Sunday, October 25, 2015

Three Little Pics: A Sparky Start


Some weeks can be full of events so big that it's hard to fall asleep in the evening because of the excitement. And then comes a week that's full of annoying obligations, unpleasant surprises, and it's as if the daily grind is pushing its heel on the throat. I didn't shine with anything fantastic this week apart from the fact that I finally got rid of my wisdom tooth.

I remember when I got my last wisdom tooth removed, I suspected I got a bonus head removal on top of it. So I changed my doctor. I want to thank surgeon Sergei Berdnikov from Tallinna Hambapolikliinik who made this unpleasant procedure as pleasant as possible. Truth to be told - I waited and waited for my tooth to be pulled out when Dr. Berdnikov announced that it's done already so I didn't even realise when I parted with my tooth. So if you've postponed getting your wisdom tooth pulled out 100 times already, I warmly recommend Dr. Berdnikov. I asked to keep the tooth and happily rode my scooter home afterwards. My daughter was super excited when looking at the tooth and she said I will be visited by the tooth fairy. Surprise, surprise - the tooth fairy didn't come, but everything is tip top today.

The new week will bring lovely surprises to Stellarium. We'll start a new section. Girl Friday will host a much-loved popstar (my daughter saw her at a shopping center once and melted from excitement like a snowball in the oven...) and what else? Of course it's necessary to treat readers with different giveaways, because trees are falling from the trees left and right, and we have to keep the mood up somehow. The rumour has it that a new giveaway on the blog is linked to a post I published some time ago here, and it's possible to win makeup that's crowned with three letters - YSL.

I also decided that those who comment on Stellarium's posts more often, will win more often at giveaways, because it's really easy just to take part in giveaways. But it happens to be that bloggers get the most joy out of those readers who, in addition to giveaways, comment on different topics that we write about almost every day. I've wanted to know some time ago already which ones are your favourite stories at Stellarium? What's the section you specifically come to read here at Stellarium? I'm wishing everyone a sparky start of the week. The three images this time remind that is not worth taking life too seriously, otherwise... Ah, you should better finish the sentence yourself.




Mõni nädal võib olla täis nii erilisi sündmuseid, et õhtuti ei taha suurest elevusest uni tulla ja siis tuleb jälle selline aeg, mis on tulvil tüütuid kohustusi, ebameeldivaid üllatusi ja argipäev justkui suruks kannaga kõrile. Mina ise sel nädalal millegi fantastilisega ei hiilanud, kui välja arvata tõik, et lõpuks ometi lahkus minu suust jäädavalt viimane mohikaanlane ehk neljas ja kõige vastikum tarkusehammas. 

Kui mul eelmisel korral tarkusehammas välja tõmmati, kahtlustasin, et boonusena keeratakse mul ka pea otsast. Seega vahetasin nii polikliinikut kui ka arsti. Täna tahan tänada kirurg Sergei Berdnikovi Tallinna Hambapolikliinikust, kes tegi selle ebameeldiva protseduuri nii meeldivaks kui üldse võimalik. Tõtt öelda olid lood nii, et ma muudkui ootasin kuna mu hammas välja tõmmatakse, kuniks dr. Berdnikov teatas, et nüüd on kõik korras ja ma ei saanudki aru, millal see hammas eemaldati. Seega, kui sa oled oma tarkusehamba välja tõmbamist 100 korda edasi lükanud, siis mina soovitan soojalt dr. Berdnikovi. Palusin hamba kaasa pakkida ja sõitsin seejärel tõukerattaga rõõmsalt koju. Mu tütar oli hammast vaadates väga elevil ja ütles, et mulle tuleb kindlasti nüüd hambahaldjas. Üllatus-üllatus - hambahaldjas küll ei tulnud, kuid tänaseks on kõik tip-top.

