Thursday, August 22, 2013

Käekott ja kõrvarõngad loositud!

Alles ma sättisin selle toreda sinepivärvilise Aureni käekoti ja Pilgrimi kõrvarõngad blogisse ning mäng võis alata. Kas tõesti on möödunud juba kümme päeva? Kuhu aeg küll kaob? Igatahes on lood nii, et mängu võitja on teada ja Instagrami võit samuti selgunud.

Enne, kui kuulutan välja kahe õnneliku nimed, tuletan meelde, et Stellariumi Facebookis on käimas kaks väga lõhnavat loosi. 5900 fänni täitumisel jagame kõigi soovijate vahel ära kolm Nurme Seebi roosi näovett. Kirjutasin nendest ka arvustuse, mille leiad SIIT.


6000 fänni täitumisel saab aga üks õnnelik endale Diori parfüümi "J`adore" (75 ml), mis kaunistab iga naise peeglilauda ja paneb end kuninglikult tundma. Stellariumi Facebooki leiad SIIT.

Ja nüüd võitjad - Aureni käekotiga läheb septembrikuule vastu Kadri Rajala ja Instagrami mängus võitis Pilgrimi kõrvarõngad Kristiina Laur. Head võitjad! Palun kirjutage info@stellarium.ee

SHARE:

3 comments

  1. Aitäh-aitäh-aitäh, nii armas :))

    ReplyDelete
  2. Palju, palju õnne võitjale! :)

    ReplyDelete
  3. Põnevat lugemist Christian Diori J'Adore'i kohta: http://www.yesterdaysperfume.com/yesterdays_perfume/2013/08/jadore-by-christian-dior-1999.html

    Kahjuks ei oma kumbagi - algset ega praegust versiooni. Olen ise mõlemat nuusutanud ja mõlemad on omamoodi kaunid parfüümid, kuigi et üpris erinevad.

    ReplyDelete

Blogger Template Created by pipdig