Monday, July 23, 2012

Giveaway: Tautropfeni kehakoorija

Kuna keha koorimine ja ilus päevitus käivad käsikäes, siis on aeg loosida välja üks eriti vinge kehakoorija. Firma on üks minu lemmikuid - nimelt Tautropfen, mis pakub suurepäraseid ökoloogilisi tooteid.

Enne, kui ma sulle mängu reeglitest ja kehakoorijast kirjutan, annan teada, et juuste lamineerimise FashionHairis võitis Johanna Eenmaa. Palju õnne! 



Teised ei pea mitte mossitama, vaid on lahkesti kutsutud osalema uues giveaways. Nimelt on mul ära jagada üks orgaaniline rebasheinaõli, kakaokoore ja suhkrukristallidega kehakoorija (hind 22 EUR).   

Kuidas võita?

Sa pead olema Facebookis nii Tauropfeni fännilehe kui ka Stellariumi sõber. Kasuks tuleb, kui oled Stellariumi follower.
  
Tautropfeni fännilehega saad liituda SIIN.
Stellariumi Facebooki lehega saad liituda SIIN

Jaga seda linki enda facebookis/twitteris/blogis. Kirjuta Stellariumi Facebooki selle loo alla, millist kehakoorijat sa kasutad. Mängus osalevad vaid need, kes linki kindlasti jagavad. Nauditavat nädala algust!
SHARE:

2 comments

  1. Oh, vinge. Suvel parim asi juustele päikeseküttele vahelduseks.
    Kuidas seda võitu realiseerida saab?


    Megatänks,
    Johanna

    ReplyDelete
  2. Minu naine kasutab tihedalt The Body Shopi punase greibi ja sheavõi koorija. Kuna ta on tihe koorijate kasutaja, siis oleks tore vaheldus oma naist yllatada Tautropfeni koorijaga

    ReplyDelete

Blogger Template Created by pipdig