Tuesday, June 7, 2022

Perfume Portrait: La Perla "Villa Sorrento"

Kujuta ette, et sa leiad ilusa helerohelise pudeli, millel helesinine ümmargune kork. Ja kohe, kui sa korgi avad ning pihustad lõhna, oled äkitselt justkui võlumetsas. Sa kõnnid mööda rohelisi salapäraseid radu, mida ääristavad müstiliselt lõhnavad lilled. 

Üks õis lõhnab värskemalt kui teine ja sa tunned, kuidas vaikselt-vaikselt voogab sinusse müstiline jõud. Mida rohkem sa sellel salapärasel metsarajal kõnnid, seda rohkem avastad sa oivalisi puid, mis kõik on omakorda justkui muinasjutust ja kõnelevad oma lugu. Sellel teekonnal on nad sulle toeks, et sa jõuaksid oma eesmärgini. Aga mis on sinu eesmärk? Taamal paistab päike, sinu ümber on värsked aroomid ja see on hetk, mil sa tunned, et see ongi justkui kõik, mida sa vajad. Vahel on nii vähe vaja, lihtsalt hetke hingetõmbeks.

La Perla "Villa Sorrento" viib sind argipäevast nii kaugele, et kõik kaob momendiks justkui horisondi taha. Sa tunned, et oled lõpuks leidnud värava, mille avanemist oled kõige enam oodanud. Ja tundub, et see värav on oodanud just sinu kätt, et sa ta avaksid ja jõuaksid sihtkohta, mida oled oodanud. Ja siis oled sa kohal. Sa oled leidnud hetke, et istuda maha ja nautida oma rahu. Selles rahus on värskust, mis avab tee uutele algustele. 

Vaid üks pihustus La Perla kõige suvisemat parfüümi "Villa Sorrento" ja kogu maailm saab täiesti teised värvid. "Villa Sorrento" peidab endas tsitruselise punase apelsini, rohelise mandariini ja greibi värskendavaid tipunoote. Kui parfüümi sügavamalt oma nahal tunnetada, siis tunned nerolipungade õrna aroomi ja lopsakat tsitruselehtede mängulist nooti. Need on sama hüpnotiseerivad kui päeva ehasse viivad peegeldused ja varjud. Parfüümis peidab end puiduste merevaigunootide maiselt rikkalik olemus, mis moodustab lõõgastavalt sooja järellõhna. See on aroom, mis sosistab sulle, et mitte kunagi pole nii kiire, et võtta hetkeks istet, olla tõeliselt kohal, tunda iseennast ja kuulata oma soove. Iga hingetõmbega. 

Pühenda minut meeleoludele, mida püüdsime videosse Inglismaal, kus filmisime parfüümi portreele liikuvaid kaadreid kõige müstilisemates aedades. Video leiad Stellariumist SIIT.

* Koostöö

SHARE:

No comments

Post a Comment

Blogger Template Created by pipdig