Wednesday, September 29, 2021

Parfüümi portree: Nina Ricci "Nina Extra Rouge"

Mõista-mõista mis see on - müstiline mustsõstar, värsked roosinupud ja mahlane vaarikas? Kui pihustada endale uut Nina Ricci "Nina Extra Rouge" parfüümi, tunned, kuidas päikeselises sügises on veel suviseid noote. See on parfüüm, mis tuletab meelde, et igas päevas on vähemalt üks hea asi. 

Vahel tundub mulle, et mõte sügisest on hirmsam kui sügis ise. Ma tean, et ma pole selliste mõtetega üksi ... Mul on hingesugulasi, kes tunnevad täpselt sama. Kuid sõltumata sellest, kuidas me tunneme, tuleb sügis ikka. Nii olen endale sügise puhuks varunud üht koma teist, mis teeks hingele pai. Näiteks uus punane huulepulk, tosin uut kübarat ja muidugi ... parfüüm! Sest üks, mis sügisele hoopis teise värvi annab, on just lõhn. 


Neil päevil kingib mulle hoopis teise noodi punases matis pudelis "Nina Extra Rouge". Selles on kergust, mida ma soovin lisada oma sammudele. Selles on valgust, mida ma soovin oma päevadesse. Selles on rõõmsat kulgemist ja isegi sinist taevast. Rääkimata päikesekiirtest. Ja sellesse on talletunud päev, kui me seda lõhna pildistasime - ilm oli soe, muretus oli meie sõber ja nii on meie naerupahvakud justkui pudelis.  See on imeline viis astuda veel suviste mälestustega uude sügisesse. Kui nii mõelda, siis tundub sügis üsna oodatud külaline - tema puhuks on soetatud suisa uus huulepulk, tosin kübarat ja parfüüm.

Nina Ricci parfüümipudelitest on kõige erilisem just see punane õun, mis igal aastal pisut muutub ja ometi jääb samaks. Tänavune "Nina Extra Rouge" pudel on mõnusalt matt ja tummiselt punane. Justkui muinasjutust. Seega, nüüd kui sinult nüüd küsin: "Mõista-mõista, mis see on - müstiline mustsõstar, värsked roosinupud ja mahlane vaarikas, siis sa juba tead - see on "Nina Extra Rouge"." See on minu sild suve ja sügise vahel. See on parfüüm, kus peidus naerupahvakud.  

' koostöö


FOTOD: Kristin Arniste

SHARE:

No comments

Post a Comment

Blogger Template Created by pipdig