Friday, July 6, 2012

Kiika Kahvliahvi Kokakooli

Ma jagan sinuga üht lahedat ettevõtmist. Nimelt leiab juba homme aset üks eriti tore sündmus, mille märgusõnadeks on: lase laps kööki! Festivalil Schilling toimub Kahvliahvi Kokakooli minikursus. Kokakool on tasuta.

Kahvliahvi Kokakooli taga seisab punt noori emasid, kes on pannud tähele, et nemad ise või paljud nende sõbrad hoiavad kiire elutempo, mugavuse või perfektsionismiihaluse tõttu oma võsukesi köögist eemal. On ju palju lihtsam ise porgandit hakkida, kui põrandalt üksikuid köögiviljakuubikuid korjata ning jälgida, kas lapsel on kõik kümme näppu alles.



Kokakooli kaudu soovitakse julgustada nii ennast kui ka teisi kaasama lapsi toidu valmistamisse juba maast madalast. Et väike inimene õpiks varakult süüa tegema, et ta näeks ja mõistaks, millest toit koosneb, kaua selle valmistamine aega võtab ning suudaks tänu sellele teha tervislikumaid toiduvalikuid, nüüd ja tulevikus.

Kahvliahvi Kokakool rullib oma telgi seinad üles 7. juulil festivali Schilling raames (schilling.ee
). Neljast, umbes tunnipikkusest minikursusest on oodatud osa saama lapsed koos ühe pereliikmega, toidudisaini-töötoas saavad oma fantaasiapiire kombata teravat nuga kindlamalt käes hoidvad festivalikülastajad.

Mul on karvane tunne (nii karvane, nagu hoaks ahvi süles), et kahvliahvid võtavad veel palju ägedaid sündmusi ette ja see kõik on alles algus. Sestap kiika Kahvliahvide Facebooki lehele. See on tõeliselt meeleolukas. Kahvliahvid leiad SIIT.

SHARE:

No comments

Post a Comment

Blogger Template Created by pipdig