Wednesday, September 18, 2013

Elagu Särts!

Suvi on möödunud kiiresti. Päris kindlasti kiiremini, kui ma oleksin seda soovinud. Kuid milline suurepärane aeg see on olnud! Lausa uskumatu lotovõit kõigile meile, kes me vajame soojust ja valgust. Vaid mõneks päevaks on suve veel jäänud, soojus on juba tõmmanud pähe soni ja hakkab nii minu kui sinuga hüvasti jätma.  

See suvi võttis minu jaoks nii hoogsa pöörde. Minu parimaks kaaslaseks sai tõukeratas Särts, mille ma endale juulikuus tütre jälgedes ostsin. Naabrilapsed olid pisut sõnatud ja arutasid minu tütrega, et "veider lugu - pole varem näinud mitte ühtegi ema, kes tõukerattaga sõidaks"... Igatahes oleme tütrega koos ratastel ringi tuhisenud ja ma käin tõukerattaga nüüd peaaegu igal kohtumisel. Minu selg, mis arvuti taga istumisest sageli kangeks läks, on täiesi terve ega torise enam üldse. 
 

Selleks, et võtta suvest veel viimast, käis fotograaf Meisi mind pildistamas ja kui ma teda õhtul hilja tõukerattaga bussi peale saatsin, tegi ta mõned klõpsud lisaks. Meisile meeldisid minu supermugavad tossud, millega jalad tõukerattal sõites vähem põruvad ning tegi sellest outfitist pildiseeria.

Outfiti detailid:

Jakk: Theory
T-särk: J. Crew
Teksad: Mossimo Supply Co
Tossud: Adidas

FOTOD: Meisi Volt
  
Tegelikult on mul sulle õige pea palju ilusaid uudiseid. Ma olen viimastel nädalatel olnud pööraselt hõivatud, kuid kogu aja, mille ma olen blogist eemal olnud, teen sajaga tasa. Kuid seda aega, mil mul pole olnud võimalust blogida, ei vahetaks ma millegi vastu. Minu elus on alanud uus ja tore aeg. Peagi kuuled kõigest lähemalt.

SHARE:

2 comments

  1. Minagi see suvi oma tütre tõukekaga ringi vuranud :)Väga mõnus tegevus!Näed ikka ja alati hea välja ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aitäh heade sõnade eest! Koos lapsega ringi vurades tuleb lapsepõlv tagasi. Parim tunne!

      Delete

Blogger Template Created by pipdig