Wednesday, July 25, 2012

Minu küüntel ... MaxFactor "Juicy Plum"

Kirjutasin hiljuti sellest, kuidas olen läbi blogi enda jaoks taas MaxFactori leidnud. Minu suured lemmikud on jätkuvalt nende minilakid. Olin just reisil ja ütlemata mugav on selline väike pudel kaasa võtta. Praegu küütleb minu küüntel MaxFactori "Juicy Plum".

Alati enne aluslaki peale kandmist, tõmban küüned küünelaki eemaldajaga üle ja võin öelda, et see nipp töötab nagu kellavärk. Lakk kinnitub nii paremini ja püsib kauem. Nagu ikka - kasutan aluslakki, siis kaks kihti küünelakki ja seejärel tuleb mängu pealislakk. MaxFactori lakk püsib minu jaoks küünel liiga kaua. Tõsi, see on kompliment. Aga ma jõuan lakist tavaliselt enne kulumist ära tüdineda ja siis haaran juba uue värvi järgi. Muutlik on see naise meel ...


Ära  unusta, et Stellariumis toimub iga nädal mäng, kus loosin välja ilutooteid ja külastusi erinevatesse ilusalongidesse. Ole uudistega kursis ja liitu Stellariumi Facebookiga SIIN.

SHARE:

3 comments

  1. Avastasin ka enda jaoks sellise lilalt värvi laki :) Ilus väev!

    ReplyDelete
  2. Stella, mulle meeldib hoopis su sõrmus, kui saladus pole, siis kelle looming see olla võiks?

    ReplyDelete

Blogger Template Created by pipdig