti uusi jalanõusid, mida ma pole kunagi kanda saanud. On teised kas suured või väikesed...

      Delete
  3. Olen ka suur ülepõlvesaapade fänn, ja nr 9 ja 12 on lemmikud :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nr.9 on väga ilus valik. Sobiks ükskõik millega.

      Delete
  4. Kahjuks, ei lähe säärased üle sääremarja või siis põlve. Veel kurvem, et pole kunagi läinud. Siiski näevad teiste jalas väga ilusad välja ja imetlevalt vaatan neid, kellel on lisaks massiivsed tikud all. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma läksin ühel varahommikul unisena last kooli saatma ja ärkasin kohemaid, kuid minu ees kõndis (loe üritas püsti püsida) ülikõrgetel kontsadel naine, kes polnud vist ka ise kindel, kas ta sihtpunkti jõuab.

      Delete
  5. Senimaani pole ülepõlvesaapad mu jalanõude sekka jõudnud, küll aga põlveni ulatuvad saapad :) Kui nüüd mõelda, siis pole ma erilist huvi tundnud ülepõlvesaabaste vastu...või pole olnud selliseid pilkupüüdvaid. Antud saabastest köidab pilku nr 8 ja nr 13 tundub ka meeldiv saapapaar olema.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Minu cup of tea on läbi aegade olnud ratsasaapad. Hunterid on tulnud ka kõrgemate saabastega välja, mis ulatuvad üle põlve, kuid mina jään Hunterite puhul ilmselt klassika juurde.

      Delete
  6. Mul on olnud vägagi ägedad ülepõlvesaapad, õelt sain ja olin tegija! Ausalt öeldes ühel päeval just mõtlesin sellele teemale ja 1, 4 ja 5 oleks vägagi ok valik! :)

    ReplyDelete
  7. GIUSEPPE ZANOTTI DESIGN saapad valiksin mina nendest. Teised on ka ilusad, aga kontsaga ma igapäev ei käi :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Giuseppe Zanotti disainitud kingad ja saapad on alati omaette kunstiteosed. Minu elus on ka see aeg läbi, kui käisin iga päev kõrgetel kontsadel. Peaksin sellest eraldi postituse tegema. Kõik, ka ma ise, saaksid kõvasti naerda.

      Delete
  8. Mul pole kunagi olnud ülepõlvesaapaid. Kuidagi pole minu tassike teed. Nendest siin sümpatiseerib nr.10 ,aga tundub,et minust jäävad ülepõlvesaapad poeriiulitele.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma olen netipoodides ringi hiilinud, kuid minu rahakoti õnneks on minu suurus müüdud läbi.

      Delete
  9. Kui eelmisel nädalal poodides endale uusi saapaid otsisin, siis vaatasin ka ülepõlvesaapaid, aga proovima ei hakanud. Kuigi ka minu lemmikmuinasjuturaamat oli saabastega kass, siis meenutavad need mulle hoopis minu üht lemmiknäiitlejat Julia Robertsit filmis "Pretty woman". Siit ka arvatavasti põhjus, miks ma neid väga innukalt ei proovi. See viimane ei olnud mõeldud ülepõlvesaabaste kandjate halvustamisena. Olen näinud naisi, kes näevad nendes välja suurepärased. Lihtsalt minul tekivad sellised assotsiatsioonid. Sellest seeriast aga sümpatiseerivad kõige rohkem nr. 10 saapad.

    ReplyDelete

Blogger Template Created by pipdig