Tuesday, October 6, 2015

Kadri Kruus - What`s In Her Makeup Bag?


"I have my certain favourites in my makeup bag that I use all the time. I even have two of the same products in some cases, because I'm afraid they might run out at a wrong moment," Kadri Kruus, an Estonian leather and bag designer. She had us over at her atelier and showed Stellarium what's hiding in her makeup bag.  

Kadri's makeup bag is her own creation. It's designed so that al the important cosmetics fit in it, and certainly at least two red lipsticks. Kadri's signature look is blonde hair, light eye, and red lips. "When I paint my lips red, I usually apply nude lip pencil first. You can also make your lips bigger with it, if you wish. Another irreplaceable iten for me is the Touch Eclat illuminating pen by Yves Saint Laurent. I always carry two of them, because I don't know when it's going to run out I'm afraid that I've covered one under-eye, and then it runs out..." Kadri laughs.



Kadri has both cheaper and more expensive makeup. She says she's found certain favourites from every price range, and a cheaper price doesn't mean lower quality for her at all. For example, she holds Avon Lux lipsticks and Maybelline's products in high regard. "Brow Drama" is a big favourite of Kadri's, she carries two of that as well in her bag. Never know when one brow is done and Brow Drama suddenly runs out. There's a steady place in Dr.Hauschka's natural cosmetics in Kadri's makeup bag - she praises their soft lipsticks that are like lip balm, and the long-lasting lip pencils. Her latest favourite is the limited edition eyeshadow by Dr.Hauschka - they have a godly scent. For everyday occasions, Kadri prefers light eyeshadow, but when things get more festive, she plays around with colours more. Mini perfumes are big favourites of Kadri's. Why carry one big perfume if you can fit three small ones in your bag? Juicy Couture, Charcahel and Serge Lutens are represented in her collection. All very different, but don't a woman's moods also vary a fair bit? So you never know if today is going to be a spicier Serge Lutens or a sweeter Juicy Couture day.  

In addition to makeup, Kadri always carries a hand cream. A leather designer, who works with her hands all day, needs a bit of moisturising hand cream when stepping out of the house. The last product that found its way into Kadri's makeup bag is the Dr.Hauschka toner that Kadri loves spraying on her face. It's a good way to refresh makeup and complexion.




"Mul on kosmeetikakotis oma kindlad lemmikud, mida kasutan aastast aastasse. Mõningaid tooteid on mul kosmeetikakotis suisa kaks, sest pelgan, et need saavad valel ajal otsa," räägib Eesti naha- ja kotidisainer Kadri Kruus. Ta võõrustas meid oma ateljees ja näitas Stellariumile, mis on peidus tema kosmeetikakotis.

Kadri kosmeetikakott on tema looming. Disainitud nii, et kotti mahuks ikka kõik olulised kosmeetikumid ja päris kindlasti vähemalt kaks punast huulepulka. Kadri signatuurmeik on hele silm ja punased huuled. "Kui ma endale punased huuled maalin, siis tavaliselt tõmban huultele enne nude-toonis huulepliiatsi. Sellega saab huuled vajaduselt suuremaks maalida. Teine, asendamatu asi on minu jaoks Yves Saint Laurent` "Touch Eclat" valguspliiats. Neid on mul kotis alati kaks, sest kunagi ei tea, millal see otsa saab. Ma kardan, et olen ühe silmaaluse ära katnud ja siis teise jaoks enam ei jätku..." naerab Kadri.

Kadril on kotis nii odavamat kui kallimat kosmeetikat. Ta ütleb, et on leidnud enda jaoks kindlad lemmikud igast hinnaklassist ja soodne hind ei tähenda tema jaoks sugugi kehvemat kvaliteeti. Näiteks peab ta lugu Avoni Lux saja huulepulkadest ja Maybelline`i toodetest. Maybelline`i "Brow Drama" on Kadri suur lemmik, ka seda leidub tema kosmeetikakotis kaks tükki, sest ei tea ju, millal üks kulm on tehtud ja Brow Drama äkitselt otsa saab. Kadri kosmeetikakotis on kindel koht ka Dr.Hauschka looduskosmeetikal - ta kiidab nende pehmeid huulepulki, mis mõjuvad huultel sama pehmelt nagu huulepalsam ja kauapüsivaid huulepliiatseid. Viimane lemmik Dr.Hauschkalt on nende limiteeritud koguses lauvärvid, mis lõhnavad jumalikult. Igapäevaselt eelistab Kadri vaid heledat lauvärvi, kuid pidulikumal puhul võib ta toonidega rohkem tembutada. 

Uutest ilutoodetest on Kadri kosmeetikakotis Shiseido ripsmetušš - Jaapanis toodetud kosmeetika on selline, mille peale võib alati 1001% kindel olla. Miniparfüümid on Kadri suured lemmikud: "Milleks kanda kaasas ühte suurt pafüümi, kui kotti mahub kolm väikest?" Kadril on esindatud nii Juicy Couture, Charcahel kui ka Serge Lutens. Kõik väga erineva lõhnaga, kuid naise tujud on ju samuti seinast seina. Seega ei tea kunagi, kas täna läheb loosi vürtsikas Lutens või hoopis magusam Juicy Coutre.  

Lisaks dekoratiivkosmeetikale on Kadril alati kaasas kätekreem. Nahakunstnik, kes päevast päeva kätega tööd teeb, vajab toast välja astudes alati tilga niisutavat kätekreemi. Viimane toode, mis Kadri kotti jõudis, on aga Dr.Hauschka näotoonik ja seda saab nahale pihustada nii õhtul enne uinumist kui ka päeval meigi peale. Üks on kindel - meik püsib kauem.


Kiika ka Stellariumi mängu, kus loosin välja Mixa tooteid, mida jagub terveks aastaks. Loosi leiad SIIT.



SHARE:

5 comments

  1. Heh, see oleks pea-aegu nagu minu enda kosmeetikakoti jutt :) Väga armas ja ka kaunis kott loomulikult!

    ReplyDelete
    Replies
    1. See kosmeetikakott meeldis ka mulle väga. Ilus ja naiselik ning mahutas palju :)

      Delete
  2. Mulle meeldivad väga sinu kosmeetikakotti piilumised. Huvitav on siis, kui inimesel on palju asju ja samas ka siis, kui on just selline kott nagu minul. Pigem tagasihoidlik. Äratundmisrõõm, mis muud.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nõus Sinuga. Kui tooteid on vähem, on samuti väga-väga põnev neid uurida. Eriti just tänase postituse valguses, kui YSL`i meigikunstnik tegi mulle väheste toodetega ideaalse meigi.

      Delete
  3. Huvitav on alati lugeda-näha, mida sisaldavad teiste kosmeetikakotid :)
    Kui mulle mõni toode väga-väga meeldib ja sobib, siis tavaliselt soetan omale seda kohe teise eksemplari veel. Kaasas, tõsi küll, mõlemat ei kanna :D Veel.

    ReplyDelete

Blogger Template Created by pipdig