Sunday, October 4, 2015

MAX & CO Store Party


In 1986, the fashion icons were Madonna, Tina Turner, and Sade. It was the time supermodels posed on the cover of Vogue, and actors thought they were too serious business to collaborate with fashion magazines. Year 1986 was when Lady Gaga was born. It was the year when the Whitney Houston and Petshop Boys were the brightest stars in the music sky and played in every radio. It was the year of the Chernobyl catastrophe. It was the year when crocodile Dundee was making waves in cinemas. It was also the year the first Max & Co shop was opened in a wonderful Italian city. 

It was also the year actress and socialite Olivia Palermo was born who is the brand ambassador of MAX&CO today.  Olivia's message is simple: when a woman's life gets too hectic, we should be stylish, beautiful, and positive regardless of the pace of the everyday life. Palermo keeps a lifestyle blog and that's why Max&Co Estonia invited various fashion bloggers along who picked out an outfit of preference on a festive autumn evening. I'm sharing photos from that cozy night with you and saying thanks to MAX&CO Estonian representatives who reminded me of a lovely one-minded family. My thanks also go to Mozart Catering who filled the table and offered tartalettes with raspberry cream. My daughter still talks about them a day later and she probably doesn't even know how many of them she ate that evening.



Aastal 1986 olid moeikoonid Madonna, Tina Turner ja Sade. See oli aeg, kui ajakirja Vogue kaanel poseerisid supermodellid, sest näitlejad pidasid end liiga tõsiseltvõetavaks, et moeajakirjaga koostööd teha. Aastal 1986 sündis Lady Gaga. See oli aasta kui maailma muusikataevas lõid laineid Whitney Houston ja Petshop Boys mängis igas raadios. See oli aasta kui toimus Tšernoboli katastroof. See oli ka aasta kui kinodes lõi laineid film "Krokodill Dundee". Aastal 1986 avati ühes imelises Itaalia linnas esimene MAX &Co kauplus. 

Sellel aastal sündis ka näitljatar ja seltskonnatäht Olivia Palermo, kes on täna MAX&CO saadik. Olivia sõnum on lihtne: "Kui naise elu muutub ka liiga kiireks, peaksime hoolimata argipäeva kiirusest olemas stiilsed, ilusad ja positiivsed." Palermo peab ka elustiili blogi ja just seetõttu kutsus MAX&CO Eesti esindus külla erinevad moeblogijad, kes panid ühel pidulikul sügisõhtul kokku endale meelepärase outfiti. Jagan sinuga õdusast õhtust pilte ja ütlen aitäh MAX&CO Eesti esindajatele, kes meenutasid mulle vahvat ja üksmeelset perekonda. Aitäh ka Mozart Cateringile, kes katsid laua ja pakkusid muu hulgas tartelette vaarika kreemiga. Olgu öeldud, et mu tütar räägib nendest veel päev hiljem ja ilmselt ei tea ta ka ise, kui palju neid õhtu jooksul nahka pistis. 




PHOTOS: Meisi Volt

SHARE:

6 comments

  1. Mulle see sinu seelik nii meeldib!

    ReplyDelete
    Replies
    1. See seelik on küll unelm. Ma arvan, et maani seelikuid näeb minu seljas nüüd tunduvalt tihedamini :)

      Delete
  2. Aitäh vahva ürituse eest ka minu poolt! Pood täis imelisi rõivaid ja Sinu esitlus oli ka nii tore ja naiselik :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aitäh Sulle. Mulle tundub, et parimad kaadrid Renest jäid küll perealbumisse, sest sa olid ka lapsehoidja eest, kes minu rübliku kümnes erinevas poosis üles pildistas :)

      Delete
    2. Oii see meie selfie on mu lemmik!

      Delete
    3. See on ka minu lemmik. Ühel selfiel oled koos Renega, selle jätsin endale mälestuseks - minu kaks tütrekest peegli ees eputamas. Mõlemad kallid ja armsad.

      Delete

Blogger Template Created by pipdig