Tuesday, August 13, 2013

Arvustus: My Payot kosmeetikumid

Avastasin kevadel enda jaoks Prantsuse sarja My Payot ja annan sulle täna nendest põhjalikuma ülevaate. Kuigi need päevad, mil seda postitust sulle kirjutan, on soojad ja päike särab, siis tänu My Payole paistab minu vannitoas päike terve päeva.

 My Payot sari meeldib mulle just rõõmsa värvi ja tõeliselt hea lõhna poolest. Toodete südameks on hõrk puuvilja kokteil: seal leidub nii jõhvikat, granaatõuna, mustsõstart, kibuvitsamarju kui ka mustikaid. Lisaks peidab My Payot`s endas melonit, mangot ja aprikoosi. Puuvilja kokteilil on mitu omadust - see niisutab stressis nahka ja aitab eemaldada väsimuse märke. 
 
Toonik

Minu igapäevases ilurutiinis on alati kasutusel toonik. Just äsja lehvitasin ühele tühjaks saanud My Payot toonikule ja võtsin kasutusele järgmise. Toonikud valin enamasti pumbaga pudeliga - nii on mugav ja käepärane. My Payot juures tooksin esimesena esile paljulubava puuviljase koosluse, mis annab nii toonikule kui ka teistele toodetele oivalise lõhna. Toonik loob värske enesetunde ja jume.  200 ml pump-pudelist jagub mulle kaheks kuuks.  

Hind 19.00 eur

FOTOD: My Dear Readhead

Öö - ja päevakreem

Kreemid niisutavad ja toidavad nahka tõeliselt väärikalt. Suureks plussiks on kiire imenduvus. Kõige enam võlub mind My Payot kreemide piimjalt aprikoosine toon. Mulle meeldib, kuidas kreemipurkidesse oleks justkui end peitnud päike, kes on enne võtnud kerge kümbluse piimas. Päevakreem on kergema koostisega ja sobib hästi meigi alla. Kergus garanteerib ka selle, et jumestus ei hakka liiga kiiresti läikima. Päeva teises pooles tuleb puuder siiski kotist välja võtta. Öökreem taastab nahka ja mulle imponeerib, et lõhn pole liiga intensiivne. Ja vaata neid purke! Kas pole käepärane disain! 

Päevakreemi hind: 33 eur ; Öökreemi hind 35 eur


Silmakreem

Silmakreemi puhul hakkab esmalt silma nutikas otsik, mida kroonivad kolm metallist kuulikest, mis kergelt silmaaluseid masseerivad. Märksõnad oleks toote puhul kerge imenduvus ja kortsujooni pehmendav toime. Plussiks on see, et tegemist on valgustpeegeldava kreemiga. Kindlasti on see iga naise, kes on hädas tumedate silmaalustega, unistus. Olen seda kergelt pärlmutrise tooniga silmakreemi ka jumestuskreemiga seganud ja saab kerge vaevaga peita pisut väsinud silmaaluseid. Soovitan soojalt!


Hind: 27 eur


Mask

Maski kasutan tavaliselt siis, kui mind vaevab väsimus ja uneaeg on olnud napid viis-kuus tundi. Esialgu lööb mask näo kergelt jahedaks ja see efekt on hommikul mõnusalt äratav. Lisaks garanteerib mask värskuse ja nahal kergelt aimatava sära. Ma kasutan maske alati väga heldelt ja kannan neid lisaks näole ja kaelale ka dekolteele. Maski kasutamisel soovitan ka sul pidada alati meeles nii kaela- kui ka dekolteepiirkonda. Nahk jätab meelde, et teda on hästi koheldud ja on sulle tänulik. 

Hind 25 eur


Emulsioon

Nagu ka teiste My Payot toodete puhul, tuleb emulsiooni kasutamisel kohe mängu imehea lõhn. Teiseks väärib mainimist kerge koostis, mis laseb nahal hingata. Radiance on tõlkes säraandev ja kui My Payot emulsiooni nahale kanda, siis helgib see kergelt vastu. Ma ise ei meigi end igal hommikul ja just siis on säraandev emulsioon hea sõber, mis jätab nahale kerge kuma. Palavate ilmadega ei vajagi mu nahk midagi enamat.

Andsin seda toodet testida ka Fashion Hairi kosmeetikule Helen Roonele ja ta soovitab seda emulsiooni neile, kellel on sega- või rasune nahk. Helen kiitis samuti kerget koostist ja mainis, et emulsioon äratab hommikul naha.  


