Friday, October 9, 2015

Spikker: mida osta Ülemiste Keskuse Moensilt?


Tallinnas asuvas Ülemiste Keskuses on kuni pühapäevani helged allahindlused. Mina valisin nende ostuparadiisist välja üheksa lemmikut, mida soovitan ka sulle.  

Pime aeg on käes ja küünlad on parim viis teha kodu eriti õdusaks. Mul on nii hea meel, et Eestis on esindatud firma nimega The PIER. See on sisustuse ja nipsasjade paradiis. Meeldivalt ohtlik paik igale naisele! Mina soovitan esimese asjana heita pilk nende küünaldele. Valik on lai - kes soovib lõhnaküünlaid, leiab nii magusaid, vürtsikaid kui ka värskeid lõhnu. Mina valisin magusa vanilje ja jõuluhõngulise punase küünla. Need, kellele meeldivad vürtsikad lõhnad, võiksid end premeerida küünlaga, mis kannab nime "Indonesian Sparkling". Moensi kampaania käigus saad kolm küünalt kahe hinnaga. Sama lugu on dekoratiivpatjadega. Ostad kaks ja saad kolm. Seega kasuta head võimalust!



The Body Shop teeb sel korral eriti heldeid pakkumisi. Nende dušigeelid on tuntud mõnusalt rikkaliku koostise poolest. Seekordne Moensi hellitav eripakkumine laieneb kolmele dušigeelile, mis on suurepärase allahindlusega. Varem 10.50 € maksnud dušigeel on nüüdsest vaid 4.50 . Mina valisin välja Fijian Water Lotus dušigeeli, millel on äratav ja värske lõhn. Ideaalne toode, mida kinkida nii meestele kui naistele. Praegu on parim aeg jõulukingid ära osta, seetõttu soovitan sulle ka The Body Shopi kehavõid. Kui muidu maksab Japanese Cherry Blossom ja Fijian Water Lotus kehavõi 200 ml 20.50 €, siis Moensi erihind on vaid 10.50 €. Vannisõbrad saavad end hellitada FUJI GREEN TEA vanni teepuruga, mis saab pakendi ja aroomi eest eripreemia. Väärib märkimist, et 300 gr purk maksab vaid 7.50 €. 



Kui su tee juba Ülemiste keskusesse viib, jaluta läbi Mimesis Looduskosmeetika kauplusest. Seal on palju kodumaist kosmeetikat, mis teeb südame alt soojaks. Ükskõik, kui palju ma suvel maasikaid ei söö, siis sügis toob ikka tunde, justkui oleks maasikatest väheks jäänud. Seda tunnet saab kompenseerida Moshi magusa maasikalõhnalise kehakoorijaga "Drama Queen" mis tekitab tunde, justkui oleksid tukastanud maasikapeenra kõrval. Nurme Beauty legendaarseim toode on pediküüriseep, mida soovitan soojalt. Kui aega napib, et pediküüri külastada, tasub soetada endale see teraline seep, mis teeb jalad ideaalselt korda. Kui uskuda kuulujutte, on tegemist Nurme Beauty ühe läbi aegade kõige populaarsema tootega. Saaremaal on sündinud uus kodumaine kosmeetikafirma Ehe Ilu. See firma kannab endas holistilist lähenemist loomulikule ilule ja ammutab jõudu Saaremaa puutumata loodusest. Valisin välja nende kätekreemi, mis on vahvas puidust topsis. Moensi käigus on paljud eestimaised kosmeetikatooted Mimesis Looduskosmeetika poes 25 % odavamad.  Ülemiste Keskuse Moens kestab kuni pühapäevani. 


SHARE:

8 comments

  1. Really love everything,specially the candles!
    Wish you a fab weekend!
    http://helenamybeauty.over-blog.com/

    ReplyDelete
  2. Pier kuulub kohe kindlasti minu lemmikute kodupoodide hulka! Ja väga hea, et küünaldest juttu tegid, otsin nüüd kohe enda omad ka välja ja teen kodu õdusamaks! ♡

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jah, kui aus olla, siis The PIER on selline pood, mille ostaks tühjaks. Küünalde hooaega naudin täiel rinnal :) Abikaasa just üks päev küsis: "Kas meil peab magamistoas tõesti kolm küünalt põlema?" ... ja puhus seejärel kõik ära.

      Delete
  3. Tänu sellele postitusele jätsin Pieri täna kriminaalselt palju raha. Küünaldest ostsin ikkagi vaid neid, mis on klaasi sees. Aitäh.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma eelistan ka enamasti küünlaid, mis juba klaasi sees, kuid väga pikad küünlad on imelised, kui neid veel suurema klaasi sisse sättida. Tee proovi!

      Delete
  4. The Body Shopi pakkumised on ülimalt head. Kahju lausa, et seda postitust varem ei näinud.

    ReplyDelete
    Replies
    1. The Body Shopil on minu meelest pidevalt vahvaid pakkumisi. Seega tasub ka pärast Moensi sealt läbi astuda :)

      Delete

Blogger Template Created by pipdig