Saabuv nädal toob Stellariumile toredaid üllatusi. Meil algab uus rubriik ja Girl Friday osas astub üles üks palavalt armastatud popstaar (mu tütar nägi teda kord kaubanduskeskuses ja sulas vaimustusest nagu lumepall praeahjus...). Kes arvab ära, kes on sellel reedel Stellariumi Girl Friday? Jäta meile julgelt oma kommentaar. 

Loomulikult soovin oma lugejaid sügisel erinevate loosidega premeerida, sest lehti langeb puudelt vasakule ja paremale ning tuju tuleb kuidagi üleval hoida. Kui uskuda kuulujutte, siis blogi uus mäng on seotud postitusega, mille avaldasin mõni aeg tagasi siin ja loosis on võimalik võita kosmeetikat, mida kroonivad kolm tähte: YSL. Lisaks võtsin vastu otsuse, et need lugejad, kes Stellariumi lugudele aktiivselt kommentaariumis kaasa elavad, hakkavad loosides ka sagedamini võitma, sest väga lihtne on lüüa kaasa vaid mängudes. Paraku toovad blogijatele siiski võrdselt nii rõõmu kui motivatsiooni need lugejad, kes lisaks loosidele kommenteerivad erinevaid teemasid, millest me kirjutame. Sa ei pea ju kommentaariumis minuga alati nõus olema, vaidle vastu või esita oma seisukoht. Mulle näiteks väga meeldis üks suvine kommentaar, kus lugeja kirjutas väga konkreetselt, et tukk, mille ma endale ette lõikasin talle ei meeldi, tema igatseb lokke ja käib nüüd blogis vähem. Paar kuud hiljem oli ta leebunud ja ütles, et on tukaga leppinud ning loeb mind jälle ... Mu sõbrad ütlevad vahel: "Ah, mis nüüd mina, ma ei oska midagi kommenteerida. Kõik see, mida ma kirjutan, tundub nii tobe!" ja kui nad lõpuks oma arvamuse blogis avaldavad, on see ometi asjalik ja annab mulle mõtteainet, millest edasi kirjutada. Seega ei ole olemas tühist arvamust, on vaid eestlaste tagasihoidlikkus. Muudame seda koos! 

Ma olen ammu soovinud teada, mis on sinu lemmikuimad lood Stellariumis? Mis on see rubriik, mida sa käid spetsiaalselt blogis lugemas? Ja mis põhiline - mis toob sind Stellariumisse tagasi? Soovin kõigile särtsakat nädala algust. Selle viimase kaadri tegime Meisiga kevadel ja loodetavasti tuletab see meile kõigile meelde, et elu ei tasu liiga tõsiselt võtta, sest muidu ... ah... tead ju isegi... 

 
PHOTOS: Meisi Volt

SHARE:

29 comments

  1. Miks siia päevas kordi ja kordi kiikan? On käputàis blogisid,mille igat uut postitust ootan. Siinsed fotod on kõigepealt "isuäratavad". Nii sinu stiili pärast,kui ka tausta ja teostuse tõttu. Need sissekanded ehk meeldivadki kõige enam,kus oled nö. argine. (PS!Tänu sulle sai teoks ka minu Hunterite ost). Retseptid on samuti minu tassike teed.Olles 2 lapse kodune ema & elades keset metsasid unustatud ääremaal on just sinu blogi see,mis toob mulle koju kätte killukese glamuuri ja kihisevat. Aitäh seda kõike jagamast!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mul on nii hea meel, kui keegi on taas tänu minule Hunterid avastanud. Hunterid kestavad kaua, kui nende eest hästi hoolitseda ja praeguste ilmadega tasub kindlasti soe sokk sisse panna või lambavillast põhi. Muide, mulle väga meeldiks elada keset metsasid unustatud ääremaal :) Kus kandis Sa elad?

