Friday, August 29, 2014

Girl Friday: Life is too short to wear boring shoes!

Elu on liiga lühike, et kanda igavaid kingi! Jeffrey Campbelli kingad on aastaid olnud minu favoriidid. Nad on alati kiiksuga ja võrratult edevad. Täpselt nagu mina isegi. Omaette vaatamisväärsuseks on minu jaoks Jeffrey Campbelli kingade karbid - nende konkreetsete platvormpapude karbil on näiteks nutikas ristsõna, kus on palju lõbusaid küsimusi. 

Ristsõna lahendades pead sa teadma, mis nimetusega jalanõusid kannavad astronaudid, millise telesarja tegelane kandis kuulsaks Christian Louboutinid ja keda tulistati otse kingakontsa ... Need Campbellid miksisin Betsey Johnsoni kergest tüllist kleidiga. Kui king on nii isikupärane, oleks mustrid mulle liiast. Või mida arvad sina?


Life is too short to wear boring shoes! Jeffrey Campbell shoes have been one of my favourites for years. Always with a certain twist in them and  - all in all very sharp and smart I guess. Well - actually - excactly like myself. And these shoe boxes! 

On that platform-shoes' one you get the crossword with lots of fun challenge for your mind. What are the astronaut footwear called, who was the tv-star to wear the Loubutins to fame and who was shot in the heel. These Jeffrey Campbells I mixed with the Betsey Johnson dress. When you got pair of shoes with such a strong character you really don't need to add any extra mood to it, or what?

Outfit details:

Dress. Betsey Johnson
Shoes: Jeffrey Campbell
Necklace and earrings: Pi-Ret Jewelry


PHOTOS: Meisi Volt
SHARE:

8 comments

  1. Woow, need kontsad on niii lahedad! Ma arvan, et see tüllist seelik on täpselt sobilik nendega kingadega kandmiseks ning must riietus annab nendele kingadele võimaluse särada.

    ReplyDelete
    Replies
    1. See sinine toon sobiks hästi punapeadele. Sina kannad ka sellised kingad sajaga välja! Imetlen kogu aeg Sinu blogi kaadreid - üks seeria on lahedam kui teine :)

      Delete
  2. Kui rõõmsad kingad! Kleit on just sobiv nende juurde, pearõhk jääb vapustavatele kingadele :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jah, nende JB kngade juurde saab valida igasuguseid vahvaid asju ühevärvilisi kleite - mul ootab järjekorras punane samet ja sinine kokteilikleit. Mõlemad tahavad JC kingadega deitima minna ja mulle näib, et riidekapis on rivaalidel tüli!

      Delete
  3. Need kingad pole yldse minu still, aga millegiparast ma lausa jumaldan neid! Sellised hea tuju kingad :-)
    Ja Sulle sobivad nagu valatult!

    Anneli x
    www.owlinvogue.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sul on alati õiged väljendid nagu varnast võtta - olen sama meelt, et pärast nende kingade jalga panemist on hea tuju garanteeritud!

      Delete
  4. Sa üllatad alati! Need kingad on must have iga naise garderoobis, kes ei karda silma paista! On Sul JC kingadega rohkem kogemusi? Kui vastupidavad nad on? Vaatasin netipoodides, et need on ikka väga kallid. Kas hind ja kvaliteet on omavahel tasakaalus? Edu!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nad on tõesti kallid, kuid tasub jahtida allahindlusi. Kui satud õige allahindluse peale, siis on hind talutav. Lisaks väärib märkimist, et tegemist on erakordselt kvaliteetsete kingadega. Mul on neid kodus kokku kolm paari ja ühed pildistasime just äsja üles. Kõik saavad mugavuse poolest kümnest punktist 13 :)

      Delete

Blogger Template Created by pipdig