Tuesday, June 1, 2021

Today is Wear A Dress Day!




Today is Wear A Dress Day. I have a two-level wardrobe at home with all sorts of treasures there. Lovely dresses from top designers, fast fashion, but also vintage. But it often happens that dresses just wait and wait and I only end up wearing a couple of favourite ones.

Indeed - every summer I'm particularly fond of two or three dresses and I wear them all the time. At the same time, the other beauties are just sadly waiting there. Once, when going for lunch, a friend said that I was wearing the particular dress for the third time already. That's right... Since there haven't been many fancy dinners or parties lately, I found a dew dozen dresses in the wardrobe with tags still on them in the winter... 

Long isolation time made me rethink my wardrobe. I've promised I won't just fall in love with a couple of dresses that I end up wearing throughout the summer, but I will give all the dresses hanging in my wardrobe an opportunity to enjoy summer with me. Today is a sunny day and you can smell lilacs in the air - it's the perfect time to live up to that promise. There's a little retrospective of dresses I have worn only once on the blog - to allow myself a Wear A Dress Day that lasts the whole summer. Which one of those dresses is your favourite? What's your relationship with dresses like?


Täna on rahvusvahelise kleidikandmise päev. Mul on kodus kahe korruseline garderoob, kus ripub kõikvõimalikke leide. Ihaldusväärseid kleite nii tippdisaineritelt, kiiremoest kui ka vintage`i. Ometi juhtub sageli nii, et kleidid lihtsalt ootavad ja ootavad ning mina lehvin ringi vaid paaris lemmikus. 

Tõepoolest - igal suvel kiindun kahte-kolme kleti ja kannan neid järjepidevalt. Samal ajal seisavad kapis üsna nukralt ülejäänud kaunitarid. Kuna uhkeid õhtusööke ja meeleolukaid pidusid pole viimasel ajal üldse olnud, siis leidsin külmal kevadel gareroobis ringi vaadates vähemalt paarkümmend kleiti, millel veel hinnasildid küljes ... Pikk isolatsioonis istutud aeg pani mind mu kleidikogu ümber hindama. 

Olen endale lubanud, et ma ei kiindu enam kahte-kolme kleiti, mida läbi suve kanda vaid vaid annan kõikidele oma garderoobis rippuvatele kleitidele võimaluse nautida koos minuga suve. Täna paistab päike ja õhus on sirelite aroomi - ideaalne aeg, et oma lubadused ellu viia. Tegin blogis väikese tagasivaate kleitidele, mida olen kandnud vaid korra. Aeg on lubada endale, et rahvusvaheline kleidikandmise päev võiks kesta terve suve! Milline nendest kleitidest ja postitustest on sinu lemmik? Milline on sinu suhe kleitidega? 


PHOTOS: Meisi Volt & Kristin Arniste
SHARE:

1 comment

  1. Hei!Väga lahe postitus kleitidest , mu absaluutne lemmik on see hele roosa kleit koos pitsivahuse läbipaistva jakiga.Oh ja see kübar koos Valge kleidiga, sa näed täiesti Daam välja.Väga kift on ka see õlapaleltega must kleit, väga poheemlaslik.Minu suhe kleitidega.. oh kannan neid iga ilmaga, pakane mind ei peata,olen kleitidesse kiindunud.Ja kui tööpaigal öeldi ,et tuleb pükse kanda , rikkusin mõnuga reegleid ja kandsin ikka kleite.Oma lemmikud kannan ribadeks... Mõni kleit tõesti ripub kapis ja ootan oma aega.Näiteks fuksia roosa põlvini Marella kleit.Kandsin seda paar päeva tagasi , enne seda aga oli seisnud kapis ligi 2 aastat.Lemmik kleidi firmad on Monsoon,Sue Wong,Indiska, Desiqual ja vintage kleitidest This is yours San Fransisco, Gunne Sax ja Young Edwardian.Kõige rohkem leidub mu Garderoobis Indiska kleite.just kanga pehmus ja ka värviküllased valikud on mind alati tagasi toonud selle brändi juurde.

    ReplyDelete

Blogger Template Created by pipdig