Thursday, August 22, 2013

Pidu. Päise päeva ajal

Täna toimus Tallinnas Polhem PR pressipäev, kus saime suupistete ja veini kõrvale uurida uusi ilutooteid ja toredaid kollektsioone erinevatelt firmadelt. Mul ei ole tavaks tütart üritustele kaasa võtta, kuid sel korral tegin erandi. Ilm oli ilus, kihutasime linnas tõukeratastega ja lõpuks tegime peatuse Polhemis.

Polhemi tüdrukud suutsid luua mõnusa meeleolu ja siin sulle uudistamiseks mõned kaadrid. Esimesel fotol poseerin käekotiga, kuhu mahub küll kohu maailm.



Madara tooted on juba mõnda aega mind paelunud ja minu konkurentsituks lemmikuks osutus Madara jõhvikaseep. Tahan lähiajal proovida ka Madara šampoone, palsameid ja maske. Lisaks hakkasid Polhemis silma erinevad käekotid ja ... Marks & Spenceri maiustustelaua juures oli võimatu ükskõikseks jääda! Seda tõestab ka väike ahne käsi pildil!
 
Täiuslik teatrikott.
Marks & Spenceri maiustused - parimad!

Janina Polhemist leidis aega ja tegi minu preilile patsi. Ja vaata, keda ma kohtasin! Alumisel pildil poseerivad Getri blogist Ciassico, Liis blogist Beauty From Liz ja Grete blogist G-Reveals. Suur aitäh Polhemi tiimile! Meil oli imetore!


Täna õhtuni on aega osaleda Stellariumi loosis, kus on võimalik võita käekott ja kõrvarõngad. Loe lähemalt SIIT.
SHARE:

No comments

Post a Comment

Blogger Template Created by pipdig