Tuesday, August 5, 2014

Three Little Pic`s: Hello, August!

Nii kuumad päevad on linnulennul möödunud. Ma ei mäleta ühtegi suve, mil oleme saanud nii palju ujuda, nõnda palju õhtuid väljas süüa ja veel öö hakul jalgrattaga ringi kimada. Sel nädalal viin sind jälle kaasa oma väikestele ja suurtele seiklustele. Mida meil on üheskoos oodata? 

August toob kaasa uue Stellarium Boxi, lisaks algab meil koostöös Pi-Ret Jewelryga üks põnev kampaania ja sel nädalal ootab sind ahvatlev eestimaine giveaway. Kes arvab ära, millise kodumaise kosmeetikatootjaga sel nädalal loosi korraldan? Seniks jagan sinuga kolme kaadrit, mis juhatavad sisse augustikuu esimese nädala. 



 Days as warm as they are fly by in a moment. I can't remember a summer where we could swim so much, dine outside in so many evenings or cycle outside just before night. This week I will bring you along to my small and big adventures. What could we expect? 

August bring along a brand new Stellarium Box, also with Pi-Ret Jewelry we will start a new collaboration and you will get a tempting Estonian giveaway. Who knows what is this Estonian cosmetics brand I will hold giveaway with? Meanwhile, here are three shots that will usher in the first week of August.

SHARE:

11 comments

  1. Oh, need väikesed kotid... mina kui kosmeetikakoti ja üldse igasugu clutchide, vidinate haige vist sulan nende helelillade lipsukeste peale.

    ReplyDelete
  2. Huh, see viimane pilt on lihtsalt VAU!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aitäh! See pärineb Stellariumi ühest toredast koostööst Christian Dioriga ja postituse nimi on "Swimming pool". Rohkem pilte leiad siit. http://stellaarium.blogspot.com/2012/06/christian-dior-swimming-pool.html

      Delete
  3. EI julge pakkuda, aga äkki Nurme Seebiga? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sel korral mitte. Teist korda võib ka arvata :)

      Delete
    2. Siis võib-olla Joik'iga? :) Tegelikult neid toredaid kodumaiseid kosmeetikatootjaid päris palju :)

      Delete
  4. Augusti Stellarium Boxi ootan kohe väga! Ja viimane pilt on ikka väga VAU! Aga arvan ka, et Nurme Seep.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aitäh heade sõnade eest! Stellarium Boxi asjus võid juba kirjutada: stellariumbox@stellarium.ee

      Delete
  5. Viimane pilt superkaunis :)
    Eesti kosmeetikast pakuksin Joik või Ingli Pai?

    ReplyDelete
  6. Tead, kuidas mul hing ihaleb sinu Stellarium boxi üle? Jubedalt! Kuid ma ootan ära detsembri ja enda sünnipäeva, ning siis ma arvan, et saaksin sellise kingi, mis sobiks mulle kõige paremini. Loodan, et teed koostööd Joikiga, mulle väga meeldivad nende tooted. <3

    ReplyDelete

Blogger Template Created by pipdig