Thursday, October 31, 2013

Selle sügise põnevaimad ilutooted

Ajakirja Pulss ilutoimetajana on mul iga pooleteist kuu tagant tore võimalus valida välja kõige põnevamad uudised ilumaailmast ja need lugejateni tuua. Ilukülgede koostamine alati kergelt teraapiline - palju kauneid kaadreid asjadest, mis peaksid naistes heaolutunde tekitama. 

Sinu ees on valik selle sügise põnevaimatest ilu ja silmailu pakkuvatest toodetest. Tead seda mängu - vali leheküljelt kolm asja, mida sa endale võtaksid! Millised on need kolm ilutoodet, parfüümi või hoopis ehet, mida sina nendelt ilukülgedelt endale ihaldad?




SHARE:

24 comments

  1. Võtaksin Giorgio "Si", Carolina Herrera "Sublime" ja Escada "Elixir'i" Jumestuse jaoks vajalik on olemas, aga parfüümid erinevateks meeleoludeks.. neid ei raatsi omale ise eriti lubada.. Väga tahaks :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nõus, Siiri. Parfüüme võiks olla igaks elujuhtumiks ja meeleoluks. Kas Sina juba osaled Stellariumi parfüümiloosis? Siin on võimalus nelja lõhna vahel valida: http://stellaarium.blogspot.com/2013/09/stellariumi-klubi-suur-parfuumiloos.html

      Delete
  2. Kõige esimesena jäi silma see imeline Guerlaini fuksiatoonis huulepulk ja duo lauvärvid. Ülimalt naiselikud toonid!!!
    Ja kuna mu parfüümid on hakanud üksteise järel otsa saama, siis üks uus lemmiklõhn sügiseks oleks ideaalne - Giorgio Armani "Si" tundub midagi väga põnevat olevat!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Armani uues parfüüm "Si" on üks suurimaid õnnestumisi. See on hõrk ja nõidulik ning samas kerge. Loodan, et Stellariumi Facebookis tuleb veel sel aastal Armaniga koostöös mõni äge mäng!

      Delete
  3. Minu lemmikud on Pilgrimi kõrvarõngad, By Chloe lõhn ja Dr. Hauschka huulepulk :).

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hea Pille, Dr. Hauschka huulepulgad tulevad Stellariumis ka loosi. Tasub silma peal hoida!

      Delete
    2. Väga vahva! Siis on, mida oodata jälle! ;)

      Delete
    3. Nõus :) Alati on tore, kui on midagi, mida oodata :)

      Delete
  4. Siit valiksin Escada "Elixiri", Diori lauvärvid ja Pi-Reti käevõrud mingis teises toonis nt briljantrohelised, kahjuks tema kodulehel sellist tooni ei leidnud.

    Aga tegelikkuses on mu selle sügise suurim soov Mac'i "Rebel" huulepulk, mis on ideaalne sügiseks oma tumelilla tooniga. Seda ostu lükkan kogu aeg edasi, sest mul on ju piisavalt huulepulki, aga mitte seda värvi ju:D Oeh ahvatlused-ahvatlused.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pi-Reti käevõrud on tõesti väga stiilsed. Minu enda lemmikuim käevõru on tema lehel hoopis "Smoky Attraction" ja Moon Moodi kollektsioon on ka liiga ilus :D Pi-Reti kodulehel on rohelisele kõige lähem toon "Summer Fun": http://www.pi-ret.com/

      Delete
  5. Chloe parfüümi, Shiseido kreemid ja Elizabeth Ardeni BB-kreemi. Viimast soovitavad kõik, kes proovinud on ja mina tahaks laulukooriga ühineda!

    www.cosmeticspower.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Shiseido kreemidest tuleb Stellariumis õige pea arvustus. Samuti Elizabeth Ardeni BB-kreemist. Pärast sinu kirjutatud lauset: "Viimast soovitavad kõik, kes proovinud on ja mina tahaks laulukooriga ühineda!", tahan seda väga testida!

      Delete
  6. Christian Diori lauvärvid Blue De Paris, Especially Escada Elixir, Nurme Seep näovee.

    Lugesin küll Triinu Liisi postitust näovee kohta ja olen kahtleval arvamusel. Aga ikkagi võiks ise ka järgi proovida, et äkki mulle sobib ja eks näos, võib-olla soetan endale selle millalgi.
    Lauvärvid on suhteliselt kallid ja ei ole võimalik kahjuks neid lubada endale. Aga usun, et kvaliteet on see eest parem ja värvide valik on ka hea.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mina jälle väga soovitan Nurme Seebi näovett - eks selle konkreetse tootega on ka nii, et kui armastad roosi lõhnu, siis ka see näovesi meeldib. Nendel on valikus ka veel leebe kummelinäovesi ja lummav lavendel :)

      Delete
  7. Mulle jäi silma koheselt kaks kõige ihaldatumaid parfüümi,nii tegumoe kui ka lõhna enda poolest.Sooviks väga Carolina Herrera parfüümi ja Escada Elixiri parfüümvett.Silma jäi ka imeilusad Pilgrimi kõrvarõngad,need on imeilusad!

    tamberg9@windowslive.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Carolina Herrera parfüümid on tõesti väga mõnusad. Nii Ecada kui Herrera on mõnusalt äratvad lõhnad, millega on hea päevale vastu minna. Pilgrimi valikuga saad aga rohkem tutvuda siin: http://www.pilgrim.ee/index.php

      Delete
  8. Guerlaini lauvärvid meeldivad kõige rohkem...

    ReplyDelete
  9. Guerlain luvärvid meeldivad kõige-kõige rohkem....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mul endal on aasta tagasi soetatud Guerlaini huulepulk, millel on kaasas väike peegel. Tõeliselt mugav teatrikotti pista :)

      Delete
  10. CH lauvärvid, OPI küünelaki ja Guerlaini huulepulga - see on lihtsalt nii imeline toon :)

    Stella, ma ei teadnudki, et töötad ilutoimetajana! Aga kui nüüd ma sellele mõtlen, siis sa sobid sellele ametile väga hästi!

    ReplyDelete
    Replies
    1. See OPI küünelakk on minu suurim lemmik. Väga hea valik Sul! Sain selle endale kevadel, kui käisin Madridis OPI küünelakkide esitlusel. Tegemist on halogeenlakiga, mis on erinevas valguses helgib erinevalt. Kirjutasin sellest lakist eraldi ka postituse: http://stellaarium.blogspot.com/2013/09/manicure-monday-opi-peace-love.html

      Delete
    2. Kusjuures ma ostsin oma esimese OPI laki tänu sinu "mõjutustele" :) Lugesin sinu signatuur maniküürist ja muretsesin ka endale ühe korraliku heleda laki - ka mulle meeldib kanda naturaaltoonides lakke, mis jätavad lihtsa, kui elegantse mulje!

      Kuid vahel tuleb küünele ka midagi särtsakamat panna ja see OPI lakk on tõesti silmapaistev :)

      Delete
  11. Armani "Si" sai just paar päeva tagasi soetatud, super!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hea valik, Elise. Ka minu peeglilaual on "Si" - hõrk ja imeline!

      Delete

Blogger Template Created by pipdig