Monday, July 16, 2012

Giveaway: võida juuste lamineerimine!

Stellariumi traditsioonilises esmaspäevast esmaspäevani kestvas giveaways läheb loosi Paul Mitchelli juuste lamineerimine. See on hooldus, mis muudab juukse struktuuri, kingib erilist elastsust ja süstib juustesse elujõudu. 

Enne, kui kirjutan sulle reeglitest, et mängus osaleda, loosin välja Elizabeth Ardeni giveaway, mille saab sel korral Merje Schneider, kes peab blogi MiuMei. Palju õnne! 


Minu sõbranna käis just Paul Mitchelli juuksehooldust saamas ja ütles, et juuksed nägid hiljem välja nagu Angelina Jolie pahmakas punasel vaibal. Seepeale ma mõtlesin, et midagi sellist tahaksin oma blogis välja loosida ning palun väga! FashionHairi imeline juuksur Maarika Heering ulatab selles küsimuses oma abikäe.

Kuidas võita? Sa pead olema Facebookis FashionHairi fänn kui ka Stellariumi sõber. Kasuks tuleb, kui oled Stellariumi follower.

Fashionhairi fännilehega saat liituda SIIN
Stellariumi Facebooki lehe leiad SIIT. 

Jaga seda linki enda facebookis/twitteris/blogis. Kirjuta Stellariumi Facebooki selle loo alla, millised on sinu lemmikuimad juuksetooted ja järgmisel esmaspäeval loosin ühele õnnelikule juuste lamineerimise.
SHARE:

No comments

Post a Comment

Blogger Template Created by pipdig