Monday, September 2, 2013

Manicure Monday - Adena "No 49"

Royal Blue on üks minu lemmikumaid värve. Mul on garderoobis kuninglikku sinist tooni pesu, üks kelmikas kleidike, soojemast soojem kašmiirkampsun ja mugavad madalad tennised. Sinised küünelakid on olnud alati minu koduses valikus, kuid selle õige kuningliku sinise leidsin alles nüüd Adena assortimendist. Täpne nimetus on Adena No. 49.

Adena küünelakkide valik on suur ja lai, ka siniseid toone on vähemalt kümne ringis, kuid mina otsustasin just selle kasuks ja julgen soovitada! Mind hämmastab, et lakk kuivab kiiresti ja seepärast ladusin pärast aluslaki kasutamist küüntele kolm kihti, mis kingivad iseäranis sügava tooni. Tegelikult piisab ka kahest kihist, kuid minu eksperimenteeriv hing otsustas kolme kasuks. Iga iluhuviline teab, et küünelaki eluiga küünel sõltub ka pealislakist ja seega kostitasin ma Adeni sügavat sinist tooni pealislakiga. Lakk püsis viis päeva ja lõpuks otsustasin oma küüntele tuua vaheldust ning kasutasin Avoni kuldset mosaiik lakki.  



Adena lakid saavad aplausi ka väga soodsa hinna poolest, mis peaks iseäranis rõõmusatama neid, kellel pole võimalust hankida endale kallemaid küünelakke. Adena lakkide hind on kõigest 2. 90 EUR. Surfa nende netipoes SIIN ja kui elad Tallinnas või plaanid pealinna põigata, kiika nende esinduspoodi aadressil Kunderi 37. Varu kindlasti aega, sest Aden pakub ka palju muid põnevaid tooteid. Eriti tugevad on nad dekoratiivkosmeetika vallas!
SHARE:

2 comments

  1. Vau, toon on tõesti imekena ja ka hind suurepärane! Tasub vist silm peal hoida. :)

    ReplyDelete

Blogger Template Created by pipdig