Saturday, November 21, 2015

Sea Of Shoes: 10 Shades of Blue
Every time I start looking for new shoes, I always stumble upon the most expensive ones both in store and online. True, I have been lucky because I've found wonderful design shoes from second hand shops in Estonia and abroad and that have a label with the promise of a long lifetime and supreme quality for the shoes. 

My shoe size is 36, but bizarrely there are dark blue silk Valentino shoes in size 39 in my collection and weirdly enough also dark blue silk Manolo Blahniks.  My lovely daughter is growing and if her foot should reach size 39, she can have my collected blue shoes. When was rummaging between the shoe shelves in my wardrobe, I remembered I haven't shared Sea of Shoes with you for a whole. This time, the selection is inspired by tens of different shades of blue. Which pair do you like the most?

Alati, kui hakkan endale uusi kingi ostma, komistan nii poes kui ka internetiavarustes ikka nende kõige kallimate otsa. Tõsi, mul on vedanud, sest olen läbi aegade leidnud erinevatest second-hand poodidest nii Eestist kui välismaalt imelise disainiga kingi, mille väärikas kaubamärk lubab kingale pikka eluiga ja kuninglikku kvaliteeti. 

Minu jala number on 36, kuid minu kollektsioonis on näiteks tumesinisest siidist Valentino kingad nr.39 ning veidral kombel samuti tumesinise siidiga ja sama numbriga madalad Manolo Blahnikud. Mul on kasvamas imearmas tütar ja kui tema jalg peaks venima numbrile 39, siis saab ta minu kogutud kingad endale. Peale Valentino ja Blahnikute on neid veelgi ... Kui ma täna oma garderoobis kingariiulite vahel tolmu pühkisin, meenus mulle, et ma pole enam ammu jaganud sinuga rubriiki Sea Of Shoes. Minu seekordne valik on inspireeritud kümnetest erinevast sinisest varjundist. Milline kingapaar on sinu lemmik? Tore oleks teada, kas peale minu on veel neid, kes šikki kingapaari nähes need endale ära ostab (mis siis, et jalanumber on tunduvalt väiksem ...)?

SHARE:

5 comments

 1. Ühed kaunid kingad, mis olid vapustava disainiga, osutusid kandes nii kohutavalt ebamugavateks, et seisavad lihtsalt disainielemendina riiulis :)
  Sinised kingad on ülilahedad, musta värvi kingad on turvalised ja stiilsed, punased jäävad minu jaoks natuke liiga julgeks valikuks, aga sinist värvi kingad on piisavalt julget värvi ja põhitoonidega riietusest alati sobivad. See on muidugi ainult minu arvamus. Mul üldse sinise värviga oma kiiks :)
  Aga kingade suurusnumbrid on vahel suhtelised, kõik oleneb, kui mugav jalas on ja et ballil kingadest just välja ei astu :D

  ReplyDelete
 2. Ahhhhh, mis kaunitarid!!! Lemmik paar nr.2 - absoluutaelt kõik selles kingapaaris on võluv...

  ReplyDelete
 3. Näitasin oma mehele ka :) Talle meeldis nr 8, aga ise valiksin nr 9 ja nr 6.
  Nr 9 on niii edev :D ja isegi kui neid kanda ei saaks, siis aeg-ajalt paitaks neid ikka!

  ReplyDelete
 4. Oh, kingad, mu nõrkus. Aga mulle peab king alati jalga mahtuma,muidu ma ei osta. Ükskord tellisin netis kingad, number liiga suured, olen nendega küll käinud, aga kaalun kogu aeg ära andmist. Sest ilus king tõstab enesetunnet, aga mitte riiulil, ikka jalas. Samas ei saa salata, mul on paar paari kingi,mis jalga lähevad, aga nende kandmine on puhas piin. Jalga saab panna, aga kui juhtud näiteks teatris etenduse ajal need jalast libistama, siis mine või paljajalu koju, kingad enam jalga ei mahu :) Aga nad on nii ilusad, et ei saa ära visata :)

  ReplyDelete
 5. Minulgi on kodus kingi mis on rohkem silmar66muks.Aga poest ma tavaliselt ei osta suuremaid ega väiksemaid kingi, ikka otsin oma suurust.Olen pikka aega jahtinud mugavaid Prada kingi secondhand poodidest nii Helsingist kui Pärnust.Alati on kahjuks just väiksemad,v6i suuremad myygis olnud.Siit Sea of Shoes valikust on minu jaoks armsad nr 4 ja Nr 10. Teatrisse paneks jalga aga hoopis pitsilised iludused nr 5.

  ReplyDelete

Blogger Template Created by pipdig