Sunday, May 19, 2024

Maikuu Stellarium Beauty Box "Pink" on kohal!


Maikuu Stellarium Beauty Box, mis on alati tulvil üllatusi, on lõpuks ometi kohal. Päikesepaisteliste ilmadega muutuvad ka soovid - tumedam huulepulk läheb grammikese heledamaks, tummisemate lõhnade asemel teevad rõõmu pisut kergemad parfüümid ja kõik-kõik on justkui päikese all uus. 

Stellarium Beauty Box on ilus viis kinkida endale üllatusi tulvil karbikese, kus iga detail on hoolikalt mõeldud läbi. Nagu tavaks sätime Stellarium Boxi kokku pidades silmas sinu personaalset ankeeti ja nii leiad meie karbikeses tooted, mida just sinu hing ihaldab.

Millised brändid sind märtsis Beauty Boxis ootavad? Meil leidub nii nahahooldustooteid kui ka dekoratiivkosmeetikat. Boxis on ootavad sind järgmised firmad: Oscar de la Renta, Lancaster, Kate Spade, Carolina Herrera, Salvatore Ferragamo, Payot, Coach, Montblanc, OPI, Beekman, Elizabeth Arden ja mõistagi jätame mõned brändid hoopis saladuseks, sest kes meist üllatusi ei armastaks?  

Nagu eelpool mainitud, sisaldab iga Stellarium Beauty Box muu hulgas täissuuruses parfüümi - spetsiaalse lõhna valime sulle välja Sinu ankeeti silmas pidades. Stellarium Beauty Box maksav 100€ ja sisaldab ka saatmiskulu.

Soovid endale Stellarium Boxi? Kirjuta info@stellarium.ee ja Sinuga võetakse ühendust. 

SHARE:

No comments

Post a Comment

Blogger Template Created by pipdig