      Delete
    2. Mul just õnnestuski Läti Valka ühest imelisest sekkarist 2 paari Hunter originaal fliisist kummikusokke osta. Paari hinnaks ilusad 1 € ja 57 senti.
      Elan aga oma perega Valgast Võru poole 18 km ühe vana vesiveski vahetus naabruses. Veski ise on peremeheta ja unaruses. Meie talu oli enne meid mitmete eelmiste omanike poolt (kellest näiteks viimane oli R.Palsner) kasutuses vaid suvekoduna,nii et suhteliselt metsik ümbrus oli siin. See meid võluski. Loomad tundsid siin end samuti hästi,sest nastik käis esimesel aastal meil toas 2 X uudistamas ja nahkhiiri on samuti korduvalt tulnud majast välja toimetada.��

      Delete
  2. Oh Stella it's so good to know that "Stellarium" is progressing and I love your fun photos, you look good on your bicycle and gorgeous wearing your red Wellingtons.
    much love
    Julie
    x

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you, dear Julia. Much love from Tallinn, Stella

      Delete
  3. Tarkusehambad tulevad raskelt ja lahkuvad tavaliselt veel raskemalt. Kena, et Sinu viimne tarkusehammas lahkus tähelepanu äratamata, ingllise stiilis :D
    Esimese asjana postituse kahte esimest pilti vaadates tuli kohe ka meelde Inglismaa, olen vist viimasel ajal liiga palju inglise sarju vaadanud, aga jalgratas ja outfit viisid kohe mõtted sinnapoole :D
    Minu hommikud algavad kruusi kohvi ja Sinu blogiga. Seltsiliseks tuleb ja viskab läpaka kõrvale külili ka mu kass, kes paistab ka Su postituste fänn olevat : muidu ta alalõpmata arvuti kõrvale ennast ei hiiva :D
    Viimasest laulusaatest hakkasin mina fännama Laura Remmelit, tean, et blogis on üks juusteteemaline postitus juba küll temaga, aga Laura on nii ilus ja andejas ja särav isik.
    Pime ja sünge november klohmib ukse taga ja lohutuseks on Su postituse kolmas pilt, hakkan seda arvatavasti tihti vaatama, siis paista kogu maailm nii sünge ja kevadet ootama.
    Mis parata, olen kevade-suvetüdruk :D
    P.s. Kass lehvab ka :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mul on kassidega üsna eriline suhe olnud. Ma arvan, et ma olen tänavatelt koju toonud kokku üle kümne kassi. Ma mäletan, et oli aeg, kui ma lihtsalt ei suutnud räämas kassipoega maha jätta ja ema-isa üllatuseks tõin neid jätkuvalt koju. Meil oli ühel ajal kokku kolm kassi, kõik tänavalt korjatud. Minu praegune kass on samuti tõelise rääbikuna üles korjatud ja nüüd uhke hiirekuningas. Ehk see seletab, miks Su kass Stellariumit fännab? :D

      Delete
  4. Minu jaoks kõige professionaalsemalt teostatud blogi Eestis. Paelub sinu sõnakasutus, see ei ole kunagi igav. Teemad on mitmekülgsed, kuid kirjutatud nii, et leian endale sealt alati midagi kasulikku. Tean sind eelnevalt juba ajakirjanikuna ja arvatavasti ongi see sinu edu pant, sest kirjutamine on sul veres. Sinu lokke igatsen isegi, kuid see ei muuda inimest ega tema sisu. Edu!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma ise igatsen ka lokke, kui aus olla. See on justkui kättevõtmise asi. Täna sain ühe uue paruka, loodan, et see inspireerib mind uuteks pildiseeriateks. Tänan heade sõnade eest.

