Thursday, September 16, 2021

Peek Inside: Elizabeth Ardeni silmakreem "Retinol Ceramide Line Erasing"


Mõista, mõista, mis on see kreem, mida ma mitte iial koju ei jäta? Ei, see pole kätekreem. Ei, see pole näokreem. Ei, see pole ka huulekreem! See algab s-tähega. S-nagu silmad. S-nagu silmakreem. See ongi õige vastus - silmakreem. Mida siis sina arvasid?

Ma olen aastatega kõik oma sõbrannad pööranud silmakreemi usku. Silmaümbrus on sedavõrd delikaatne koht, et silmakreem tuleb varem või hiljem lihtsalt tuleb mängu võtta. Sellest pole kellegi kaotada. Kui sul on õige silmakreem, oled sa kahtlemata võitjate poolel.

30 aastat tagasi algatas Elizabeth Arden nahahooldusrevolutsiooni ja kinkis naistele keramiidikapslid. Tegemist oli üheannuseliste seerumitega, mis olid suunatud konkreetsetele probleemidele ja muutsid nahahoolduse erakordselt mugavaks. Nüüd on Elizabeth Ardeni väsimatu tiim teinud uue pirueti - viimased kuu aega on minu öökapil olnud nende uus ja mitmetoimeline silmakreem "Retinol Ceramide Line Erasing". Mis teeb selle sedavõrd eriliseks? Kreem sisaldab kliiniliselt tõhusat retinooli ja niisutavaid keramiide. Selle toote puhul saab alustada kohemaid ülimugavast purgist - nimelt on kreem pumbaga purgis, mis doseerib täpselt selle annuse, mida vajad - ei rohkem ega vähem. Mina isiklikult vajaksin vist igale kreemile korralikku dosaatorit, sest kipun alati toodet rohkem panema. Mingil võluviisil dosaator disiplineerib mind.  

Kuidas leida see üks ja õige silmakreem? See on väga lihtne - sa pead tundma ja tunnetama oma nahka. Kui silmakreem toidab silmaaluseid piisavalt, siis sa ei tunne, et su silmaalused kisuvad või suisa kuivavad. Mul on kindlad kreemid, mida kasutan ja mis alati töötavad. Paraku harjub meie nahk mõne aja jooksul ühe ja sama tootega ära, seega olen alati valmis binokkel käes teiste magamistubadesse piiluma, et näha, mis tooteid naised enne magama minekut kasutavad. Mu sõbranna rääkis kord, et ta vaatab alati salaja oma sõprade ja tuttavate vannitoakappidesse, sest sealt leiab huvitavaid tooteid, mida isegi kasutada. Igal ühel omad võtted.

Mis teeb Elizabeth Ardeni silmakreemi "Retinol Ceramide Line Erasing" nii eriliseks? Kreemi vananemisvastane kooslus on mikrokapseldatud retinoolist, peptiididest ja niatsiinamiidist, mis annab lubaduse siluda nahka, kinkida sära ja vähendada turseid. Kuu aega on piisav, et veenduda - kõik lubadused see silmakreem ka täidab. Lisaks sisaldab kreem Smart Retinol tehnoloogiat, tänu millele on koostis piisavalt tõhus, et saavutada nähtavad tulemused, kuid samas piisavalt õrn kasutamiseks silmapiirkonnas. Seega on kreemil  nutikas võimsus - mikrokapseldatud retinool imendub 5x sügavamale, vallandudes pidevalt 8 tunni jooksul. Seega, kui sina näiteks päeval oma asju ajad, tegutseb silmakreem kaheksa tunni vältel omasoodu. Ja kui sa öösel puhkad, siis silmakreemil on oma töö teha. Mul on olnud aastaid veatud silmaalused ja ma olen üsna veendunud, et ma ei saaks neidu ridu siia kirjutada, kui ma poleks sedavõrd suur seikleja silmakreemide dzunglis. Mulle meeldib mõte, et me võime endale alati uue nahast käekoti osta, kuid meil on vaid üks näonahk, seega hoidkem teda hästi. Seda enam, et meie hool ja armastus iseenda vastu, peegeldab meie nägudelt. Ja silmaalustest.

Muide, silmakreem on minu jaoks erinevate firmade puhul alati üks parimaid teenäitajaid ka teiste toodete osas. Kui nad oskavad silmakreemi luua, siis pole kahtlust, et ma leian ka ülejäänud liinist omale lemmikud. Muide, minu lemmikuimad tooted Elizabeth Ardeni laiast maailmast, on blogis kirjas ja selle loo leiad SIIT.


FOTOD: Kristin Arniste

SHARE:

No comments

Post a Comment

Blogger Template Created by pipdig