Tuesday, June 4, 2013

TOP 10: Popimad parfüümid Brasiilias

Brasiiliaga seostub mulle hea muusika, jalgpall ja legendaarne vormelisõitja Ayrton Senna. Hmm... Sellest peaks vist täitsa piisama? Leidsin ühe põneva TOP-i lõhnadest, mida aastal 2011-2012 Brasiilias kõige enam müüdi. 

 Mind on alati kõiksugu edetabelid huvitanud ja kui minusuguseid on veel, siis uurime seda koos. Muide, kuula taustaks üht minu lemmiksoundtracki, mis pärineb dokfilmist "Senna". Kuidas meeldib?



Lõhnatööstuse jaoks on Brasiilia alles arenev kuid samas ka tõusev turg. Nišibrändid üritavad praegu kohaneda brasiillaste maitseeelistustega ja seal hoolimata kõrgetest maksudest kanda kinnitada. Siin on aga naisteparfüümid, mis olid Brasiilias 2011-2012 kõige edukamad.

Naistelõhnade TOP 10:

1. J'adore (Dior)
2. Carolina Herrera (Carolina Herrera)
3. Flower by Kenzo
4. Hypnose (Lancome)
5. Euphoria (Calvin Klein)
6. Dolce & Gabanna pour Femme
7. Lady Million (Paco Rabanne)
8. L'Eau d'Issey (Issey Miyake)
9. Ange ou Demon (Givenchy)
10. 212 Sexy (Carolina Herrera)
 
 
Meestelõhnade TOP 3: 

Paco Rabanne pour Homme
Polo by Ralph Lauren
212 Men (Carolina Herrera)


Kas mõni nendest lõhnadest on ka sinu lemmikute seas või ehib suisa peeglilauda? Kas soovid ka edaspidi selliseid postitusi Stellariumist lugeda?
SHARE:

4 comments

  1. Replies
    1. Oi, kuidas ma Gisele unustasin? :) Ma eile just imetlesin Vogue`i esikaanel, kus ta jalad veevannis istus.

      Delete
  2. J'adore (Dior) on ka minu lemmik, kahjuks pole ise omanud seda lõhna. Ülejäänud lõhnad on ka head.. tahaks neist enamusi :D

    ReplyDelete
  3. Colognes that are inspired by nature are fresh, inviting, and sensual. The green accords give these fragrances an earthy and natural appeal that seems to draw people in closer. Often mixed with warm woods and spicy notes, these fragrances are designed for men who do not want to hide behind their colognes.So if you want to enjoy natural best smelling men cologne please come to our page.

    ReplyDelete

Blogger Template Created by pipdig