Wednesday, May 19, 2021

Peek Inside: Vichy paneb naha õitsema

Meie nahk ei erine meist endist – see vajab pidevat hoolt ja armastust.  Ja mis põhiline – peeglisse vaadates kiirgab hästi hoolitsetud nahk oma tänu. Minul on seljataga Vichy uus ja põnev hooldus, mis tuli mull appi üsna stressirikkal ajal, kui pidevalt oli kiire.

Kui Vichy ööampullid minu öökapil koha sisse võtsid, uurisin täpsemalt millega tegu. Sain selgeks, et kergelt nahka koorivate ööampullide koostis peidab endas tõelist armeed imelisi aineid, mis võitlevad tumedate laikude, nahatooni ebatasasuste ja naha tuhmuse vastu. Näiteks leiame ampullidest 10% happekompleksi glükoolhappega, samuti loodusliku päritoluga Cg-vitamiini ja hüaluroonhappe.

Tänu ampullidele säilib toimeainete tõhusus ja need tagavad igal kasutuskorral toote värskuse. Minu kogemus ütleb, et ampullid aitavad meil nahahoolduses olla järjepidevad. Igal õhtul avan ühe ampulli, valan sellest pool aga vahel ka terve koguse vatile ja tupsutan nägu.  Ampullides on õrnalt kooriv ja tõhus kirgastav koostis, mis aitab vähendada märgatavalt vananemis- aga ka väsimusmärke. Kui ma kuuriga alustan, jääb see ajajärku, mil mul on pidevalt kiire-kiire-kiire ja stress on näole ilmselgelt oma jälje jätnud. 

Ükskõik, kust me stressi mõjust ka ei loe, siis muu hulgas mõjutab see alati inimese nahka. Seega on Vichy ööampullid mulle justkui kingitus – õigel ajal õiged tooted. Kui aus olla, oli mul neil päevil kohati sedavõrd kiire, et mul läks meelest, et tegin algust uue nahahooldusrutiiniga. Kuniks ühel hommikul vaatasin peeglisesse ja märkasin mõnusalt puhanud nahka. Toode toimib täpselt nii nagu lubatud – esiteks näib minu nahk tunduvalt ühtlasem ja teiseks siidiselt sile.

Ma olen aastaid ja aastaid Vichy erinevaid tooteid kasutanud ning sel korral leian lisaks ampullidele endale ühe väga mõnusa kaaslase – nimelt on Vichy Liftactiv Collagen Specialist öökreem lihtsalt fantastiline!   Kreem on kerge aroomiga ja perfektse tekstuuriga – ta ei ole liiga tummine kuid ei jää nahal ka liiga kergeks. Ja mis põhiline – kreemi imendudes jääb nahk paari minutiga oivaliselt pehmeks. Kui sa oled uue öökreemi otsinguil, siis hetkel on minu silmis see kreem üks ja ainus, mida soovitada. Mis teeb selle kreemi nii eriliseks? Kreemi koostisesse kuuluvad peptiidid ja Cg-vitamiin + looduslikku päritolu resveratrool, mis on kuulus ebaühtlase jume parandaja. Kreem on loodud selleks, et tugevdada nahka välisagressorite vastu ja siluda öösel päevaseid kahjustusi.

Selle kuuri lahutamatu osa käib päevasel ajal SPF kreemi kasutamine.  Minu abimees on samuti Vichy Liftactiv Collagen specialist sarja päevakreem, mis sisaldab SPF 25. Kreem on pumbaga ja ülimugav kasutada.  Seda on hea visata käekotti ja võtta pikale retkele kaasa. Muide, mina kasutan juba aastaid ka kätel SPF sisaldusega kreemi, sest käed on meil pidevalt päikese käes ja vajavad samuti ekstra hoolt. Seega, kui elu on vahel nii kiire, et tahab sind justkui alla neelata, ära unusta õhtul voodis või vannitoas endale väikest ilurutiini lubamast. Omal kombel on see armastusavaldus iseendale ja armastust vajame me kõik.

Soovid võita Vichy Liftactiv Collagen Specialist ampulle ja öökreemi? Loosi leiad SIIT.

* Postitus on valminud koostöös Vichyga

SHARE:

No comments

Post a Comment

Blogger Template Created by pipdig