Thursday, November 5, 2015

Girl Friday: Getter Jaani & Balmain X H&M


Girl Friday is hosting a guest this time. Every Estonian knows this smile by heart - our Girl Friday star is the popular Estonian singer Getter Jaani, who also has represented Estonia at Eurovision. Getter is presenting BALMAIN X H&M that was released globally on Thursday with us. 

"When I saw this collection for the first time, I spotted the detailed jacket that Kendall Jenner wore at Billboard music awards," Getter commented. The singer wore Balmain X H&M collection at Tallinn Fashion Week. In addition to that, Getter exclusively posed for Stellarium in her favourite outfits. Getter says that the Balmain X H&M collection is bold, elegant, feminine, and very comfortable! The last word is what Getter wants to emphasise: "You'll look amazing, but feel super comfortable in it all!"   We're joining two sections at Stellarium - Three Ways and Girl Friday - Getter will be wearing Balmain X H&M trousers in three posts, and she will mix them with something new and exciting every time. Enjoy!



Girl Friday rubriigis astub sel korral üles kaua oodatud külaline. Igale eestlasele on see Disney printsessi naeratus küll une pealt selge - meie seekordne Girl Friday on lauljatar Getter Jaani. Stellariumis esitleb Getter BALMAIN X H&M kollektsioon, mis tuli täna üle terve maailma müüki.

"Kui ma esimest korda seda kollektsiooni nägin, jäi silma väga detailiderohke pintsak, mida kandis Kendall Jenner Billboardi muusikaauhindade jagamisel," muljetab Getter. Lauljatar kandis Balmain X H&M loomingut Tallinn Fashion Weekil. Lisaks poseeris Getter eksklusiivselt Stellariumi jaoks temale meelepärastes Balmain X H&M komplektides. Getter ütleb, et Balmain X H&M kollektsioon on tema silmis julge, elegantne, naiselik ja väga mugav! Just sellele viimasele sõnale soovib Getter rõhuda: "Sa näed jalustrabav välja, aga tunned end selles kõiges väga mugavalt!"  

Sel korral ühendame me Stellariumis kaks rubriiki - Three Ways ja Girl Friday - nimelt kannab Getter läbi kolme postitusi Balmain X H&Mi pükse ning miksib iga kord juurde midagi uut ja huvitavat! Head vaatamist! Uus fotoseeria ja uued jutud Getteriga juba homme!


Jälgi kindlasti Stellariumi outfittidele pühendatud Instagrami SIIN ja Getter Jaani Instagrami SIIN.



PHOTOS: Meisi Volt
SHARE:

11 comments

  1. See jakk on tõesti "to die for"! :)

    ReplyDelete
  2. Wow, kui kihvtid pildid! Getterist on ikka imeliselt ilus naine kasvanud ja ootan juba kärsitult kahte järgmist seeriat (:

    ReplyDelete
  3. Getterist on sirgunud kogu Eesti rahva silme all armsast neiust vapustavalt kaunis noor naine!

    ReplyDelete
  4. Väga ilus jumestus! Ja soeng sobib ka suurepäraselt selle komplekti juurde. Lummavad fotod, mida mitu korda üle vaadata.

    ReplyDelete
  5. Ilus Getter ja ilus outfit. Eriti meeldivad fotod, kus ta on tõsine.
    Riietus on efektne, aga tähtis on just see, et seda oleks mugav kanda.
    Jääme järgmisi postitusi ootama :)

    ReplyDelete
  6. Nii hästi sobib talle see stiil :)

    ReplyDelete
  7. Kui ma oleks teadnud, et nii ägedad asjad tulevad müüki, oleksid Postimaja juurde järjekorda läinud. Getter on väga teistsugune ja lahe, et sul on blogis teisigi, keda eksponeerid.

    ReplyDelete
  8. Tõesti ilus fotoseeria. Getter on tõeline iludus. Nii harjumatu on näha teda nii tõsisena. Temaga seostub ikka see kaunis särav naeratus, mida natuke ka viimasel pildil näha on. Kahjuks kuulun ma sellesse vähemusse, kes pole Balmaini kollektsioonist hullunud. Kuigi selles kollektsioonis on ka kauneid kleite, mis minusugusele harakale peaksid väga meeldima, ei näe ma end ühtki neist kandmas.

    ReplyDelete

Blogger Template Created by pipdig