Monday, June 3, 2013

Stella. All paremas nurgas!

Ajakirja Oma Maitse juuninumbri rubriigis "Staar" ei ole keegi teine, kui mina ja minu retseptid. Oma Maitse avaldas oma Facebooki lehel just toreda iseloomustuse minust tehtud kaaneloole ja jagan seda ka sinuga. Luban, et kirjutan intervjuust kindlasti pisut pikemalt ja kui läheb õnneks - näitan sulle ka paari kaadrit, mis ajakirja ei läinud.

Oma Maitse juhatab loo sisse nõnda: "Alustaks seekord magusast – miks mitte? Meie juuninumbri staari Stella K. Wadowsky maailmapilt näiteks muutuski tavapärasest "võileib enne, siis alles magustoit"- suhtumisest kardinaalselt teiseks pärast seda, kui oli Alexander Kofkini juures intervjuul hommikusööki maasikate ja šampanjaga alustanud. Muidu aga – no ausalt, Stella on nagu naabritüdruk, uskumatult palju äratundmiskohti on selles loos.


Mida põnevat veel juuni Oma Maitsest leiad? Mine ja kiika nende Facebooki lehele ja anna ka üks helde Like kirja. Nad on seda väärt!
SHARE:

6 comments

  1. nende iseloomustus sinu kohta läheb ju 100% täppi :)
    ostan kindlasti ajakirja ja loen huviga!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alates neljapäevast peaks olema poodides saadaval. Ma pean vist kaks eksemplari ostma - ühe emale ja teise ämmale, kes on ka mulle emakese eest :) Aa... Ja ühe endale.

      Delete
  2. Juunikuu on minu synnipàevakuu ja ma arvan, et nyyd just sinu tòttu làhen ostan omale selle Oma Maitse numbri :-). Usun, et ajakiri on seda vààrt :-)!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jah, 19 kooki-moosi maasikast tundub juba ainuüksi väga põnev!

      Delete
  3. Nad on Su nime esikaanele valesti kirjutanud...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jah, seda juhtub sageli. Mu enda süü, et nii keeruline nimi on :)

      Delete

Blogger Template Created by pipdig