Thursday, June 23, 2022

Õhetavate põskede juhtum


Me oleme pahatihti aastaid ühes ja samas meigirutiinis kinni. Kui ma räägin endast, siis mulle meeldib küll lauvärvide ja huulepulkadega eksperimenteerida, kuid ülejäänu on mul aastaid olnud sama - puuder, kontuurimine ja põseruuz. Kuid möödunud aastal ostsin endale esimene kreemja põsepuna ja pärast seda muutus minu meigirutiin oluliselt lihtsamaks aga ka värskemaks. 

Kes mind teab ja tunneb, see on kursis, kui väga ma armastan Briti meigikunstnik Lisa Eldridge`i tooteid. Möödunud aastal tuli ta välja kreemja põsepunaga, mis kandis nime Seamless Skin ja mõistagi tellisin endale kolm erinevat tooni. Ma olen kord juba selline, et ühest mulle kunagi ei piisa ... Pealegi müüakse Lisa tooted alati helikiirusel läbi, seega tuleb kiiresti tegutseda kui mitte öelda krabada ... 

Sain kreemja põsepunaga kohemaid sõbraks ja see kiirgas nahalt vastu hoopis teisiti, kui minu varasemad põseruuzid. Mäletan, et olin just esimest korda kreemja põsepuna nahale kandnud, kui mu tütar märkas mind ja hüüatas: "Väga ilus meik!" Ta näeb mind iga päev, igasugustes olukordaes ning tõik, et just tema märkas muutust oli parim tähelepanek. Huvitaval kombel jäi puuder ja kontuurimine minu meigirutiinis õige pea tagaplaanile. Ja see kinkis näole omalaadse värskuse. Kui vaatan tagasi möödunud aastale, siis märkangi, et kosmeetikakotist on kadunud nii puuder kui ka puudrised põsepunad. Tõsi, üks roosa põsepuna on siiski peeglilaual, sest armastan sellega aegajalt oma silmameigile värskust kinkida ja vahel võtan ka puudri appi.

Pärast Lisa Eldridge`i kreemjate põsepunade ostmist olen julgenud veel üht ja teist samalaadse tekstuuriga toodet testida ja pole veel kordagi kahetsenud. Pisut peab muidugi kuraasi olema, et julgelt endale kreemjat põsepuna näole määrida, kuid see pole lõpuks südameoperatsioon. Ja ärgem unustagem vana tõde, et harjutamine teeb meistriks. 

Seega, kui minult on vahelduva eduga küsitud, mis on minu meigirutiinis olnud parim muutus, siis selleks ongi kreemjad põsepunad. Kui mul on ees pikem pidu, siis kasutan ninal, otsaesisel ja lõual kerget puudrit, aga see on ka kõik. Ülejäänud töö teevad õhetavad põsed. Mida oled sina oma meigirutiinis muutnud? 


FOTOD: Kristin Arniste

SHARE:

No comments

Post a Comment

Blogger Template Created by pipdig