Monday, November 23, 2015

Ženja Fokin`s perfume portrait: Dior "Sauvage"


I think you'll agree with me when I say that perfumes can bring back moments in memory! The new version of Sauvage by Dior first flew with me to Moscow Fashion Week, after that it was my invisible companion to Riga Fashion Week, and then I took it to Zurich with me. Three countries, tens of events, and only one scent that can also pack so many memories.

Sauvage was created by the top class 'nose' - the author of is perfume creator Francois Demanchy.  Before describing the perfume, I will let fantasy fly free and have a look at the design of the smoky gradient bottle that gives an inkling of the contents with its streamlined structure - freshness and fullness in perfect balance. The first accords of the scent are citrus mixed with warm pepper and wood. 

The new Sauvage by Dior is a light everyday perfume. It has movement in it and in a way it's quite sporty. At today's hectic pace of life, it works ideally both for the office and theater. And of course it's an elegant addition to a man's Christmas present! It cannot be left unmentioned that the face of Dior Sauvage is the Johnny Depp with all his tricks. Yes, he is the ideal person to carry the new perfume - stylish, a little bit wild and controversial like the sky that keeps changing. 

If Sauvage were a fabric, it would be a mix of wool and silk in beige tones. My Sauvage is full of memories from Riga, Moscow, and Zurich. I also managed to capture the perfume in different countries. When you go on a trip with your best friend, you always take pictures of them. I hope that every reader has a favourite perfume to take on travels and that brings back beautiful bright moments and memories into the everyday.




Sa oled minuga kindlasti nõus, kui ütlen - lõhnad saavad tuua hetki mälupildis tagasi! Diori uus versioon lõhnast "Sauvage" lendas minuga esmalt kaasa Moskva moenädalale, pärast seda oli ta minu nähtamatu kaaslane Riia moenädalal ning seejärel võtsin ta kaasa oma Zürihi reisile. Kolm riiki, kümneid sündmusi ja vaid üks lõhn, kuhu mahub omakorda nii palju mälestusi! 

"Sauvage" on loodud tippklassi "nina" poolt ehk autoriks parfüümidelooja Francois Demachy. Enne, kui kirjeldan parfüümi, lasen hoopis fantaasiameelel lennata ja heidan pilgu pudeli disainile, mis oma struktuurse voolujoonelisusega ja suitsuse pooltoonitud klaasiga annab aimu sisust - värskus ning tummisus täiuslikus tasakaalus. 

Lõhna esimesed akordid on tsitruselised, kuhu on segatud sooja pipart ja puidu aroomi. Oma kantavuselt Diori uus "Sauvage" kerge ja igapäevane. Selles lõhnas on liikuvust ja omal kombel on ta suisa sportlik. Tänapäevase pulbitseva elutempo juures sobib ideaalselt nii kontorisse kui teatrisaali. Ja loomulikult on see väärikas kingitus meesterahvale jõulupakki! 
Mainimata ei saa jätta, et Dior "Sauvage" reklaamnäoks on krutskeid täis Johnny Depp. Jah, ta on ideaalne isiksus kandmaks edasi uue parfüümi sisu - stiilne, veidi metsik ning vastuoluline nagu lai taevalaotus, mis on pidevas muutumises. 

Kui "Sauvage" oleks kangas, oleks heledates toonides villa ja siidi segu. Minu "Sauvage" on tulvil mälestusi Riiast, Moskvast ja Zürihist. Ja mul õnnestus see parfüüm erinevates riikides ka pildile püüda. Kui lähed oma parima sõbraga reisile, teed ju temast ikka pilte. Loodan, et igal lugejal on oma lemmikparfüüm, mille võtad oma reisile kaasa ja mis toob argipäevas esile kirkaid ja häid hetki kaugetelt maadelt.

Mäng on lõppenud! Parfüümi omal valikul võitis Stiina Sotsov! Palju õnne! Palun võta meiega ühendust: info@stellarium.ee ja vastame Sinu kirjale nädala jooksul!