Hind 29 eur


Millised on sinu hommikused ja õhtused ilurutiinid? Kas oled Payot`ga kokku puutunud ja milline toode tundus sinu jaoks kõige ahvatlevam?
SHARE:

7 comments

  1. Ma olen saanud kasutada silmakreemi testrit ja imehea, ainus, mis ei pane mu silmaümbrusnahka kipitama. Teisi tooteid pole kahjuks saanud proovida aga loodetavasti kunagi. Toonikut ja maski tahaks kindlasti proovida.

    ReplyDelete
  2. Silmakreem tõesti kuldaväärt. Ma just naudin, et jumestus- ja silmakreemi segamisel saab ise luua omalaadse valgustpeegeldava toote :)

    ReplyDelete
  3. Õnneks töötas Payot välja tooteid iga naise vajadustele igas vanuses. My Payot on vaieldamatu selle hooaja uus tulija!Mingi teine bränd ei paku nii kerget, värskendavat ning taskukohast hooldust kevadiseks ja suviseks hoolduseks. Mul on hea meel, et peale enda eest hoolitsemist selle sarjaga saan ka muuta Eesti naisi ilusateks ja õnnelikeks:) Soojalt soovitn katsetada Eau de Micellaire puhastavat/toniseerivat vett, mis on peaaegu lõhnatu, sobib ideaalset neile kel tundlik ja väga nõudlik nahk, võtab meigi maha ja muudab koheselt nahka siidiseks ja meeldivaks. Special rides silmakreem vanusele 30+ ning Disign Lift visage silmakreem vanusele 40+ - ülihead ja tõhusad tooted silmaümbrushoolduseks. Viimasest liinist julgelt soovitan kortse siluvaid ja turseid alandavaid silmamaske. Kehahooldustoodetest soovitan deodoranti ja isepruunistavad kehakreemi pääiksesarjast. Need on minu lemmikud, kuid tooteid on palju ja iga nendest on oma spetsiifilise njuansiga.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aitäh, Tiina. Nii tore, et on pühendunud lugejaid, kes omalt poolt postitust täiendavad! Tahaksin kindlasti endale isepruunistuva kehakreemi soetada. Ja sinu kirjutatu põhjal tekkis huvi Eau de Micellaire puhastava ja toniseeriva vee järele! Minu wishlist aina täieneb!

      Delete
  4. Kahjuks pole veel sellisest firmast kuulnudki. Enda ilurituaali kuulub hommikul värskendava veega nägu puhtaks. Kui tean, et tuleb kodus istuv päev, säästan enda nahka ja ei kasuta midagi kosmeetikast. Kui tean, et toimub väljaminek, siis panen alla päevakreemi, peale hiljem natuke jumestuskreemi põsesarnade juurde ja ripsmetele kerge kiht ripsmedušši. Kuigi minu kosmeetika kott on minu jaoks liiga suur, ei suuda kõiki ära kasutada, kuid ostan aina juurde. Vahel panen ka õrnroosa huulepulga peale või silmanurkadesse õrnalt suitsusilm lauvärvidega.
    Ei pea vajalikuks enda liiga ülemeikida, mida vähem, seda ilusam enamasti. Õhtul võtan meigieemaldajaga kosmeetika maha ja pesen näo puhtaks veega ja ei kuivata, vaid lasen kuivada. Õhtul enne magama minekut määrin vahel nägu vaseliiniga ja iga õhtu panen ripsmetele, pidi mõjuma kasvu osas nagu ka riitsinuseõli. Kord nädalas teen ka 3 minutilise maski.
    Kõige rohkem pakub endale siit valikust toonikud, mida ma pole veel enda elus sees kasutanud.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hea Liisa, ma soovitan ka kodus olles, kui teed meigivaba päeva, kasutada siiski päevakreemi :) Aga tooniku soovitan kindlasti soetada! Läbi aegade on minu vannitoas see must-have toode ja mul on neid tihti kaks-kolm kasutusel. Usaldusväärsetest allikatest tean, et ka minu teised pereliikmed näppavad aegajalt toonikut :)

      Delete
  5. Mul on olnud My Payot sarjast näovesi ja päeva-öökreem. Samuti on old nende BB-kreem - Stella, oleks huvitav teada, kas Sa oled seda proovinud ja mis on sinu arvamus. Minu jaoks on see parim BB-kreem. Saab varsti otsa ja ostan selle taas.

    ReplyDelete

Blogger Template Created by pipdig