Tuesday, September 3, 2013

Kenzo esitles lõhna "Flower In The Air"

Hiljuti esitleti Tallinnas, hotellis Radisson asuvas "Loung 24" uut Kenzo "Flower In The Air" lõhna. Külalistele tehti ilus presentatsioon, kus meile räägiti uue parfüümi sünniloost ja sellest, kuidas lõhnale valmis sulnis video. 

 Videos on näha sadu ja sadu moone. Väärib märkimist, et video tarvis toodeti üle miljoni mooni.  

 
"Flower In The Air" ei ole tüüpiline Kenzo Floweri puudrine perekonnaliige, vaid šikilt lõhnav uusversioon. Lõhnas peitub roosi ja magnoolia lilleline- sensuaalne aroom. Lisaks leidub muskust, roosat pipart ja vaarikat. Meie menüüs oli samuti aukohal vaarikas - pakuti nii vaarikasmuutit kui ka suupisteid, mida kroonisid vaarikad.


Pärast esitlust oli igal külalisel võimalus lasta oma salasooviga lendu üks soovilatern. See tekitas parajat elevust ja rõõmu. 


 Minu soovilatern läks esialgu Tallinnas mööda Laikmaa tänavat rändama, kuid lõpuks tõusis taevasse ja mähkus pilve. Kas lugejaid huvitab ka arvustus uuele Kenzo lõhnale?  


Ära unusta, et Stellariumis on käimas õige magus mäng, kus võimalus võita erinevaid parfüüme. Loe lähemalt SIIT.
SHARE:

6 comments

  1. Vaarikatega suupisted näevad ülimalt isuäratavad välja!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jah, need ka olid väga head ehk ma peatusin seal laua kõrval liiga kaua :) Mulle väga meeldis, et üritusel oli kõik kaunilt läbi mõeldud - vaarikas parfüümis, vaarikad laual.

      Delete
  2. Minu järgmine lemmik Kenzo perekonnas :)

    Marget

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kindel see! :) Ma usun, et see parfüüm sobib ideaalselt ka nooremale generatsioonile. Ehk liiga puudrine parfüüm võis noori eemale tõugata, kuid see on küll suurepärane. Ma ise olen suur Kenzo fänn ja see on ka minu lemmik nüüdsest.

      Delete

Blogger Template Created by pipdig