Friday, October 2, 2015

Girl Friday: Royal feeling


I'd completely forgotten about the royal feeling that comes from a maxi skirt in the midst of the daily grind. I was wearing this outfit during the opening of the fall-winter season opening of Max & Co. Max & Co is known for mixing clothes that at first glance wouldn't even seem to fit... But go a head and put them on, and voila!  

Another animated combination is white and brown that have found their beautiful rhythm on this skirt. When looking at this skirt, I thought that brown has never seemed so wonderful! So you should step out of your comfort zone every now and then, pick out new colours, look for different cuts, and find interesting solutions. I wish everyone a joyful weekend, and a different eye to look into your wardrobe with.

Outfit details:

Skirt, top & belt: MAX&Co
Earrings: Pi-Ret Jewelry 
Shoes: ASOS


Ma olin argitoimetuste vahele sootuks ära unustanud, millise kuningliku tunde kingib maani seelik. See riietus oli mul seljas Max & Co sügis-talvise hooaja avamisel. Max & Co on tuntud selle poolest, et kokku miksitakse riided, mis esmapilgul omavahel justkui ei sobigi... Kuid pane vaid selga ja voilà! 

Teine päris meeleolukas kooslus on valge ja pruun, mis nii kaunilt sellel seelikul valsirütmid üles võtsid. Vaadates seda seelikut, mõtlesin, et pruun värv pole veel kunagi nii võrratu tundunud! Seega tuleb ikka aegajalt oma mugavustsoonist välja astuda, valida uusi värve, otsida teistmoodi lõikeid ja leida põnevaid lahendusi. Soovin kõigile lustakat nädalavahetust ja teistsugust pilku, millega oma garderoob üle vaadata.  



PHOTOS: Meisi Volt
SHARE:

10 comments

  1. Nägid eile lihtsalt vapustav välja ja ausalt öeldes ei oleks mul selle vastu midagi kui endalgi need kampsun ja seelik kapis ripuks (; Mugav aga pilkupüüdev kombo!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aitäh heade sõnade eest. See komplekt tõestas, et mugav võib olla ka elegantne ja vastupidi :)

      Delete
  2. Väga kaunis sügisprintsess ;)

    Valge ja pruun on koos ilusad ja mugavustsoonist väljatulekust rääkides, elan ka ise ohtlikult ja kannan sellel sügisel juba pruuni käekotti ja pruuni (!) salli.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Väga meeleolukas väljend Sul siin: elan ise ka ohtlikult :) Eks ma asun ka väljakutseid vastu võtma ja otsin oma kapist üles esemed, mida pole omavahel veel miksinud. Äkki tuleb sellest isegi midagi head?

      Delete
  3. See seelik on ülim, nii naiselik ja šikk aga samas sobib igasse olukorda ja seltskonda.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jah, see seelik on tõesti selline, mis võiks iga naiselikuma naise kapis rippuda ja leiaks kindlasti kasutust. Seda enam, et seda saaks väga erinevate asjadega miksida.

      Delete
  4. Kaunis! Eriti meeldib, et seeliku muidu geomeetriline stiil on kaunistatud pitsiga. Väga-väga kaunis!

    ReplyDelete

Blogger Template Created by pipdig