Monday, November 24, 2014

Three Little Pics: Miracles do happen!

See oli hea nädal. Ma leidsin külmkapist üles oma juuksekeeraja, mis oli nädalapäevad tagasi jäljetult kadunud. Justkui kukkus jäneseurgu ja sinna ta jäi.. Pärast väikest juurdlust selgus, et mu tütar oli selle minu eest sügavkülmikusse ära peitnud. Avastasin rõõmuga, et hoolimata sellest, et juuksekeeraja sai külmikus pikutanud Magnumi jäätistega sõbraks, töötab ta endiselt hästi. Imesid ikka juhtub! 

Lisaks sadas maha esimene lumi, mis tekitas vist küll kõigis suurt elevust. Just esimese lumega sõitsime koos sõbrannaga Delfi suurele sünnipäevale - nimelt sai läinud reedel Eesti suurim uudisteportaal 15aastaseks, töötasin seal üle viie aasta ja sel puhul sai kõvasti jalga keerutatud ning sama pikalt fotoboxis poseeritud... Esimene lumi tekitas mu tütres omakorda mitmeid mõtteid. Näiteks küsis ta, et kas nüüd hakkavad päkapikud käima ja mina vastasin, et ma pole kindel, kas päkapikud jooksevad neil, kes oma ema juuksekeeraja külmikusse peidavad. Tütar mossitas pisut ja ütles siis, et ega päkapikud tema trikki ei näinud ... Ma ei kommenteerinud suurt midagi. Uudiseid on veel! Suure elevusega annan teada, et Stellariumi ja Pi-Ret Jewelry koostöös tuli pühapäeval välja uus kaelaehe "Little Black Necklace", millest saad lugeda SIIT. Ja üks erakordselt tore sündmus oli veel - meie perekond koguneb alati televiisori ette, kui algab vormel 1. Pühapäeval sai üks hooaeg taas läbi ja selle võitis briti sõitja Lewis Hamilton, kellele me kodus kollektiivselt pöialt hoidsime. Ma olen vormel 1-e vaadanud üle kümne aasta ja alati, kui hooaeg saab läbi, jääb hinge mõneks ajaks tühi tunne. Kuid märts toob juba uue hooaja. Kuidas möödus sinu nädal?   


First Snow.
Delfi 15 - Irene & Stella
"My Little Necklace" photoshoot
It was a good week. I found my hair curler, which had been missing for about a week, from the fridge. It's as if it fell down the rabbit hole and stayed there.. After a little processing, it turned out that my daughter had hidden it from me in the freezer.  I also discovered with joy that despite the fact that the hair curler made good friends with Magnum ice cream, it still works fine. Miracles do happen! 

Also, we got our first snow, which was probably an excitement for everyone. Along with the first snow, a friend and I took the route to Delfi's big birthday party. Namely, Estonia's biggest online news site turned 15 - I worked there for over five years. And to celebrate, we danced the night away. The first snow also put quite a few thoughts in my daughter's head. For example, she asked me whether she's going to have elves bring her surprises every morning. I replied that I'm not sure if elves come to those who hide their mum's hair curler in the freezer. After a little pouting she said that she doesn't think the elves saw her trick... I didn't comment much after that. Oh, there's more news! Ever so excitedly I can announce that Stellarium and Pi-Ret Jewelry released a new necklace on Sunday - "Little Black Necklace", you can read about it HERE. And another exceptionally nice thing happened - our family always gathers in front of the TV when F1 starts. One season ended today and Lewis Hamilton won - we collectively had our fingers crossed for him at home. I've been watching Formula 1 for over ten years, and every time the season finishes, there's a little void in the soul for a while. But come March, a new season will start. How was your week?
SHARE:

6 comments

  1. Replies
    1. Jah, iga päev võiks selline olla. Kahjuks on täna juba lörts maas.

      Delete
  2. Mulle meeldivad sinu koomiliselt kirja pandud lood. Avalda oma tütrest ka mõni pilt :) Tahaks seda marakratti oma silmaga näha.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aitäh, Anu. Ma olen oma tütrest kunagi paar pilti avaldanud. Kõige rohkem meenutab tema kuraasi, trikke ja nippe vast just see suvine pildiseeria: http://stellaarium.blogspot.com/2014/07/daydreaming-in-little-italy.html

      Delete
  3. Esimene lumi tekitas jõulutunde :) Niikauaks kui oli kogu seda ilu.
    Kuna 4 aastat tagasi saabus esimese lumega mu koju mu pärsia kassike, siis seostubki mul esimene lumi nüüd aastaid tema tulekuga :)
    Sul oli õnne, et jäätisega sõbrunenud juuksekeeraja elu ja tervise juures on, minu juuksesirgendaja otsustas esikus rippudes esimese lume puhul õhku lennata :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma arvan, et ilmselt saaks mingi eraldi sarja sellest, kuidas kellelgi on juuksekeeraja üles öelnud. Mul on kord vaja minna üht Estonia balli kajastama, keerasin kiiruga juukseid ja see hakkas äkitselt juustes kärssama... Päris pöörane :)

      Delete

Blogger Template Created by pipdig