      Delete
  5. Olen väga uus lugeja siin ja sattusin siia ka, sest sõbrants jagas fb-s loosimist ja võtsin ka osa. Ja siis hakkasin vanu postitusi lugema ja nüüd ootan põnevusega uusi :) Mulle meeldib ka väga Sinu sõnakasutus, mulle meeldib, et Sa ei kasuta roppuseid. Miskipärast on mulle mõne teise blogija postitustes see silma hakanud riivama :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma pean siinkohal pattu tunnistama ja ütlema, et vahel teeb hinge seest küll kergemaks, kui üksi kodus korraks kõva häälega vanduda :)

      Delete
  6. The unique Stella. Marijana Šimić

    ReplyDelete
  7. Minu jaoks on see blogi uus :) Nägin/kuulsin sellest ETV2 saates..oli vist...Hoian nüüdsest silma peal ja loen :)
    Selle tukaga on nagu on, lasin ka endale kaks aastat tagasi lõigata sellise sirge tuka esimest korda. Kellele meeldis, kellele mitte ...mulle endale meeldis ja minu suurimaks üllatuseks oli see, kui üks sõpradest ütles, et ta varem pole märganud, kui ilusad/rohelised silmad mul on! Mulle endale tundus, et õiges pikkuses tukk toob mu silmad esile ;) Ja loomulikult lisab ripsmetušš veel effekti! Kuid nüüd, mil juuksurisse olen sattunud, olen dilemma ees, kas lõigata tagasi lühike/sirge tukk või lühike/viltune tukk, selle alati otsustan viimasel minutil, kui juuksuril juba käärid käes :D Õnneks olen leidnud endale hea juuksuri. Ma leian, et see on väga oluline, isegi siis, kui toolil on klient, kes ei tea viimase hetkeni, millist lõikust tahab!
    Rohkem apelsine! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mul on juuksuriga samuti vedanud. Ma istusin esimest korda tema tooli 15 aastat tagasi ja kohe tundsin, et tema on selline, kelle juurde tahan tagasi minna. Samas olen alati otsekohene, kui midagi läheb vussi, siis ütlen kohe, mitte ei kiru vaikselt kodus, sest järgmisel korral tuleb parem tulemus. Samas... Tuka lõikasin ise ette, sest minu juuksur oleks arvatavasti palunud mul järele mõelda :)

      Delete
  8. Usun, et pige toovad mind Stellaariumi tagasi pigem pildid kui kindel rubriik. Ilusad pildid on alati paeluvad.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ütlen Meisile edasi. Temaga koos me nuputame ja lõpuks midagi ikka välja tuleb, mida siia üles riputada.

      Delete
  9. Oo, see viimane pilt on nii lõbus! Hoopis-hoopis teistsugune Stella kui tavaliselt. Aga rubriikidest loen kõige suurema huviga parfüümiportreesid ja reedeseid outfiti postitusi. See, kuidas sa aksessuaare miksid, on vapustav!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma olen Meisiga vist kogu aeg ülemeelik. Tal on mingi imeline võime tuua minus lapsikus välja, kuid piltide peal püüan olla siiski korralik kodanik. PS. Meil on päris suur kogu kohutavalt naljakaid pilte, kus ma hüppan või keset tänavat riideid vahetan... Võibolla peaksin need Stellariumi sünnipäeva puhul peagi avaldama?

      Delete
    2. Usun, et need pildid saaksid suure menu osaliseks!

