Sunday, August 4, 2013

Mart Sander arvustab: RazWari habemeajamiskomplekt

Habemeajamine võib olla tülikas protseduur, aga see võib olla ka rituaal. XXI sajandil on "rituaalne raseerimine" teinud suure comebacki, olles mugavam ja turvalisem kui vanasti. Firma RazWar on turule toonud tasukohase ja praktilse habemeajamiskomplekti, mis toob "ammuunustatud vana" taas iga mehe vannituppa.  

Komplektis on vahupintsel, vahuseep ning seda mahutav metallist kausike; lisaks žilett koos vahetusteradega, habemeajamisjärgne balsam ning uudisena alternatiivne habemeajamisõli. Kui varem võis klassikalisi habemeajamiskomplekte leida ainult „miljonäride“ poodidest kullast seljasügajate, dodonahast kondoomihoidjate ja muu ülikalli ja mõttetu kila-kola vahelt, siis RazWari komplekt ei panusta niivõrd eksklusiivsusele kui pigem just praktilisusele. See tõestab veenvalt, et elektripardlile ja aerosoolvahtudele lisaks on olemas ka kolmas võimalus.

FOTO: Mardo Männimägi
Kas keegi soovib habemeajamist muuta meditatiivseks kogemuseks, on igaühe enda asi. Kuid kahtlemata on pintsliga vahuseebi masseerimine tegevus, mis paneb ennast tundma hästi ja loob habemeajamisele põneva aura. 


RazWari läbipaistvat veinitarretist meenutav ümargune seep vahutab hästi ja tänu elegantsele alusele ei ole ohtu, et vahune seep hiljem midagi ära määrib või minema lipsab. Alternatiivina aga võib kasutada ka uut moodust – raseerimisõli. See on väga meeldiva tsitruselõhnaga vedelik, mida tuleb masseerida niiskele näole 6 – 8 tilka. Ehkki alguses tundub see paks ja õline, aurustub see hiljem täielikult ning ei jäta ei kätele ega näole muud, kui meeldiva aroomi ja pehmuse. 

Raseerimisõli on mõeldud asendama seepi, vahtusid ja geele. See paneb tera liikuma sujuvalt ning suurendab selle lõiketeravusele lisaks ka selle vastupidavust. Eriti tulus on raseerimisõli neile, kes on hädas reljeefsete sünnimärkidega või kes tahavad endale disainerhabet: see ei kata nägu nagu vaht, vaid lubab iga ohtlikku kohta selgelt näha. Pikema habeme puhul tasub siiski kasutada seepi; kui aga habemetüügas on väga jäik ja traatjas, on õli ja seebi kombinatsioon asendamatu. Ka palsam, mis on lihtsa disainiga klassikalises pruunist klaasist apteegipudelikeses, on kiirelt aurustuv ning ehkki algselt tundub selle lõhn pisut liiga seebine, muutub see paari minuti jooksul meeldivalt vaniljecappucinolikuks, pannes habemeajamisrituaalile väärika punkti.

Kõiki eelmainitud tooteid on võimalik endale RazWari kodulehelt ka eraldi soetada. RazWari kodulehe leiad SIIT. Tähelepanu! Kuni 09.11.2014 on Raz Waril isadepäeva allahindlus ning kõik tooted on -15% soodsamad kasutades sooduskupongi ISA15

Mart Sander on Stellariumi kaasautor, kes arvustab blogis meestele mõeldud ilutooteid. 



SHARE:

1 comment

  1. Lugesin kogu teksti läbi ning minu peas oli Mart Sanderi hääl. :)

    ReplyDelete

Blogger Template Created by pipdig