Nagu Stellariumil on parfüümi portreede puhul ilusaks traditsiooniks, jagame ühele lugejale ära Diori lõhna. Kuidas võita? Sa peaksid olema Stellariumi Facebooki fänn, liituda saad siin. Jaga seda postitust oma Facebookis, Twitteris, Instagramis või blogis ja kirjuta selle postituse alla, milline Diori lõhn on sulle läbi aegade meeldinud ja millist parfüümi sa sooviksid Diorilt võita. 11.detsembril loosime ühele õnnelikule välja just selle lõhna, mille oled endale valinud. 




PHOTOS: Ženja Fokin
SHARE:

18 comments

  1. Alguses tundsin, et Diori parfüümid on minu jaoks liiga magusad. Siis aga avastasin Pure Poisoni ja olin hetkega müüdud .

    ReplyDelete
  2. Kõige tugevamad mälestused on mul parfüümiga Pure Poison. Ostsin selle lõhna, kui oli väga murranguline aeg minu elus. Sellest on möödas üle 10 aasta, aga siiani mäletan seda lõhna ja emotsioone. Et hoida seda emotsiooni, ei ole lõhnaostu korranud. See oli aeg, mis pani mind muutma oma arusaami ja ümberhindama väärtushinnanguid. Selle parfüümi tugevus aitas justkui kaasa minu eneskindluse kasvule.Meeste parfüümidest enim meeldib mulle Diorilt Fahrenheit ( kummalisel kombel seotud jällegi väga tugevate emotsioonidega). Neist tunnestest kirjutades avastasin, et kuigi armastan parfüüme ja riiulil on neid rohkem, kui vajaksin, siis ühegi teise parfüümiga sarnaseid emotsioone ei ole.

    ReplyDelete
  3. My absolute favourite perfume throughout times has been Midnight Poison. My heart bleeds every time I think about the fact that it's discontinued.
    I think my daddy would love the new Sauvage. My own current new favourite is Dior Addict.

    ReplyDelete
  4. Minu lemmik on klassika - Dior J'adore.

    ReplyDelete
  5. Legendaarne Poison- vürtsikas, salapärane, elegantne.

    ReplyDelete
  6. Iseloomuga parfüüm ja jõuline samas elegantne, väga mehelik parfüüm, ainult valitud meestele

    ReplyDelete
  7. Minu esimene nimega parfüüm oli Diori "Miss Dior". Tol ajal oli see haruldane ja hinnaline, ja emotsionaalset väärtust lisas ka kinkija, kellest sai mu abikaasa. Nostalgia, emotsioonid, mälestused.
    Kunagi võimalusel aga sooviksin proovida Diori J`Adore :)

    ReplyDelete
  8. Ainsana Diori parfyymidest olen kandnud J`Adore.Mainitud löhna reklaamnäoks on ka minu lemmik näitleja Charlize Theron.Kuna olen uute parfyymide suhtes väga uudishimulik,siis meeldiks mulle oma abikaasale kinkida just see metsik Dior Sauvage. :)

    ReplyDelete
  9. Diorissimo. Puhas piibeleht, aga mitte ainult. Kunagi näppasin seda ema tagant, nii armas lõhn ja armas mälestus.

    ReplyDelete
  10. Christian Diori "Miss Dior" on see, mida ostan alati. Seni on läinud õnneks ja kõik nende uusversioonid on mulle meeldinud.

    ReplyDelete
  11. Mõtlesin tükk aega, kas kirjutada siia üks lause või mitte...aga ma näen, et siin on kasutatud minu ühte soovitust :) mille kirjutasin kord. Rõõm!

    ReplyDelete
  12. Dior J'adore on saanud justkui ajatuks klassikaks ja seda soovin taas kanda. :)

    ReplyDelete
  13. Dior Poison meeldib.

    ReplyDelete
  14. Dior Hypnotic Poison on lummav! <3

    ReplyDelete
  15. Pure Poison on eriliselt naiselik, sume ja tume lõhn...Meenub samet, luksus, sukad, teater, öö...

    ReplyDelete
  16. Pure Poison on lemmik olnud Diori lõhnadest!Seda sooviks ka võita :)

    ReplyDelete
  17. Dior J'adore on väga naiselik ja luksuslik lõhn,sooviksin seda võita.

    ReplyDelete

Blogger Template Created by pipdig