      Delete
  10. Avastasin blogid enda jaoks umbes 2,5 aastat tagasi, kui hakkasin oma FB kontol tegutsema. Stellarium on kindlasti esimene blogi, mida üldse lugema hakkasin. Ma ei loe küll päris kõiki lugusid, vaid enamasti neid, mis mulle võiksid meeldida. Minu lemmikud on mõtisklused elust enesest, mis võimaldavad samastuda ja tunda, et on ka teisi, kes minuga sarnaselt mõtlevad või tegutsevad, situatsioonid, kus ma ennastki ära tunnen. Samuti armastan neid postitusi, mis intrigeerivad ja panevad mõtlema. Mingit kindlat rubriiki ma ei jälgi ja näiteks toodete arvustusi loen selle järgi, mis just mulle võiks huvi pakkuda. Blogi juurde tagasi toob mind alati see, kui kenasti ja eriliselt suursuguselt on need lood kirja pandud, nagu tõeline tänapäeva muinasjutt, millega enamik teisi blogisid kahjuks hiilata ei saa. Ja eriline teema on muidugi pildid. Kuna ma ise jään kahjuks enamasti fotodele kas suunurgad allapoole, silmad kinni või kuidagi krampis olemisega, siis ma imetlen, kui kenad on Stellariumi pildid ja kadestan, kui loomulikult ja vabalt on võimalik pildile jääda, nii et lihtsalt lust on vaadata. Ja kui need pildid veel jutustavad nagu oma loo, siis see on lihtsalt suurepärane!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Väga vahvad pildid on just sellised, mis on tehtud siis, kui inimene ei poseeri. Seega, kui mõnel su lähedasel on järgmine kord kaamera käes, siis las ta ootab hetke, kui sa ei poseeri. Need hetked on vast kõige ilusamad ja päris kindlasti loomulikumad.

      Delete
  11. Vastuseks küsimusele: mulle meeldivad sinu tootearvustused. Tänu sulle olen nii mõnegi uue lemmiku otsa komistanud ning seetõttu olen ilmselt pimesi valmis sinu soovitatud toodet proovima. Usaldusväärset arvustust leiab kahjuks tänapäeval ilublogidest harva.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aitäh, Maris. Need sõnad lähevad mulle väga korda. Kui vaid saaksin teada, milliseid tooteid oled Stellariumist tänu soovitusele ostnud? :)

      Delete
  12. Kui aus olla , siis enne meie kohtumist ei olnud ma blogi lugeja. Ei tea inimest ja väga ei huvita mida ta teeb. Juhuslikult oli õnn Sind tundma õppida, hakkas mind huvitama mis sa kirjutad ja mis fäänsid pildid sa ülesse paned. Eelkõige oli su stiil mis meelde jäi :) alguses oli imelik vaadata tennised ja kleit aga nüüd hakkan harjuma , kuidagi peab olema hallist massist erinev :)
    Minul on kõik lemmikud, loen kõike mis üles paned.
    Niiet ma hoian sulle pöialt ka edaspidiseks ;) !

    ReplyDelete
    Replies
    1. Minu meelest oled Sina just selline, kellele endale sobiksid tennised ja kleit. Pluss - kord kutsun Sind Girl Friday rubriiki, kes teab, ehk üted isegi oma saatusliku "jah" sõna :) Hoian ka Sulle ja Sinu tegemistele pöialt.

      Delete
  13. Mina ka olen suur Stellariumi fään ja loen kõik postitused läbi. Lemmik ongi Girl Friday rubriik, kahju et seda enam pole :( Ja tahtsin mainida et sinu blogis on alati väga ilusad pildid! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Girl Friday rubriik on ikka olemas. Sel aastal on lihtsalt paar reedet vahele jäänud, sest blogis on tulemas palju muutusi ja kõik võtab oma aja :)

      Delete
  14. Loen erandlikult k6ik lood läbi Viimati meeldis mulle lugu erinevatest sallidest.Nii p6nev on lugeda kuidas saab neid kanda just keebi p6him6tel.Mulle nii meeldib see pilt kus Sa s6idad jalgrattaga ja ratsakiiver on peas! Nii ekstravakantne!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Meile helistas ühel päeval mingi härra kuskilt uuringust, kes päris, kas kanname peres jalgrattaga sõites kiivrit ja muid asju sinna juurde. Minu meelest on kiivet must have asi. Ma kasutan seda sageli ka tõukerattaga sõites. Ja pole mõtet mõelda, et kui sõidan vaid kodutänaval poodi piima tooma, ei juhtu minuga midagi. Kahjuks õnnetus ei hüüa tulles.

      Delete

Blogger Template Created by pipdig